Två klänningar rikare

Somsagt, Västerås idag. Huvudsaken var inte klädshopping utan gardinshoppping. Det tycker inte jag är så kul. Så jag smet iväg då och då. Det blev för min del två klänningar:



- Lila från Cubus. Jag känner ingen direkt sympati för den affären, men jag blev lite betuttad i den fina färgen. Helt i bomull och billig var den också! Kanske borde besöka Cubus oftare??




- Rutig från H&M Divided. Jag dögillar Divided. Så mycket tufft. Hehe. 

Båda klänningarna kommer passa ypperligt med långa tröjor under, en basvara jag äntligen skaffat nytt av. Två långärmade, svart och vit, från H&M. Bra där. Dessutom köpte jag ett nytt nagellack - lila! Yes. Förresten. Jag gick in på Vagabond och provade the shoes. Det skulle jag inte ha gjort! Nu är det bara dem som gäller. Jag MÅSTE ha dem. Det var som om jag var foten skon var byggd runtom. Och dessutom inbillar jag mig att jag faktiskt kan gå i dem. Hm.

Peace! 
 

Curtains and muffins

Hej! Idag tar jag och min kära mor en sväng till Västerås - hon känner ett stort behov av snygga gardiner till utbyggnaden. Igår beställdes det soffa och lite annat krafs, några dagar före det köpte mamma och pappa två fotöljer som mami har svåra cravings efter. Geez.
I alla fall, gardiner it is. Jag ska spana efter lite kläder också nu när jag har fått månadspeng. Yehw!

Okej flickor, kan ni i morgon runt 14.30? Muffinsfrossa and HSM2 it is? Kommentera så vet jag!

Massa namn

Jag är fast i listträsket yet again!

DITT GANGSTANAMN
(första 3 bokstäverna från ditt första namn+izzle)
Jenizzle

DITT DETEKTIVNAMN
(favorit maträtt och djur)
Pasta Hund

DITT SÅPOPERANAMN
(mellannamnet och favorit tv program)
Elisabeth Greys

DITT STAR WARSNAMN
(de första tre bokstäverna från ditt efternamn och två första bokstäverna från ditt förnamn)
Selje

DITT HJÄLTENAMN
( favorit färg och favorit dricka)
Orange Pucko (meh)

DITT ARABNAMN
(två första bokstäverna i ditt första namn, tre sista bokstäverna i ditt mellan namn och de fyra första bokstäverna i ditt efternamn)
Jenthselg

DITT SPÖKNAMN
(svarta och namnet på ditt/dina husdjur)
Svarta Max

DITT FÖRSVARSNAMN
(din pappas mellan namn)
Oskar

Bara blaj

Igår var jag på det första "riktiga" konfmötet. Ganska pleasant. Lina ringde kvart i och ba "ehh vettu att de ä konfa ikväll elleh?" och jag ba "neii guuuu" och gav mig iväg på cykeln. Jag kom i tid i alla fall, bra det! Så mitt varmaste earl grey-tack till min kära vän LINA!
På slutet hade vi en mysig andakt och fick fashionable armband. Det var mysigt, jag satt och pillade på jag-pärlan och kände mig mycket seriös. Det var något som fick mig till det. I alla fall. I min bok skrev jag också något superseriöst, typ sånt som man skäms över när man läser det om tio år. Att man trodde att man var någon när man var fjorton år. I alla fall. Jag ska skriva så i resten av boken. Så jag vet hur det var.

Äh, det här blev ju bara blaj!

Visa stöd i rött

image243

Ni har väl någet rött på er idag? Det har jag! Update: jag ser ut som en skrämd kanin på bilden. Gölligt.

Tröja: H&M
Kofta: Esprit
Jeans: Acne

Listah

Vad såg du på tv sist? TV Shop!
Vems blogg läste du sist? Den här. (och den jag snodde listan i från fast den vet jag inte vems den är)
Vad åt du sist? Frukost - macka med jam (häh) och jordgubb/apelsinjuice från Brämhults, nya addiction.
Vem pratade du med sist? Brorsan.
Vem ringde du sist? Hem.
Vem messade du sist? Jennifer.
Vilken bok läste du sist? Linas kvällsbok 1 & 2.
Vem pussade du sist? Hunden.
Vem kramde du sist? Samma.
Vem bjöd du sist på något? Hehe för fattig och för snål för att bjuda någon.
Vad köpte du sist? En två timmars ridtur!

