Ja tack!Skulle gärna vilja ha den här vissa mornar... xD 5 euro från Urban Outfitters

Still searching for the aha-feeling

Okej, precis hemkommen från dansen. Eeeh. Får aldrig nån aha-känsla på de där jäkla snurrarna. Damn. Känner mig lika oglamorös, flodhästaktig och allmänt klumpidumpig när jag snurrar. GAAH.

Nu: Grey's med Phis Food. Toodles!

Hmm

Hmm

Är en riktig nybörjade i Photoshop men jag håller på och fixar och - försöker - lära mig. Hittade en ganska gammal bild på oss tre och bara töntade runt. Resultat: en noobig fjortizbild. Hm. Enjoy och don't mobba mig.

Apple plågar mig.

Apple plågar mig.

Öppnar mailen och får tortyr i pixelformat rakt i fejset. Det här är inte snällt, Apple. Sedan jag köpte min shuffle (gaga) på apple.se får jag nämligen varje vecka något som ska likna ett nyhetsbrev. Men det är tvättäckta tortyr. Buhuu. Varför visar de gång på gång den vackra, körsbärsfärgade, slimmade skapelsen jag så gärna vill ha, men förbjudit mig själv att köpa???

Kanske måste jag skaffa jobb, snarast. För jag måste nog ha den där i alla fall... Hmm.

Dans ikväll, yippie. Bloggar väl om jag gjort bort mig, vilket är 99% säkert att jag gör. ^^ Toodles!

Hyr en väska

Hyr en väska

Att hyra en märkesväska man inte har råd mer har blivit ett upcoming fenomen i USA. Sidan fnitter.se erbjuder uthyrning av dyra väskor även för oss svenskar.
Hmmm, säger Jeno the allmighty. Fanns inte så många i min smak direkt. Hade Bayswatern ovan funnits hade jag kanske blivit mer frestad, även om jag nog inte skulle betala för att ha väskan i kanske en månad. Men men, det var redan väntelista på ganska många. Resten var ju inte så fina. ^^

Skoldag

Idag var det måndag igen. Ser man på. ^^

Idrott som vanligt, men när vi gick in till omklädningsrummet igen hade någon/några smetat ut typ kokosbollar på golvet. Eh, euw. Sen upptäckte Nelly Snälly att det var på henne kläder.. ut till Zandra och berättade, sen satt vi där med viktiga miner medan hon frågade vem det var som gjort det, men ingen hade gjort det tydligen. Hmmm.
Men Nelly kunde låna kläder av Sara som bor väldigt nära så det var ju bra. :] Hoppas kladdet går bort bara!
Orkade inte jobba någonting, blev istället putt på Lina som sa att porträttet av moi som hon ritat med (o)sexiga kläder och stora kängor var likt. Okej, lite var likt, till exempel de enormt buskiga ögonbrynen. Hellu, ever heard of oversized? ;D Så jag ignorerade Lina Pina ett tag, men sen bestämde jag mig för att rita ett av henne. Sen blev jag glad igen. :D
Kom hem, tog en varm kopp (brocolli och ost, yum) så nu sitter jag här. Mihi.

Toodles!

Icy
Så, nu var det färdigstädat. :D Ganska skönt, även om jag hatar att städa.

Vi tog ett brejk efter lunch och åkte ut till klubbholmen där vi på somrarna har vår båt. Det var is där. ^^ Först skrapade vi bort snön på vår nya båtplats, för vår nya båt, vi måste slå ner nya stolpar där så vi skulle bara förbereda lite och kolla så att isen var tillräckligt tjock tror jag. Så jag och bror skottade bort all snö. Mozzie som är ganska rädd för att gå ut på isen stannade på bryggan med en frussen hund.
Sen gick vi runt lite i skogen och sådär. Kom tillbaka och gick ut på den andra bryggan, sen ville bror gå ut på isen så det gjorde han, följt av moi. Mozzie vågade bara ut sig en tio meter. Men hon släppte Max så han kunde spinga. Han var för söt när han kutade omkring på isen, halkade och slirade. Mwaha. Jag, bror och Max gick ända ut till en sån där grön stolpe och kikade på den. :) Mihi.

Nu tittar jag på en av My Chemical Romances livekonserter på Mtv. Hihi, det är kul att se alla förvirrade emo-kids. Gillar bandet dock. :D Nej nu ska jag ta och dra.

Toodles!

Städa -_-

Efter den roliga lördagen måste man tydligen kompensera med något ninjatråkigt. Så nu är det time for städning.

Toodles.

Handlat.

Har inte bloggat på ett tag. Okej, kanske ett dygn men skitsamma. xP 
Jag och Mozzie har varit i Västerås idag och shoppat shoppat litegrann. Faktiskt väldigt lyckat. Kom hem med lite påsar. :D Blev lycklig för jag hittade ett par stövlar, har letat efter ett par som jag gillar. De jag köpte var kanske inte precis som jag tänkt mig från början men jag gillar dem jättemycket. De har typ nitar på sig i bak. xD 
Och på Esprit-affären hittade jag en jacka. Oh. Hade spanat in den innan jul redan, och nu var den på typ 50% rea. Oooh. Var tvungen. ;-) Sen hittade jag lite annat smått och gott men orkar inte förklara allt. Haha. 

