I'm so lucky lucky, I'm so lovely lovely

Helly! Jag sitter i pyjamas fortfarande, den är inte så snygg. *PiiNzZzAmt* Aja. Idag ska jag försöka baka något, eventuellt mera muffins, har hittat ett recept (!) som verkar smarrigt. Eller ska jag banta? Inte käka nånting? Kanske knapra på en morot i stället? Nä det är ju inte roligt. ^____^ Fast jag måste cykla till Ica Bergvreten och då måste jag ha hjälm på mig ckjalkjdöwlajdöa. Som han i Yrrol. "JAG HAR ÄTIT PANNKAKA."

Häj

Snora

*Snörvel* det känns som om jag har gått och blivit förkyld. Damn! Och snart ska jag sova, kommer bara ligga och bli rädd för att jag inte kommer kunna andas genom näsan... blä! Får titta på telly tills jag somnar. Najti najti!

Protect the panda, amanda

Zooma


Den här tröjan har Amandi beställt från La Redoute... så söt! Hade den funnits i en annan färg hade jag köpt den så kunde vi skydda pandorna tillsammans utan att jag hade härmat henne. Urgullig!!

Sjalis

image191


Köpte visst en orange sjal också. Orange, eller senapsgul kanske? Lejongul? Aja, från H&M är den i alla fall. Gillar att den är lite texturig á la Pradas läskiga F/W-kollektion (inte riktigt men nästan :p). Kollektionen är läbbig, min sjal är tuff. Jäää.

Sitta pall

image189


Mötte upp kära Amanda hos henne och vi knallade ner på stan. Dels för en fika, dels för att hon skulle... ehm... köpa något till någon. :D Jag hojjade till henne iklädd.... JEANS. What was i thinking?? Och svart tischa. (jag har ångrat mig angående tischa. Det är coolt, efter att ha läst något smart. Tee är fortfarande urlöjligt, dock.) Så fort jag kom hem bytte jag i alla fall om till:

Tischa (hehe): Abercrombie, present från Sara
Shorts: Topshop

Blabalabla

Good morning! Idag vill jag sy något!! Hm .. måste träna. Har satt G i slöjd som mål men jag vill ju ha högre betyg... >.< Egentligen. Men jag har tummen mitt i handen.

Senapsartagerska

Beställde precis två plagg inför den stundande hösten som landar i brevlådan (not... Ica Bergvreten men det låter så spejsigt när man säger landar i brevlådan) inom kort. Happy happy! :D

Idag gick jag och mami en lång promenad med vovven, skönt! Det blev riktigt varmt efter ett tag. När jag kom hem tog jag massa bilder på mig själv med självutlösaren. I mjukisbyxor och slappartröja. Heh. Mami och papi tittar på något deprimerande program om två pensionärer som försöker fatta sitt livs sista beslut: äldreboende eller dö i barndomshemmet i sin egen avföring? Okej inte riktigt så men typ. Brrrrr. 

Vad ska jag göra i morgon??? Mamma börjar jobba, pappa och Jacob ska bygga. Blir väl framför datorn. Nej förresten jag vill läsa i min bok. Så får det bli. Den jag läser, Det Goda Livet, är värsta rolig. >.< Poppy växer upp i början av 1900-talet och är så sjukt naiv. Men hon syr sina egna kläder och har hennafärgat hår i bob. Och dessutom är hon senapsarvtagerska och god för flera miljoner. So long!

Dagens låt: Your love alone is not enough - Manic Street Preachers ft. Nina Persson


Jenos radioaktiva muffins

Till cirka 12 st behövs:

100 g smör

2 dl socker

Rivet skal av ½ citron, eller en hel liten

½ dl citronsaft (egenpressad blir godast men för lata går det bra med köpt)

2 ½ dl vetemjöl

1 ½ tsk bakpulver


 
Glasyr - optional! 