Thoka och jag själv

Hej ungar! Idag satt jag på en häst! Nej jag satt inte bara på den, jag red faktiskt också. Jag töltade till och med! Och galopperade i en halv sekund. Då blev jag livrädd.
Jag fick en vit islandshäst som hette Thoka. Jättesnäll var hon! Vi fick sadla på och rykta och grejja. Jag hade lite problemas med kratsning (?) av hovarna med Nelly hjälpte mig så det gick bra. Sen red vi ut!
Det gick skitbra till en början, men när vi skulle tölta blev jag lite rädd eller ganska rädd. Det var svårare än jag trodde att det skulle vara! Thoka blev rädd för ett par duvor som flög ut ur skogen och kastade sig i sidan (det var nog mindre dramatiskt än vad jag upplevde det som) och då blev jag asrädd. Vännerna fick flera gånger säga till mig att slappna av. Sen skulle vi tölta igen och då kändes det lite bättre så jag manade på Thoka men då började hon galoppera istället! Hjälp, jag blev skitskraj! Gled ur stigbyglarna och bara satt och skakade på hästryggen. Gulp. Även om hon galopperade pyttelite så var det nedrans läskigt.
I alla fall, en lång sträcka vi töltade på kändes jättebra, det var megaskoj då! Men som sagt, jag skulle ha chillat lite mer... gjort är gjort i alla fall. Kul vare!

  
image241 



TURRIDNING

Okej! Okej! Idag ska jag alltså sitta på en hästrygg i två timmar. Det slog mig i morse att jag är lite... skraj. Gulp. Menmen. Vi har bokat turridning jag, Marie, Sara, Nelly och Amanda. Islandshästar. Vi är ju lediga idag nämligen. Så ja. Det får väl bli som det blir.
Alla utom jag och Amanda rider ju varje vecka typ. Holing cheese. Jag tar med mig le kamera (inte den bigga dock) så ska ni få se. Hohoho.

Hopelessly devoted to a doja

image240


Jag är hopplöst förälskad i detta skodon. Från Vagabond. Så snygg! Den kostar 1100 pix, dyrt för att vara Vagabond?? Jag har inte råd och det suger. Den här är väl typ en Marc Jacobs-lookie, kan inte någon (Skopunkten, DinSko) göra en Vagagbond-lookie? Please?

Designbyte

Nu är den nya designen klar! Vad tycks? Väldigt höstig. Känns lite färglös kanske, jag ska fundera lite till. Usch, jag är så petig haha. Vi prövar såhär ett tag. Annars får jag färglägga lite mera.
Bytte profilbild också! Har på mig en liten müssa jag köpte på H&M. Den är gullig! Grå med en liten boll på. Naww. Jag trashade bilden lite i photoshop också. Malligt. Puss!

Petig

Skola som vanligt idag. Jag och Lina ingår i producentgruppen för åttornas show i höst och idag kom vi över de tre manusen vi ska välja mellan. Musikaler. Jag och Lina har redan bestämt oss för vilken vi gillar.
Har tjatat om hur kul det ska bli att rida på torsdag. Konstaterade att istället för att vara den allätare jag tidigare varit är jag nu extremt petig. Usch. Men vi (mina friends och jag) var överens om att det bara var en fas. Puh.
Ska göra min layout lite mer höstig tänkte jag. Har lite kulörer färdiga i mitt lilla huvud. Ska sätta i gång nu. Ciao!

Symbol launch!

image238


Kära läsare! Slumpade Busigheter gives you.... JENO GILLAR! I present to you en liten gullig bubbla med den lilla gulliga texten JENO GILLAR i sig. Så ni vet att jag gillar något. Något ytligt som en sko eller en kulör på nagellack. Nu vet ni. Jag arbetade på den ett bra tag. Nu vet ni. Åh alla bra bloggar (och magasin) har ju en sån där. Oftast ett hjärta men jag kände att nej! Jag vill ha en pratbubbla. Och så blev det. Nu vet ni, kära läsare. Nu vet ni.