Kul att Marit Bergman vann pris på Elle-galan förresten! Det var hon värd, som jag announcat tidigare avgudar jag ju henne. Jag är inte bekant med så många andra namn på pristagarna, men men. :D 

Toodles!   

Bus i matsalen

Hallå hallå.
Idag kom en massa engelsmän till skolan. Jag vet inte hur länge jag babblade om Maries brorsas engelsmans ögon. De var ganska grymma, men resten av gossen... är kanske inte min typ av gosse. :D

På lunchen var det korv och potatismos... kanske inte min typ av lunch. Men när Felle som stod före mig i kön skulle ta en korv ur "lådan" satt den ihop i änden med en annan korv.  Då ropade vår matmamma (hon är ingen tant) Kicki "Dom parar sig!" Självklart började jag asgarva. Felle tog en annan korv. Sen, när jag skulle ta kom skolchefen Anders från andra hållet, liksom inne i köket och tog en korv. Men den var den korven som parade sig! Jeno: "Dom parar sig!" Anders blev lite på bushumör och sa att det inte gjorde nått, sen skulle han busa med mig när jag tog mitt potatismos och dra i sleven jag tog i, liksom "hurru, äru klar eller?" men då ryckte jag till mig sleven så hela hans jättehand liksom gled över själva spaden där allt mos var och moset skvätte överallt. Bluah.
Sen när vi skulle sätta oss och äta kom jag på att jag och alla efter mig hade ju faktiskt tagit mos med den slev Anders rört med sina jättehänder. Eeeew! Sen kom jag på att han kanske gått på toa precis innan. Eeeeew!


Nu har mozzie kommit hem. :D Snart ska vi äta. Toodles!


Att ta vänligheten till en ny nivå

Okej, nu är det alldeles för tidigt men jag är vaken. Vaknade faktiskt tio över sju. Halv  åtta måste jag stå vid busshållsplatsen....
Slängde i mig en eller två mackor, ett glas vatten och huj på med huvtröja och jeans, orka bry sig och jag är megatrött idag, säg hejdå till Max och Jacob som låg och trynade i Jacobs säng (han har hemstudiedag idag), grabbade en apelsin att äta i skolan och sprang iväg. Jag hann. Phew.

Förresten, mitt nyårslöfte var ju att vara snäll och inte klaga. Det har gått ganska bra tycker jag. Har inte klagat alltför mycket på Ida. Eller nån annan. Anyways, nu vill jag taetta en nivå högre. Nu ska jag vara ännu snällare! Nu ska jag hjälpa tanter med krångliga rullatorer som bökar, jag ska öppna dörrrar, kanske till och med bjuda på nån krona om någon har för lite busspengar. Oooh. Jag kan se det framför mig. Började idag på bussen, smilade STORT mot tanten som körde. Men hon bara tittade ner och typ nickade! Hallå!! Lite jävla artighet kanske?! oh fuck nu sket det sig. Hm... en, två tre, fyra, fem...

Jag läser Snö på bussen. Megaskönt, det är typ enda gången jag har tid och ro att läsa. Det blir bara tre sidor ungefär, men det går framåt! Typ igår var rubriken för ett ytt kapitel; Finns Gud med oss? Ka os besök hos Schejken. Folk tror nog att jag läser färsta religiösa vägledningsboken xD Haha!

Adios !

Pensionärstidning.. :D

Så har ännu en skoldag tagit slut.
Jag är på svenska 20, ett projektsteg, och uppdraget är att göra en tidning.. tänkte först skriva något VeckoRevynsliknande men jag vet inte så mycket om mode och sånt. Jag ät très intresserad, men är inte bra på det och vet inte om min svenskalärare vill läsa mina åsikter om stickade klänningar. Ehm.
Så jag skriver en pensionärstidning. Det kanske bara låter wierd men det finns faktiskt sjukt mycket att skriva om! Får bara fler och fler idéer hela tiden. Jag ska skriva om stavgång, Ulla utan gränser som hoppar fallskärm och bergsklättrar, om Anita och Melker som har varit tillsammans sedan de var 14 år och sedan har vi frågespaleterna - Doktor Alice, Fixar-Ove, Antik-Rut och Trädgårdsmästare Anders. Iiih.

Har ni några fler idéer, skriv gärna. :]

Idag är jag och brodern solo hemma förresten. Mozzie är i Stockholm med jobbet och papa är i Afghanistan.. med jobbet. Jacob har gjort en paj som vi ska äta, nammie. Toodles!

Snurrdilemma - igen


Nu är det officiellt. Jag kan inte snurra. Jag kan inte, kan inte kan inteeee! Har kommit hem från dansen, ska snart spana in GA. Men jag bara snubblar när jag dansar. Ser ut som ett miffo. >.< Det skulle inte förvåna mig om Sofia bad mig flytta ner en grupp och dansa med 8-åringarna nästa gång.


C'est moiNu blir det som sagt Grey's. Har övertalat mozzie att köpa rekommenderade Ben and Jerry's Phish Food. Jag blir alltid kär i killar som är för gamla för mig, så jag har kommit på att de enda killarna jag kommer att få älska på riktigt de närmaste 10 åren är Ben och Jerry. Älskar er, boys. :D  

AdiosJag har hittat en väska.