2 ½ dl florsocker

3 msk citronsaft

För att få till den radioaktiva looken: några droppar gul hushållsfärg

 

Sätt ugnen på 250 grader. Smält smöret och låt det svalna. Under tiden kan du blanda ihop glasyren, rör bara ihop alla ingredienser i en liten skål.

När smöret smält, blanda det med sockret. Ha i ett ägg och vispa, vispa, vispa. När det blivit lite fluffigt, ha i det andra och vispa until poröst. Tillsätt citronskalet och citronsaften. Rör sedan ner vetemjölet och bakpulvret, vispa lite till.

Häll upp skiten i muffinsformar och grädda i cirka 12 minuter eller tills muffinsarna fått fin färg. Låt dem svalna litet och bred sedan på glasyren. Mums!

De hade en sjukt cool radioaktiv glow men det var tydligen för svårt för mig att fånga på bild. Oh well. Mums är det i alla fall.


image188

Grattis världens bästa farmor!

image186


Idag vankas det finkalas i Södertälje, min farmor fyller år. Hehe utbyggnaden igen, men det är bra ljus och bra space där. Och om min frisyr, den ska torka i bilen. Backslick just nu.

Klänning: H&M
Skor: Sthlm DG
Väska: ??
Halsband: Present från Amanda

En bild på...

1. Dig själv lycklig




2. Dig själv och dina närmaste

   



3. Den du senast fick sms av




4. En människa du önskar var hos dig nu



Marie, skitlängesen ju!!!


5. Ett ställe som du saknar




6. Dig själv full




7. En kompis som är full




8. Den fulaste bilden på dina mottagna filer



So long!

Da friiillzzz yeh

image174


Såhär tycker mami att jag ska ha min frilla sa hon igår när vi kikade i H&M-katalogen. Hallå, jag vill också se ut sådär! Ja kanske inte sådär blont då. Eller det skulle va coolt i och för sig men det skulle aldrig funka på mig. Men frillan! Hur gör jag då? Behöver jag klippa mig nå' mera? Vilka produkter ska man ha? Jag suger på hår, heeeelllllppppp. 

PS. Klänningen är också gullig.

Blow this, blow this house right down

Hallå vädret är ju helt fucked upp idag! I morse, moln. Vid lunch, totally spöregn. Nu, typ sol. Skitsamma, det blir ändå aldrig som jag vill.
Sitter och funderar på om jag ska eh klicka hem något väldigt snyggt.... får se. Nu ska jag gå med kakan. So long!

Rules are meant to be broken

image172

Dålig bild men vad gör man. Idag bryter jag lite mot reglerna och kör vita pjucks till en i övrigt mörk ekipering. Och tajtsen på sne, eller i alla fall i olika längd. Inte meningen. Ehm.

Klänning: H&M (favvoklänning!)
Skor: SkoAugust

Ou et quand?

image171


Igår gick Amélie från Montmarte på Tv4Film. Den var gullig, rolig och väldigt bra! Jag vill också samla stenar och kasta smörgås med...
Jag och Jacob fick för övrigt ryck på mozzie eftersom hon envisades med att upprepa diverse franska fraser hon tyckte lät snygga. Det blev jobbigt i längden typ.

Busig Jeno i betongen

image170


Värst vad finurlig jag ser ut... Aja! Idag är en slapp dag, cyklade dock ner på stan och köpte underkläder och ett frimärke. Så det så!

T-shirt: Gina Tricot
Chinos: XX by Mexx  

Brrrrrrrrrrr

image168

 
(tights från American Apparel)



Det här med lack-, latex- eller whatever-tights är verkligen haaaajpat. Vad tycks? Jag tycker det är skitläskigt!! Brr... Kan inte komma på hur det skulle vara snyggt. Eller jo, kanske. Karin Winther i julinumret av Elle hade ett par på sig i ett hemma hos-reportage. Det var ganska coolt! Aja. Jag tycker ändå att det är läbbigt. Glöm att få se en Jeno nerstoppad i ett par såna där i alla fall...


Jag har bestämt mig.