Skit också

Yogan var extremt kul! Åh jag vill gå igen. Tyvärr är min ekonomi extremt begränsad för tillfället och jag har typ inte råd med alla dumma kostnader. Det suger. Ska fundera lite mer. Måste gå ju. Skit också.

Which Friends character are you?

image237
Jag kanske inte är Pheobe? ;D Gör testet här.


äh

Hej ungar idag var jag hos tandläkaren. Jag har två mjölktänder som måste dras ut snarast aka 5 oktober. Yehj. Men inga hål! MOAHAHAHAH.
Var i skolan, blev seg och åkte hem. Ikväll ska jag (tillsammans med Anna och Lina) på yoga. Yehj. TJOFLÖJT

dryg är jag idag kände jag!

Krokodilbikini!

TRÖTT!

På morgonen tog vi skolfoto. Lina brakade en låda som hon stod på. Det var läskigt men jag tror bilden på oss (besta basgrupen) blev fin. Jag sa krokodiiilbiiikiiiniii, det är det bästa ordet. Och för att alla skulle bli lite fnissiga slängde jag in att Amanda är allergisk mot plastplåster också. Ha ha ha.
På eftermiddagen var vi på Enavallen och friidrottade. Det var fun! Jag slog rekord (personligt, that is) i 60 meter! WEHO! Hurra för moi! Men sen började jag frysa som en marackas. Men jag tycker i alla fall att idrott är skojsilojs, har jag i alla fall börjat  tycka nu! Wehoo! Hurra för moi!

Förresten har jag och flickorna kommit på massa skojsiga hälsnigar/ramsor med varandra. Nelly och jag måste bara finslipa lite. HÖHÖÖHÖH.

Ikväll ska jag dansa, om jag orkar. Klart jag gör. VAR HURTIG NU GRANO. Puzzah sålänge!

NEJ ZAC!!!! INTE MOPPEMUSTASCH!!!

zac efron peach fuzz 18

Bild: justjared

Jeno goes modebloggare!!!!!!!!!!!!!!!1111

image236

Jag var jättetrött i morse så det blev ingen bra bild. Nåväl. Jag lyckades ganska bra med modebloggsposen, eh? Ville visa mina tuffa vintageskor haha!

Tröja: H&M
Kjol: H&M
Väska: H&M (nån borde börja sluta handla på H&M??)
Skor: Secondhand

Rap chickatchick aah smack

Hej ungar! Idag var jag i skolan! Jag pluggade! Jag åt lunch! Jag hade basgruppsamling! Jag åkte hem! Med Marie! Jag kom, jag såg jag SEGRADE.

Mami gjorde världens godaste äppelpaj igår och det blev ganska mycket över så jag har mumsat på en bit. Kanske ska ta en bit till? Och dränka den i vaniljsås. Mmmhmmm! Jag älskar äppelpaj. Nästan lika mycket som jag älskar muffins. Blåbärspaj är också supergott, och köttfärspaj! Haha.

Förresten har jag och Amanda hittat på världens tuffaste hälsning. *chickatchick aahh* Höhö! Ikväll ska jag scanna in en sak jag lovade Marie att lägga upp på bloggen. Puss sålänge!

Jeno goes matstylist?

Okej, here's the deal. Nu vet jag precis vad jag ska bli när jag blir stor. MATSTYLIST. Hur mysigt kan det bli? En enkel addition för att ni ska förstå. Jeno + mat + styling + foto = oslagbart! Kommer bli gryyymt. Och dessutom ett yrke jag absolut kan bli ensam om att vilja bli i skolan.
- Vad vill ni bli när ni blir stora, barn?
- Brandman!
- Pilot!
- Veterinär!
- MATSTYLIST!
Höh. Fatta, styla mat, fixa snygga talrikar och grejs, jaga delikatesser i massa små minibutiker, lägga upp och fota, schyssta till lite, fota igen. Få en fet lönecheck. Eller man kanske inte tjänar bra? Äh, skitsamma. Jag har hittat mitt kall.