Jag har hittat en väska.


Hmmm... mama hittade denna röda sak långt inne nån stans i ett hörn. Nu låter det som om det är värsta vintage-fyndet men det är det inte, det är en några år gammal Esprit-väska. Glammigt. xD Men jag gillar den. Särskilt färgen. Men jag vet inte om jag kan ha den i skolan... lite för liten för det. Loggboken och det allra nödvändigaste går ner men... den är nog bättre som en gå-på-stan-väska. :D Wooh jag har en gå-på-stan-väska. Enköping centrum, here I come!

Att känna sig som en flodhäst.

Idag hade vi dans på idrotten. Med I A. Hmm. Jag gissar att jag inte såg vacker ut. Jag går ju på jazz en gång i veckan, men visste man inte det kan man nog inte ha trott det. Jag menar, jag kände mig jätteklumpig. Som en flodhäst. Jag tror inte för att det är att Hip-Hop/street inte riktigt är min grej, alla kan väl "gräva" lite grann, kanske har det nåt att göra med att det är liksom in public.

Hade så fruktansvärt kul på Grease-showen förra året... måste infoga en bild. ;D
Jeno dance 
(ser ut som en femåring, som
vanligt alltså! ;D)


Men det är så annorlunda på något sätt... på jazzen kan jag också känna mig megaklumpig ibland, särskilt om stegen involverar snurrar. Preparation och piruett klarar jag hyfsat, men stegsnurrar... då... snurrar jag iväg. :p Inte så kul. Flodhäst-varning. Men overall tycker jag att jazzen är superskoj. Tottan spelade alltid en massa för mig okända jazzlåtar, Sofia som vi har nu mer kända. Båda är lika kul. Men åh, jag saknar Tottan! 
Anyways, Greasenumret var hur kul som helst. Världens energikoreografi. Jag tror att jag fortfarande kan den. Hrmm... nu vill jag ha låten "Born to handjive" som vi dansade till! Fast vi gjorde ju "Men in black" också. Hade typ varit sjuk några gånger när vi övade den, så den sjönk aldrig liksom in. :p Fick stå längst bak, hahaha!  

Toodles!

Filmen om mitt liv

Vad skulle filmen om ditt liv heta?

"Flickan som trodde att hon var en ninja" kanske?
Vem skulle spela dig?

Oh vad svårt...  jag som vuxen skulle nog Ellen Pompeo få spela. Hon är cool men lika wierd-desperat som jag.
…och vilka skulle spela personerna i din omgivning?

Bror Jagi: Johnny Knoxville!
Pappa: Peter Haber.
Mozzie: Martha Stewart med ett flummigare manus.
Ida: Sandra Oh!
Lill-Madde: Ellen DeGeneres (HAHA)
Sara: Kanske kan make-up artisten filipina upp Reese Witherspoon?
Amanda:  Ibland påminner hon mig om Cameron Diaz. Jag vet inte varför. Men Cameron då. :p
Hur skulle omslaget se ut till din film?

Jag syr min ninjadräkt för hand av en blommig gardin.
Hur skulle den börja?

Jag står framför spegeln och sjunger med i sån cool låt, samtidigt som jag fixar i ordning mig.  Jagi kommer in och säger något nedlåtande om min överkropp.  Sedan går vi till bussen, som självklart är försenad.
Och slutligen… skulle den sluta?
När jag sitter på planet mot New York, pratandes Svampbob med Stephen Hillenburg som sitter bredvid uppenbarar sig plötsligt Ashton Kutcher och säger att Stephen sitter på hans plats. Ashton slår sig ner och vi börjar snacka... jag zoomas in och ler ett oemotståndligt leende. The End.


Ny layout!!

Vad tycks? Me loove! ^_^ Ida, jag älskar dig. Tack så otroligt mega ninjamycket!

Nu blir det lång promenad med the dog, mozzie, Jacob et moi. Adios!

Snööööö :'D

Det snöar! (okej, inte nu, men det har snöat)
Herregud, det är riktitg tjockt det vita, kalla kristalltäcket. Finally! Jag tror att broder Jacob, broder Jacob, sover du? och jag ska ut och åka pulka sen. Fast mozzie och pappa ska ner till båthuset och hämta upp lite grejer först, inklusive pulka. ^^

Har precis fått ett nytt virusprogram installerat. Yay, I guess. Känns lite ovant bara. Nåja, nu ska jag dra, hej svej!

Jenos eminenta ninjasås

Ikväll blir det fondue - jag passar därmed på att få bjuda familjen på min specialare - ninjasåsen med rosmarin. Till mina bloggläsare bjuder jag på receptet! ^^

För cirka fyra personer:
3/4 lätt creme fraichè
1/4 lättmajonäs
1 kruka färsk rosmarin
salt och vitpeppar

Rosmarin 1

1.
Hacka rosmarinen.

Rosmarin 2

2. Rör ihop creme fraichèn och majonäsen.

Rosmarin 3

3. Rör ner den hackade rosmarinen.

4. Smaka av med salt och vitpeppar.

5. Låt stå kallt ungefär en timme innan servering.

Rosmarin 4

En supergod sås som passar till mycket!The day after yesterday

Okej, jag är tillbaka efter the sleepoverparty. Haha jag är trött som en disktrasa. xD

