Jenos eminenta ninjasås
Ikväll blir det fondue - jag passar därmed på att få bjuda familjen på min specialare - ninjasåsen med rosmarin. Till mina bloggläsare bjuder jag på receptet! ^^
För cirka fyra personer:
3/4 lätt creme fraichè
1/4 lättmajonäs
1 kruka färsk rosmarin
salt och vitpeppar

1. Hacka rosmarinen.

2. Rör ihop creme fraichèn och majonäsen.

3. Rör ner den hackade rosmarinen.
4. Smaka av med salt och vitpeppar.
5. Låt stå kallt ungefär en timme innan servering.

En supergod sås som passar till mycket!
3/4 lätt creme fraichè
1/4 lättmajonäs
1 kruka färsk rosmarin
salt och vitpeppar

1. Hacka rosmarinen.

2. Rör ihop creme fraichèn och majonäsen.

3. Rör ner den hackade rosmarinen.
4. Smaka av med salt och vitpeppar.
5. Låt stå kallt ungefär en timme innan servering.

En supergod sås som passar till mycket!
Kommentarer
Postat av: Elin
Ser jättegott ut, ska testa det någon gång. Tack för tipset!
Postat av: Jeno
Vassego. :]
Postat av: Maria
Testade faktiskt denna såsen till kött och potatisgratäng. Det var jättegott! Kommer att användas i framtiden. Tack!
Trackback