Drömmar!

image235


(I call it "Moln över Enköping genom mitt fönster")


Jag har drömt ganska mycket på sistone. Häromdagen drömde jag en dröm som var grymt detaljrik och verkligen, verkligen kändes riktig. En kompis (Anna) var tydligen jätteledsen och shoppade sig ur deprissionen, eller, hon försökte i alla fall. Jag pratade med henne i provrummet (hon grät floder) och fick syn på ett par gröna byxor jag tyckte var vrålsnygga och bad att få prova dem. Provade dem, upptäckte att de var för stora men de var så fasligt snygga att jag inte ville att kompisen skulle få dem så jag gömde undan dem.
Senare stod jag och Amanda och kollade på när Anna provade en kavaj framför en spegel och runt om henne stod det en massa giriga försäljare och gnuggade bokstavligen sina händer. Kompisen frågade hur mycket den kosta och när hon fick svaret "runt tusen" sa hon genast "jag tar dem". Jag och Amanda talade sedan försäljarna till rätta, typ "hur kan ni uttnyttja vår kompis sådär, hon är ju bara fjorton, hon är ju jätteledsen! Ni borde skämmas, bara uttnyttja en ung flickas sorg för att få hem feta lönecheckar i era feta brevlådor!" Jag sa verkligen det där sista! Sen vaknade jag. 

I natt drömde jag att jag och Jacob var på en stor färja och jag hade lovat honom att äta sushi till lunch på en restaurang på färjan. Men sen hittade jag en jättebrant trappa på båten och gick ner för den. Där hittade jag min cykel och började cykla nerför en superbrant backe. Det verkade vara någon sorts tävling med radiostyrda bilar men den hade inte riktigt börjat än. Efter ett tag ringde Jacob och var jättearg. Jag hade missat lunchen med honom! Så jag fick panik och började cykla upp för den nästan lodräta backen, skitjobbigt. När jag var inne på den sista backen som var i en kurva kom plötsligt två radiostyrda bilar åkandes nedför, och jag körde över den blåa! Det var jättepinsamt... i alla fall cyklade jag vidare tills jag hittade cykelstället där jag hade hittat min cykel. Då kom två tjejer med sina radiokontroller och frågade om jag sett två bilar, en grön och en blå. "Öhm, ja, dom åkte... neråt" sa jag och skämdes jättemycket för att jag kört över den ena. Men jag sa inget! Tjejerna gick nerför backen och jag öppnade dörren till den branta trappan. Men det stod en jättemuffin precis i dörröppningen! Den var jättearg för att jag hade gjort muffins med kanelsmak och tänkte döda mig. Sen vaknade jag.  

En lång jäkel

VÄNNER OCH LIVET
Vad vill du bli när du blir stor - Matstylist skulle passa som handen i handsken!
Vem av dina vänner är mest lik dig (inte utseendemässigt) - Shit, jag är en blandning av alla mina friends...
Vem av dina vänner är mest högljudd - Öhm det blir nog Amanda, i alla fall när hon flummar med moi.
Vem får dig mest att skratta - Flickorna såklart! Alla har sina ljusa stunder.
Vem har du känt längst - Loi!
Vem är blygast - Nelly tror jag. ;) 
När grät du senast - Hehe det var lite pinsam orsak så därför säger jag inte. Men det var häromveckan..
Bästa känslan - Typ totalflum eller obeskrivlig lycka.
Värsta känslan - Skuld och pure sorg.
Vart vill du bo i framtiden - Paris eller USA. Eventuellt Stockholm.


HAR DU NÅNSIN
Varit kär - Höh aah.
Blivit dissad - Om en ikryssad nej-ruta räknas så ja.
Rymt hemifrån - Typ.
Föreställt dig ditt ragg naken - vA e ragg för nÅt
Skolkat - Mjo.
Tänkt på självmord - Alltså, jag har tänkt på självmord. Typ ordet självmord. Varför folk gör det, varför vissa enskilda personer gjort det. Men tänkt  "nu gör jag det"? Ne.
Sovit utomhus - Uhu.
Gråtit i skolan - Ja.
Spytt i skolan - Ja. (fast på en toa, inte offentligt)
Velat bli modell - Hehe aaah.
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Inte nått som jag kan komma på?
Sett en död människa - Nej.
Druckit alkohol - Hehe aaaah.
Ätit sushi - JA! :D
Varit på scen - Ja.
Snattat - Faktiskt inte?
Retats - Sara, äger du McDonaaaalds?
Blivit nerslagen - Typ.