Vi tittade först på 40 days and 40 nights och skrek hur söt Josh Hartnett var, medans vi intog en varsin pizza. Sen körde vi igån Silent Hill. Waaah. Jag var asrädd i början, typ innan filmen började men sen efter ett tag lugnade jag ner mig och tittade på filmen. Den var mest konstig, mystisk och äcklig. Ibland hoppade man till. Buaah.
För att glömma den där slayersnubben med järnstruten på huvudet,en femmeterskniv i ena handen och en sönderslafsad kropp i den andra tittade vi på Photo Perfect eller nåt sånt med Jennifer Aniston. Jag hade redan sett den men den var bra att somna till.
Umundus lilla söta lillesyrra Elin hade lagt bubbelplast under mattan vid tröskeln utanför det rummet vi sov i. Snacka om att man blev förvånad första gången vi gick på den. xD Haha!

Nu följer lite fjortizbilder vi alla tycker om.

1) glada flickor lite rädda inför filmen.
2.) Jeno leker cool med en cool hatt.
3.) The mighty popcornmaskin.
4.) The mighty film.

Over and out!


Thank God It's Friday

I made it!

Nu, ikväll, blir det tjejkväll at Umundus place. Sleepoverparty. Pizza, en skräckis (icke bestämd) och lots of snackning. ^^ Wehoooo!
Hunden springer omkring i huset, vet inte riktigt vad det är med honom.

Well, well, nu ska jag dra! Vi seeees. (ursäkta mitt utdragna muppspråk men jag är lite flummig just nu. Hahaha hoppas A och S står ut med mig. Jag kanske får sova i trädgården. Med Errol Flynn (their doggie <3) ätandes mina strumps. Yay!)

Fredagmorgon

Ännu en skolvecka går mot sitt slut. Nu sitter jag här som vanligt i biblioteket. Morgonrapporter säger att Idaho är sjuk och hemma. Suck.
Hungrig. Fast jag åt en ninjayummy frukost - en kopp med vaniljyogurth med liiite sirap i, och en sån där vallmofröhårdmacka med phiadelphia light. Meow.
Jagi klagar på bloggar. Nu ska jag gå ner i hallen. Ciao.

Antikrundan.

Shit, the antikrunda har dragit igång igen. Jeno vrider sig som en swirlad campino. Huäh. Det är alltid samma sak:
Antiksnubbe = A
Ägare av totalt onödig pryl = Ä (frestande att förtkorta till ÄATOP men det blir för jävla jobbigt ;D)

A: *euntisiastisk* Nämen titta, vilken otrolig pjäs vi har här framför oss.
Ä: Ja, hehe, den är ju fin (Betyder: Inte alls, jag vill bara veta vad skiten är värd så jag kan sälja den)
A: VAR kommer den HÄR ifrån då?! *superglad, fingrar på den totalt onödiga prylen*
Ä: Ja du, frugan hade fått den av sin mamma, den har alltid stått i hemmet liksom.
A: INTRESSANT, verkligen! *vänder på den totalt onödiga prylen* Ser du stämpeln/signeringen?
Ä: *kisar* Jaaa just deeet, den har jag aaaaldrig sett förut. (du skulle bara veta hur jävla mycket jag vänt och vridit på den här! jag har fan noterat varenda fettfläck!)
A: Och VET DU vad det här betyder?
Ä: Hrm.... nee, du, det gör jag inte. (eko... eko....)
A: Den här FANTASTISKA totalt onödiga pryl kommer ifrån SÖDERTÄLJE på 90-talet!
Ä: Du skojar?! (Oh ma gaaad, va häftigt! säg vad den är värd, säg vad den är väääärd!)
A: Nää du, det gör jag inte. Den är fabriksgjord av Nettans Pantalonger AB, ett fin verk om du frågar mig!
Ä: Oh ja, den har hedersplatsen i vitrinskåpet. (from now on, that is. )
A: DET glädjer mig. Och då kanske du vill veta PRISET?
Ä: (KACHING) Hehe, alltså det spelar ju liksom ingen roll, det är en familjeklenod och vi kommer att (BARA SÄG PRISET FÖR FAN)
A: Vad säger du om jag påstår att priset... *fingrar på den totalt onödiga prylen* på den här FANTASTISKA pjäsen, denna underbara familjeklenod, är.... TVÅ tusen KRONOR!
Ä: *är uppenbart besviken, tittar "glatt" på antiksnubben och sväljer. Hårt.*  Nämen *blinkar snabbt och mycket* det är ju fantastiskt. (faaaaaan också!!)
A: Haha ja, lycka till med din UNDERBARA pjäs.
Ä: Tack... tack.
*handskakning*

:o

Ida snor tuggummiiiiin!

Ensam hemma.

Mamma och Jacob går med hunden, jag orkade inte följa med. xD Pappa jobbar. :-/ Tråkigt men sant. Jaja.

Har fått en påse med massa olika USA:iskt candy från Sara och hennes kusin Lauren, including bland annat Bubblicicous tuggummi i 1. sockervaddssmak och 2. jordgubbssmak. Nammie! :D

Idag hade jag kjol. >_< En skotsrutig, från Loi. Jag diggar den supermycket, skiter i om vissa stirrade på mig i skolan. Fast det kanske de bara gör. Jag vet inte. Varför skulle nån stirra på en average sjua?