Nu vill Jeno skriva mer om mode här på bloggen, det är trots allt ett av mina största intressen. :D Sååååå så blir det. Dagens outfit? Yessss. Ska dock försöka göra det på mitt eget sätt.
Inga "det här är trendigt" eller "så här ska du se ut i höst" eftersom att NO ONE vill läsa en liten fjortonårings moderåd, hehe. Så det kommer väl kretsa kring.. tja, moi. Mina åsikter, mina tankegångar, min stil.

Ida, trakassera mig inte nu. ;) Vad hände med modell-och-designer-pakten? Haha!

Home again

Nu är jag hemma igen! Skulle hemskt gärna ha stannat kvar ute i skärgården men det regnade ju typ hela tiden och inte skulle det bli bättre. Så blä på det. Såg Project Runaway, hihi kul vare. Jeffrey är så cool. xD Fast lite bitchig. Ehm. Jag vet i alla fall vem som vinner. Häöh.

Dagens låt: You can't help me now - Marit Bergman

Doobidoobidoooooooooo

På grund av det tråkkiga vädret drar vi nu hem några dagar tidigare än beräknat. Slussar i Södertälje i morgon, kommer antagligen hem i morgon kväll.
Har precis ätit lunch; fattiga riddare! I love poor knights. :p Ehm. Tjo sålänge


Kluckelikluck

Underbara jäkla svenska sommar!! Sitter uppe med nercabbat kapell, solen vräker in och så hör man havet klucka, känner en lätt bris i håret, lukten av salt... aaaaaaaaahhhhhh. Här vill jag stanna!
Vi är i Västervik just nu, najs. Egentligen är jag inte ett big fan of bryggsegling men det duger. Far, mor och bror är och handlar, jag och Macke ensamma i båten. Oj nu gunagard ehm gungade det till. XD
Finns ett Dinsko här också... jesussandaler eller inte jesussandaler...

ps, får ryck på att jag inte kan ladda upp bilder! Får terrorisera er med en massa när jag kommer hem.

I'm the most important thing in my life.

Så står det på den lite lätt House of Holland-inspirerade t-shirt jag köpte i Nyköping. Nepp, det blev inga sandaler men skitsamma. Ett armband köpte jag också. Jiha.

(skitgrejsmojsebajskorvmedlingonmosochendisktrasestatypåtoppen, jag hade ju tagit en urtjusig bild och nu vill den inte laddas upp. Får fixa det när vi kommer till ett plejs med bättre internet, typ i morgon.)

Even though dessa ehm tishor snart känns riktigt uttjatade köpte jag den. Passa på nu när House of Holland stänger igen t-shirt-med-ett-kändisnamn-och-något-som-rimmar-på-det-fabriken. Häh. Adjöken!


Awaawaawaw

Halli hallå!! Idag är vi i Nyköping, nice. Finns en hel del roliga boutiquer här... har velat fram och tillbaka under dagen om hurvida jag ska köpa ett par snyggingar till jesussandaler på Dinsko, mor är helt emot det men jag vet inte. Får se. xD
Igår kväll (då låg vi på en annan ö) plockade jag och bror phett mycket blåbär! Mama ska göra en paj av dem ikväll, nam. Snart ska jag och mor basta, och därmed basta! (HAHA)

 Vi ses snart!

Packa pappas kappsäck

Snart sticker vi ut med båten igen. Najs. MEN - jag missar Saras kalas innan hon sticker. :( Life's a bitch sometimes.
Nu ska jag återvända till packnigen - Svampbob - check! <3

Da birthday

Oj! Hm hur ska jag börja... min födelsedag var great! ^__^ Inte bara för de fina paketen jag fick, det var så skojigt också... Mamma, pappa och Max sjöng för mig på morgonen, Jacob var på lan så de ville inte fira utan honom men en present fick jag. ;) På eftermiddagen kom Amanda, Nelly och Sara (tyvärr hade Marie förhinder) och käkade Jenos hemgjorda pannkakstårta. Alla var så söta i sina partyhattar med DJUUUR på, häh.