DU
Svär - Fuck it ja.
Sjunger bra - Hehe 24/7.
Duschar dagligen - Oftast.
Vill gå på högskola/universitet - Kan ju vara bra.
Vill gifta dig -  Mjorå.
Tror på dig själv - Oftast, har mina upp- och nedgångar.
Kommer överens med dina föräldrar - Yes!
Gillar åska -  Brr, nä.
Äger en Ipod -  Hihi ja.
Ber - Om mera mat.
Går till kyrkan - Det ska väl börjas snart (konf)
Sover med gosedjur - Svampbob är en mysig karl!
För dagbok - Räknas bloggen?
Dansar i regn - Ibland. ;)
Sjunger i duschen - Kan aldrig låta bli - varför skulle jag låta bli förresten?


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du umgicks med - Amanda, Nelly, Marie, Sara.
Du pratade i telefon med - Bror Jacob.
Du smsade med - Mami.
Du skällde på -  Jacob tror jag.
Du sportade med - Tja, det måste ha varit på idrotten så Amanda.

SENAST DU

Skrattade - Idag såklart.
Grät - Har jag redan svarat på.
Filmen du såg - Igår kikade jag på Stuck On You.
Tuggade tuggummi - I lördags! Hehe.
Drog ett skämt - Hum.. tror jag försökte mig på ett igår eller i förrgår, men jag fullbordade det icke.
Sjöng en sång - sjunger med i Bet on it i detta nu!


VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster - Kvarterslokalen, himmel, ett berg, grannar och lite annat grejs.
Lyssnar du på musik nu - I wanna make it right that is the way to turn my life around today is the day! (Bet on it - Zac Efron)
Vad har du på dig - Kort grå koftsak, vitt linne, jeans.
Vad är det på din musmatta - rött!


TROR DU PÅ
Liv på andra planeter - Typ?
Mirakel - Äh venne.
Magi - Nää.
Kärlek vid första ögonkastet - Jo det tror jag på.
Gud - Då och då.
Satan - Då och då.
Spöken - Nä.
Tomten - Vaddå tror på? Jag har ju träffat honom!


RANDOM
Vilket land skulle du vilja besöka - Frankrike igen tack och så gärna USA och kanske Storbritannien?
Hur många plattor äger du - Fem stycken står i mitt skivställ.
Hur många kuddar sover du med - Tvååå.
Dricker du mjölk - Mjölk for life!
Person du hatar mest - Åååh... nu ska jag dra till med nått riktigt.. hm... äh jag vet inte. Hatar inte så mycket för tillfället.
Tror du gud är en tjej - Nej. Tjejer kan ingenting juuh.
Vad borde man uppfinna - Ett litet monster som åt upp dumma personer som vill kriga.
Är du ett hälsofreak - Haha.
Om du fick åka till en annan planet, vad skulle du göra - Åka och hoppa i rymden och ha rymdblöja och äta geléhallon i rymden. Sen skulle jag plantera en flagga på rymden eeh jag menar planeten.
Vilket är det värsta vädret -  Typ mulet och tråk. Regn - I can deal with om det regnar mucho men mellanting - nej tack.
Lekte du med barbie som liten - Ja ;D hi hi hi (denna som kommer sno denna lista ska ha samma svar) 
Hur många ämnen har du IG i - Inga så vitt jag vet.  


Nu har jag smakat.

Okej, sushi = gött. Nu vet jag. Blir definitivt fler gånger, måste kanske vänja mig lite mer men det var en bra start! Jäh.
På eftermiddagen susade jag och mor ner på st-st-stan för att mami hade spottat en tjusig sjal. På Åhléns spottade jag ett hott plommonstop, 149 pix. Hm, tåls att tänkas på.. Hatt is the shit men har jag råd att köpa fyra huvudbonader på en månad? Nä, inte om jag ska ha råd att rida också. Mina cash är liksom nästan slut. Blir väl nästa månad dååh! 

Förresten, big news här! Jag tappade tredjedelen av tanden till slut. Two down, one to go...  

Tänder

I vintras hade jag en tand som delades i två. Jag tappade ena delen när jag tuggade ett hårt tuggummi och den andra hängde kvar ett bra tag, jag är inge bra med tänder. Till slut lossnade den i alla fall. För någon vecka sedan hände samma sak, tanden delades i två. En del tappade jag ganska raskt men då upptäckte jag till min fasa att tanden var delad i tre delar. Som en peacemärke. Så nu har jag två delar; en lite större och en pytteliten. Den pyttelilla sitter jättehårt. Den större har jag vickat frenetiskt på i några timmar nu. In fact, min tumme is turning in to a russin. Uh.