Nu blir det nog lite glass. Har akut sockerbehov. Ehe. Over and out


Morgon

Onsdag morgon. Allt är seegt. Fick nytt busskort av mozzie nu på morgonen. yay, I guess. Ida är syur och skriker på mej att inte gräva i henens väska. Fast när hon pratar om Happy Feet blir hon lite gladare. Jag vill se den!
I biblioteket är det tyst. För tyst. Någon sitter och pillar naglarna, det enda ljudet som hörs är när Idaho bakom mig snörvlar och Bengan som ropar från nedervåningen. Men snart kommer alla bråkiga bussbarn och då blir det fart på skiten.
Hade dans igår förresten. Det var trevligt. En ny tjej började, hon verkade glad och snäll. Hoppas på en rolig dansant termin! (och förhoppningsvis en bra show i vår!)
Ida ropar kommentarer om modeller och stjärnor i sin tidning. Vi delar inte alla åsikter. ^^ Nu ska jag dra, hej svej!

(insert witty text here)

Idag var det skola. Inte så jättenice men men.
Ikväll är det i alla fall dans, första gången för terminen. Hoppas att inte alla bestämt sig för att sluta. Men jag vet att en ska gå i alla fall. Blir inte helt ensam. ^_^
 
Har djup sympati för Loi som var tvungen att stanna hemma idag på grund av huvudvärk efter att ha fått tandställnigen spänd. :( Krya på dej!


Tjat...

Okej, hemskt ledsen om jag tjatar men jag bloggar för min egen skull det här är min blogg och ja.
Men det här med iPods. Jag har faktiskt en. Bror säger att shuffles inte räknas som en iPod men skit i det. Jag har en mp3-spelare och det är det enda som räknas. Jag ångrar lite att jag köpte den förut och inte en vanlig, men men, det får duga ett tag till.       
Nu vill jag nämligen köpa lite trevliga vårkläder och sånt annat nice. Så... jag får väl önska mig en Nano i födelsedagspresent i juli eller köpa kläder och sånt snart och efter det se om jag har pengar kvar. ehe. Det var bara det. xD

Jeno - the målarmästare

Idag var det riktig skolstart. Vi började med idrott. Yay! Lina, Sara, Umundu, Nellysnälly och Marie och moi lirade rundbadminton. Askul även om jag aldrig vann. ^^
Sen fick vi superstressa tillbaka för att gå på artclass. Uppgift: måla av din vän. Haha! Jag och Lina ritade av varandra. Behöver jag säga nåt mer? Jag döpte mitt mästerverk till "Lina, förvånad" eftersom... tja, hon såg förvånad ut. Fick med alla detaljer. :D
Jag fick julklapp från Sara förresten. Burt's Bees Lipbalm! Wehooooooo! :D
Nu ska jag plocka ur disken ur diskmaskinen. -_- Bye bye!

Musiquefrågor.

roligt! :D

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

NO CHEATING!

How are you feeling today?
We are the cahmpions - Queen
(Mjaoo... inte riktigt. :p)

How do your friends see you?
Do the bambi – Stereo Total
(Eh? Det visste jag inte. xD)  

Will you get married?
Life on Mars – David Bowie
(ingen vill gifta sig med en marsmänniska? Eller?)

What is your best friend's theme song?
Smiley Faces – Gnarls Barkley
(Jaaaaa! Alla mina bästa vänner! <3)

What is the story of your life?
Don’t stop me now – Queen
(Absolutley)  

What was high school like?
Wonderwall – Oasis
(mja...)

How can you get ahead in life?
Live and let die - Beatles
(Hahaha ja.)

What is the best thing about your friends?
 Teenagers – My chemical romance
(hahahaha. XD)

What is tonight going to be like?
Sun goes down – Marit Bergman
(hahahahahahahahahaha)

What is in store for the remainder of this weekend?
Don’t speak – No Doubt
(jag fattar inte frågan :p)

What song describes you?
Crash and burn girl – Robyn
(haha kanske ;D)  

To describe your grandparents?
The logical song – Supertramp
(hihi)

How is your life going?
Seven nation army – The white stripes
( XD )

What song will they play at your funeral?
Today will be the day when morning ends – Marit Bergman
(Jaaa, spela den! Den är perfect. )

How does the world see you?
Human – Sebastian Karlsson
( I hope so )

Will you have a happy life?
Yummy – Gwen Stefani
(jag tar det som ett ja)

What do your friends really think of you?
Just a girl – No doubt
(Ehe?)