När mor sedan kom hem från jobbet åkte vi bil i en och en halv timme för att hitta gården där Max's nu fem veckor gamla valpar bodde, tillsammans med sin mamma och 7 vuxna gårdshundar. Alltså, fem veckor!! Sååå söta... nej, det var ingen födelsedagspresent att vi skulle ta hem en, de var tingade för länge sen. Vi gosade och busade med de små liven i ungefär en halvtimme, sen slocknade alla 5 i en liten hög... jag ville smuggla med dem hem. Sötnosarna!

Hem igen, åt min önskemiddag; tapas till förrät, färsk pasta med skaldjurssås till varmrätt och creme brûlé till efterrätt. Mums!

Tack alla sötisar som presentat, grattat och uppvaktat mig! Puss!

Yehaw

JAG FYLLER ÅR IDAG. Gratulera mig, annars blir jag sur. ;) I eftermiddag blire kalas! Adjö

Ahem

Så, ny banner vare här. Älskar att sätta ihop sådär, det är så kul, hihi. Den oranga färgen är på god väg att bli min nya favorit. Puss!

Voices in my head

Jag har funderat på en sak. Det här med reklamröster, de som snackar under reklamen. Är inte de rösterna lite skumma ibland? Parlino-tomatarna i all ära, men de är ju moddade. Jag tänker mer på han som snackar i flera reklamer, men mest Viasat. Han har värsta... rösten! Jag vet inte om den är bra eller dålig, extrem är den i alla fall. Som värsta åskmolnet liksom. "Byt till Viasat idag och du kan pausa och spola tillbaka live-tv". Liksom, snackar han sådär till vardags?

Tänk er honom säga tillexempel "jag tror det här brödet börjar bli mögligt" eller "passar den här slipsen mina ögon". Haha!

 

En annan grej med röster är ju när man lyssnar på radio och försöker bilda sig en uppfattning om radiopratarens looks. Anders Eldeman trodde jag såg mycket tuffare ut än såhär! Och hon Lisa Syrén, som pratar på Ring Så Spelar Vi, när vi lyssnar på det föreställer jag mig henne ung, blond, korthårig, smal med snälla ögon. Lisa Syrén ser ut såhär! Helt tvärtom. Men hon verkar snäll i alla fall.  


Små töntiga stick

Aloha, nä jag vaknade inte precis, jag har bara busat omkring och gjort busiga saker. Hähähä.

Lina, Anna, Kristina, jag såg er på Allsången!! Whiiii! Fett glad jag blev när ni dök upp i rutan igår, haha! Ni såg glada ut. ;)

Jag fyller år i morgon, jihoo! Har de senaste åren sagt till mig själv typ två dar innan "det är ingen stor grej, bara ett år äldre..." men ändå blir jag alltid lite pirrig dagen innan. Mihi. 14 år, yehaw!

Dagens låt: Sweet Jackie - Sugarplum Fairy (gammal men bra!)

Tjabaaaa

Allmänt

Idag har jag inte gjort mycket! Städat litegrann, inte kul men måste såklart göras och... inte mycket mer. Häckat framför datorn. Ätit litegrann. Funderat på paket. Sara fyller år den 24:e men planerar en liten grej på lördag, vet inte om jag kan komma eftersom vår andra avfärd med båten inte riktigt är schemalagd än. Nåja.  Sara det kanske inte blir du-vet-vad, planerar något annat istället som kommer bli mycket bättre... :D Jiha!
Häjdå!!!

F-f-f-f-f-f-f-födelsedag

Idag hojjade jag ner till kära Umundu för att gratulera henne med en liten present. Var fett nöjd med paketet! (hann tyvärr inte ta nån bild) Wrappade in en låda i rött papper med vita prickar och slog många varv med ett svart presentsnöre med lite textur på ena sidan och avslutade med ett krull.
Tjusigt tjusigt, men det var jättedåligt för när jag cyklade hade jag paketet i väskan men efter ett tag hade krullet (som var pålimmat på det andra snöret) börjat röra sig i vinden och blåst av helt, det hade snort in sig i mitt väskhandtag! Aurgh. Menmen, överlämnade det till Amanda och hon blev glad i alla fall. ^__^ Det var en pyjamas inuti (shorts och linne) med texten I am a dreamer på linnet och vita katter på shortsen. Häh. 