Do people secretly lust after you?
Welcome to the black parade – My Chemical Romance
(tror inte det)

How can I make myself happy?
Crazy – Gnarls Barkley
(håller med, det bästa sättet för att vara glad är att vara craaaaazy. :D)  

What should you do with your life?
I wanna be your lover – La Bionda
(vara någons lover? Gärna, men inte som professionellt yrke. ;D)

Will you ever have children?
One of us is gonna die young – The Ark
(verkar inte så xD)

Bio - Göta Kanal II

Det var sååååå trevligt igår! Tack Wiebes för en mycket pleasant evening. (och special thanks till Loi för din delicous chokladtårta! ;D)

Ehem, nu blir det bio då. Göta Kanal 2. Det ska bli skoj, även om den fått sådär-kritik. Pappa ville se den efter att ha sett ettan häromdagen, då han upptäckte att de dummas båt var en sån som vi köpte i somras. Jejj. 
I klädväg lär det bli tröjgrejen jag köpte igår along with mina svarta Acne. (R.I.P kolsvarta stuprör. Numera är de ju tvättade. Suck...)   
Over and out

Galejkläder

Okej, jag trodde verkligen inte att jag skulle hitta något att ta på mig till kvällen i SkitEnköping. Men det gjorde jag faktiskt. Det blev en enkel klänning med typ svarta ränder varvat med ränder i olika nyanser i grått. Från JC. Jag handlar nästan aldrig från JC längre. Men det var ju kul att jag kunde hitta något som... typ dög. Ehe.
Till detta hittade jag ett "guld"halsband på Guldfynd (inte i guld. xD Oj vad mycket guld det blev. Guld! Konstigt ord det där. Guld.) med en massa krafs på. Lite längre sådär. 
Till klänningen blir det tunt, smalt svart skärp i midjan et tjocka strumpbyxor och volià, en hyfsat outfit för kvällens galej. Nåja. 
Förresten, jag skulle försöka hitta en skiva jag ville ha men bajsÅhléns ville inte erbjuda mig det. Synd för dem, men i alla fall, när jag stod och bläddrade bland skivorna tittade jag bara upp jättesnabbt, och då för jag se en Sandra Oh-klon gå rakt emot mig. Hjälp! Hon var hur lik som helst. Stackare, hon trodde nog att jag var värsta stalkern som jag måste ha glott. Hjälp.

Min kamera verkar vara lite ur funktion. :-/ Det vill säga, no batteries. Så no pictures på mina galejkläder. Aja... vi ses.     

Party party

Ikväll blir det 18-årsfest hemma hos Wiebes. Yahoo! Men det gamla vanliga dilemmat kvarstår; jag har nada att ta på mig. AzZå tyP paNiiiiK! Nädå men jag ska ner på "stan" nu, om man kan kalla det stad, råtthål är nog mer passande för att se om jag kan hitta en klädtrasa att vira in mig i.  Oh, well. Wish me luck.

Skrynklig

Fin?

Fin?
Den här fina bilden gjorde min bror till mig idag. Lite Gnarls Barkley-style. Det är en gammal bild på mig. xD Han lekte lite i photoshop. Me liiiike.

Förlåt...!

Kära B och S,
Det var absolut inte meningen att fula ner eran annars så stylade fredagseftermiddag. Inte eller var det av min avsikt att låta djurets händer nästintill röra vid era bootcut-jeans.
Hoppas att håret kunde fortsätta vara tillräckligt tuperat för er smak trots att kanske min kroppsodör sänkte nivån på håret ett par centimeter. Jag beklagar också om ni var tvungna att bättra på Viva La Diva-läppglanset efter att snörpt på munnen åt mig. Det var självfallet inte meningen.
Jag har tyvärr ingen direkt ursäkt för mitt utseende. Jag har varit hemma hela dagen och det var absolut inte min mening att glömma att ens borsta min kalufs. Jag kunde ju dessutom ha dragit på mig lite glittrig rosa ögonskugga.
Tills vi ses igen,

Jenny

Mössa

Köpte senaste VeckoRevyn igår, läste litegrann men inte allt. Såg att det var coolt med stora mössor. (me like). Blev glad och tänkte på min fina mössa jag fick av Jagi i julas, tillsammans med vantar och halsduk. Sen när jag ska vända blad ser man att det står typ såhär "Matcha inte mössan med vantarna! Det är nonchalant mismatchat som gäller i år." Eh?! Jag älskar att ha set. Det har jag fått av mozzie. Hon går alltid på säljartrix att köpta set. Alltid. Alltid. 

Men jag skiter i att VR säger att man inte ska ha set. Jag älskar att ha set. Det bästa som finns. :D Liksom, man kan ju inte blanda?!
                                                                   

                                                                             Mössa från Marc Jacobs

Pollock

Pollack

Ah, så vacker. Gör din egen Pollockmålning på http://www.jacksonpollock.org/

Hemstudiedag

Morf, idag har jag hemstudiedag. Var på utveckligssamtal igår... det gick väl rätt bra... xD Ehem.

Så idag har jag tillbringat all tid fram till nu med att sitta med min franish. Gah. -_- Och ändå är jag inte klar... men jag pallar inte mer idag. :p

Igår var jag hos Amanda efter utvecklingssamtalet! Vi pluggade lite, sen träffade vi Sara, som ju varit i USA sen före jul. Ååh, det kändes verkligen som att det var hur länge som helst sen vi träffades. Vi gick till Misto Uno och åt delicous italienska pizzor (Jeno tog en med bresola, lök, pinjenötter och ruccolasallad. Mm!)
Gick hem till Umundu, pluggade lite till och sen festade vi tre loss på Amandas fantastiska kladdkaka! Gah, den gör mig galen. Krispis på utsidan, mjuk inuti och seg i mitten. Hon gör den så perfekt så... hjälp!

Har apropå mmmm lite campinogodis här bredvid mig. Det är mmm. Fast jag blir ninjatörstig av dem. o_O

Badhuset

Drog ner till badhuset med brodern idag... det var ganska pleasant. Startade off med några längder i kanske en halvtimme, sedan lek och plask. ^^
Efter det gick vi över till den större bassängen, och då sa Jagi att jag skulle hoppa från trean. Uh, hjälp! Men jag har ju gjort det förut, men sedan har jag inte vågat. Knallade upp tre meter och hjääälp! För högt, liksom. Knallade ner igen. Iakttog de andra ungarna, inklusive brodern, hoppa och skutta. Vafan, tänkte jag, när det blivit lite färre ungar, lite mindre möjlig publik.
Så jag knallade upp igen, shaky shaky, och så stod jag typ ytterst på trampolinen och tvekade. Läääänge. Men Jagi stod och hejade (men åååh, hoppa då! Det är bara vatten! Jag hoppar i och hämtar upp dej om du druknar!) på bassängkanten, så Jeno gick fram... och hoppade!

Fan vad ont det gjorde... eh. Menmen. Jag hoppade i alla fall. ^^ Hem igen, vråltrött, käkade lite och så... ja. Här sitter man. Mihi. :'D

Hundtest

Gjorde ett test på svt om vilken hund man var. Jag blev... *trumvirvel* en mops. Hehe... här kommer beskrivningen.. 

Mopsen är barnvänlig, livlig och glad hund med charm, utstrålning och intelligens. Den passar bra med barn och andra husdjur. Mycket hund i litet format med stor personlighet som varierar från en mops till en annan. Mopsen är hundvärldens clown, fylld av energi och humor och den strålar sig gärna i uppmärksamhetsglansen. En mops vet hur man uppför sig. De är självsäkra nog att känna till sitt eget värde och är i princip orubbligt harmoniska. Mopsen älskar andra hundar, ju större desto bättre. Får den inte den uppmärksamhet den förväntar sig är det andras förlust, mopsen drar vidare till någon som bryr sig. Mopsen älskar att sitta i knäet, men är absolut ingen latmask. Tvärtom så är den oerhört energisk och med på det mesta, och det bästa dne vet är att få komma ut på galej. Mopsen har inga jaktinstinkter men den är väldigt följsam och lätt att få väluppfostrad. Tackar inte nej till att vara
lik den här sötnosen.

Vill du göra testet du med? Klicka här.

Mera frågor.

Har inget särskilt att blogga om så det blir en trevlig lista. :D (snodd från the one and only Ida.)

Gillar:
1. Favoritartist, kvinnlig
Måste tjata vidare på Gwen Stefani, och självklart Marit Bergman! ^^
2. Favoritartist, manlig
Queen, My Chemical Romance och några fler är ju bara snubbar hela högen.
3. Motiv på din musmatta
Rosa swirl. Och varför står min musmatta med under saker jag gillar? Jag gillar den inte.
4. Vilken startsida har du?
Neopets. Mwahahahaha.
5. Gillar du musik på hemsidor?
Nopsnops.

Sant eller falskt?
1. Jag är alltid välorganiserad

Tillåt mig fnissa.
2. Jag gör en budget för hushållsutgifterna och lyckas för det mesta hålla den
Budget ingår inte i mitt vokabulär - jag använder slösa eller 100% pank.
3. Jag har gott lokalsinne
Skrattretande falskt. Hela min familj, nästan alla mina vänner och några fler kan intyga detta.
4. Jag älskar måndagar
NEJ!
5. Jag ljuger aldrig, inte ens en s.k. "vit lögn"
Eh...

Läsvanor:
1. Läser du mycket?

Ja det tror jag.
2. Nämn tre av dina favoritböcker
Gud, va svårt! Älskade Da Vinci Koden, Bergdorfblondiner, serierna om Juha av Jonas Gardell, I taket lyser stjärnorna + det fattas en tärning.... för att nämna ytterst några.
3. Har du någon gång funderat på att skriva själv?
Redan gjort, fleeera gånger om, har avslutat kanske 3% av allt jag skrivit och visat ännu mindre för någon.
4. Är du med i någon bokcirkel/bokklubb?
Nopsnops.
5. Köper du oftast pocket eller inbundet?
Pocket för dels känner jag mig så medveten och on the go av någon andledning, och dessutom är det billigare. ^_^

Just nu...
1. Är det något speciellt du längtar efter just nu?
Får hålla med Ida om vårkläderna, och så längtar jag efter ny inspiration och ork, samt en kram. :D
2. Hur är vädret hos dig just nu?
Mörkt grått, dystert. (snor Idas mening XD)
3. Vilken hemsida kommer du att besöka härnäst?
Jag vill gå in på stardoll.
4. Önskar du att du vore någon annanstans just nu?
Nä faktiskt inte men jag skulle vilja vara lite mättare. :p
5. Skulle du vilja vara nån annan? I så fall vem?
Maybe baby, men vem är hemligt, hihi.

Favoritplatser:
1. Vilken är din favoritplats i din stad?

Jag gillar danssalen på Ena, jag gillar "Linas hak" med mina vänner, jag gillar mitt rum och, faktiskt, skolan. Gu' vad jag är tråkig.  
2. I ditt hemland?
Se ovan.
3. I hemmet?
The bed, datorn, i min fåtölj och i köket.
4. I världen?
Har nyligen varit i Paris och lovade det så jag säger Paris då.
5. I fantasin?
På ett fluffigt moln.