Sara var där så vi tre drog ner och käkade en glass på torget, Umundu bjöd! :D Jag tog en mjukglass i bägare, I don't like strut/våffla, med polkaströssel. NAM!!!!! Jag köpte även ett nytt silvrigt nagellack på Åhléns och en tjusig ring på H&M's rea.

Hejdå.

Congratulations and celebrations!!

image166


Idag fyller fina Amanda fjortis! Grattis gumman!

What do you know about being a hardman, your mom buys your bling

Nu är jag i alla fall hemma! :D Ska snart sova dock... börjar bli trött. >.< Well, jag ville väl bara säga det. Att jag är hemma alltså. På torsdag fyller jag år, iiih.

Dagens låt: Wanna Be - Dizzee Rascal feat. Lilly Allen

Jeno - du är en emos fisk!

Emotest snott av Sara.

[ ]Du hatar världen.
[ ]Du hatar samhället.
[ ]Du tycker vampyrer är häftiga.
[ ]Du skriver poesi.
[X]Du använder svart/blå eyeliner.  (eller ja, kajal)
[ ]Du skriver poesi utanför skolan.
[X]Du gillar mörker.
[ ]Du tycker att kärlek är ett slöseri med tid.
[X]Du har gett upp hoppet om världen. (typ!)

Totalt = 3

[ ]Du har handlat på Hot Topic.
[ ]Du har spenderat mer än 1000 kr på Hot Topic.
[ ]Du har fler armband än en ryss.
[ ]Du äger ett koppel, som inte är till din hund.
[ ]Du är extremt blek.
[ ]Du är medlem på en poesisida.
[ ]Ditt nätalias är/har varit en oxymoron.
[ ]Du är en ateist eller en agnostiker.
[/]Du tror inte på gud.
[ ]Ditt nätalias innehåller/innehöll ett x.

Totalt = 0,5

[X]Du har blivit kallad läskig.
[ ]Du har blivit kallad sinnessjuk.
[X]Du har blivit kallad konstig.
[ ]Du är/har varit känd för att hata lärare.
[ ]Du är/har varit känd för att orsaka problem.
[ ] Ditt hår har vait färgat i en färg som inte är naturlig.
[X]Du har åtminstone en bild i ditt galleri som du behandlat i photoshop.
[X]Du tycker foton ser bättre ut i svartvitt än i sepia .
[X]Du har skrikit.
[X]Du är rädd för dig själv ibland.

Totalt = 6

[ ]Du har funderat på självmord.
[ ] Du har planerat ditt självmord.
[X]Då och då använder du högljudda ord som ingen hört förut.
[ ]Du har sett Exorcisten.
[ ]Du gillade Exorcisten.
[ ]Du har sett Saw.
[ ]Du gillade Saw.
[ ]Du har sysslat med voodoo.
[X]Du hatar sport. (typ)
[ ]Du klär ut dig till det morbidaste möjliga på Halloween.

Totalt = 2

[X]Halloween är en av dina favorithelger. (älska att klä ut sig!)
[ ]Du är besatt av eld.
[ ]Du har bara ett fåtal verkliga vänner.
[X]Du är inte rädd för spindlar.
[ ]Du har haft en konversation om hur du vill dö.
[X]Du använder svart nagellack.
[X]En eller flera av dina bilder i ditt galleri har skrift på sig.
[ ] Du har/har haft ordet "emo" i ditt nätalias.
[X]Du gillar konst.
[ ]Du gillar negativ konst.

Totalt = 5

Allt Totalt: 14,5x2=30%

Jeno konstaterar: Det bor en (liten) emo i mig. Fast det visste jag sedan tidigare. :D Rock on, kids!

RSS 2.0