Vanor och ovanor:
1. Innan jag går hemifrån kollar jag att ....

Alla lampor i mitt rum är släckta och att inget annat slösar på onödig el (som inte är bra för miljön...)
2. Det spelar ingen roll hur jag än försöker, jag kan ändå inte ....
ha rummet städat i mer än en vecka, se ett avsnitt av Greys utan glass, pilla bort sårskorpor. (blä)
3. Jag äter för mycket ....
mat, om det är yummy...
4. Jag brukar alltid ....
Sjunga med i låtar jag älskar.
5. Jag har svårt att ....
Acceptera vissa beslut. ;)

Dagligen:
1. Hur många timmar sover du per natt och är det tillräckligt för dig?

Vet inte hur många (och orkar inte räkna ut det) men är inte tillräckligt på skoldagar...
2. Har du lätt att bli arg eller upprörd?
Ja fast det lastar bara en liten stund om det inte är jätteallvarligt.
3. Dricker du mycket kaffe, kanske för mycket?
Nä. Jag är inte tillräckligt gul (mogen xD) än.
4. Har du mobiltelefon och isåfall, använder du den mycket?
Ja det har jag och ja, jag använder den mycket.
5. Hur många timmar tillbringar du vid datorn varje dag?
Många. :p

Våren
1. När börjar du verkligen längta efter våren och leta efter dom första vårtecknen?

Vad fan är vår för töntigt tema. o_O Aja, jag brukar inte riktigt leta efter vårtecken...
2. Vad är det bästa med våren?
Man blir kär då, haha.
3. När anser du att man kan säga att den är här?
April...
4. En del storstädar, en del köper fröer, en del klipper ned buskar, vad gör du som du tycker är ett riktigt "vårgöra"?
Städa lite I guess... köpa vårkläder. ^^
5. Av vårens första underbara blommor och växter som kommer upp i början, vilken är din favorit?
Tussilago. :D

Försenade julklappar : kärlek

Okej, jag överlevde. Hehe, inget mer snack om det. Inte tracka på nätet. ;D

Fick till och med två julklappar. En från DEM och en från min kusin, hans fru och deras son. Först, en bok, och sen, Gwen Stefani's The Sweet Escape! Snacka om Jenomusik. I love it. Låten jag lyssnar på nu är asbra:
I'm feelin' yummy head to toe (världens bästa låtcitat just nu!)
Ain't got no patience so let's go
Look, I'm diet drama wanna spend the night?
Don't bring pajamas man, there's so much heat beneath there clothes

Okej, kanske inte världens mest Jenovänliga låttext men musiken är så grym! Jag ger "The Sweet Escape": JJJJJ

Kvällen avslutades (utan gäster) med papas delicious hamburgare. Mmm! Over and out.

Ungdomsfest... eh?

Igår bloggade jag inget. *slå huvudet i bordet* Men jag var på ett trevligt... te-party kombinerat med tv-spelande, källarrundturer samt pizza och massa alias-spelande et brainstorm såklart!
Det var hemma hos allas våran Cissilur! In her lägenhet. Jag och Jago, Magnus men Loi strök sig i sista stund. (varför Loi?! Varför, åh varför svek du oss?!) Det blev i alla fall très trevligt.

Så idag var jag tvungen att cleana mitt rum. -_- Gah, för i morgon ska vi få besök. Den (o)trevliga A ska komma. Åh nej, liksom. Hjälp. Mig. Nå. Gon.
Mitt Svampbobgodis är slut. Nej...!

Le lovely

Le lovely

Kom precis tillbaka från en hundpromenad och måste showa mitt fina set jag fick av brodern i julklapp! Det består av ett bar underbara, tjocka tumvantar, en jättemysig halsduk som är lååång och man kan linda den fleeera varv runt halsen, samt en fantastisk liten mössa/keps, som är sådär härligt oversized och dimper ner i nacken. Ah.
De jag mötte kollade lite snett på mig, det är typ 4 grader varmt och jag har värsta vinterrustningen, men jag har jättelätt att frysa så detta set är helt perfekt! I lovet it!

Vit eller röd?

Nu tror jag att jag ändrat mig angående iPod-köpet. Jag vill nog ha en 2 GB vit istället för dubbelt så mycket minne och röd. Även om den är fruktansvärt snygg... men, jag har inte alltid nåt som matchar rött på mig, då måste jag kunna ha den vita, så kan jag ju ta en fin iPodstrumpa som jag och brodern har några av. Jo, det blir nog bättre.
Dessutom är jag slightly för snål för att köpa den röda. Det är liiite för mycket pengar, faktiskt. Jag måste spara mig till våren, då är det shoppingtime! ^^
Outfit idag: set med byxor och hoddie i biege plysch. (låtsas att det är Juicy Couture!)

Nu ska jag spana lite mer på iPods... :D Ciao! (för att citera Ebba)

Nytt år - nytt... vad?

Så var det 2007! Hoppas på ett trevligt år. Vaknade runt tio och håret stod åt alla håll. (jag hade en avancerad svinrygg på the party igår)
Nu ska jag slappa. Jag är jättetrött! Marit Bergman lyser upp som vanligt. ^^

RSS 2.0