Åååh min blogg är så intressant.

dahagenz outfiit_

image234

Rotade igenom garderoben i morse i jakt på något anständigt att ta på mig, fann min gamla leopardkofta och tänkte "varför har jag inte använt den här? Den är ju kul!". Dessutom inviger jag min fina väska jag fick i födelsedagspresent av mami. 

Kofta: H&M
Jeans: Cheap Monday Skyscrapers
Väska: Present

Chokladterapi

Tänkte plugga nu när jag kom hem men jag tror inte att jag pallar. Jag är helt slut. Fattar inte vad jag har gjort som kan ha varit så ansträngande. Ont i magen har jag också.

Menmen, äntligen är det fredag! Jihoo. Imorgon tar vi upp båten och jag ska bli av med min sushi-oskuld. Nästan pinsamt att jag inte smakat än... aja, flickorna har planerat hela veckan och i morgon bär det av till Lilla Japan Sushi. Spännande!
Igår provade jag en ny B&J-smak - Chocolate Therapy. Och med chocolate menar jag verkligen chocolate. Den var chokladig. Minst sagt. Lite mycket pour moi men som mumsbit är den delicious. Men ska man vräka i sig rekomenderar jag nån annan. Chocolate Therapy var dock misstänkt lik Chocolate Fudge Brownie. Hmmmm......

Har fått finfina presenter både idag och i veckan. Måste visa dem. :D Puzzzah sålänge!

Ahhh

Hemstudiedag idag! Yes. Måste bli klar med kursen, den gör mig arg när den bara ligger där och väntar på att bli skriven. Eller nåt. CIAO!

Blommig snyggosjal





Har jag nämnt att jag är sjalfreak? Hehe. Nåväl. Nu är jag på jakt efter en sån här, här ovan. Snyggo. Indiska hade typ en i våras men jag venne? Kändes lite för slinkig? Den här damen verkar ha en perfekt. Sådär äggskal i grunden och inte lika schlinky schlinky. Kan bli grymt att ha den till allt, alltid. Hm!

bild: Copenhagen Streetstyle

The way I call

Yes yes yes! Jeno goes hästtjej! Nja, nästan i alla fall. Flickorna tar en ridtur inom den närmsta tiden. Fett kul det kommer bli! 2 timmar, fem flickor, fem hästar. En lärare, en till häst. En Jeno, en livsfarlig alternativt helt underbart charmant pålle. FETT SCHYSST.

Föreläsning idag, en bra sådan, bra teacher. Jag gillar softa föreläsningar, mycket lättare att komma ihåg istället för när någon nästan läser innantill *host*. Jag vet inte varför. Hm. Aja. Pluggade franish, måste göra någon form av små gubbar som jag kan ha som stöd när jag berättar om deras nationalitet. Har en teori, kan bli nice!

Dans ikväll, jiho! Den här gången ska jag fan snurra tårna av mig. Yeah. Puss sålänge!

Red, white and gold!

image231


Idag nöter jag verkligen HSM 2! Snart blir jag som Sara och Lina... ;) Låg dubbelvikt av skratt i morse! Here's why: i början av filmen är Zeke, Chad, Troy och Troys pappa hemma hos Troy. Troys mobil ringer och han svarar. Zeke säger något i stil med: Hey Troy, does Gabriella still remember your name or has she found a new guy to sing kareoke with? OCH DÅ. Då skrattar Troys pappa så sjukt kul! HAHAHAHAHA. Jag skrollade bakåt så han skrattade massa gånger på varandra och då skrattade jag ännu mer. HÄHÄHÄ.

Bighead

Jag såg ett jättefint typ plommonstop på H&M igår. Provade. Hatten var pytteliten! Jag fick den inte över skallen! Nähä tänkte jag och bläddrade efter en annan storlek. Men det var onesize. Prutt. Aja. Jag fann en annan spejsig hatt, en svart, från Esprit. Inte plommonstop men en annan lite herraktig hatt. Billig var den också, eftersom mami gav mig ett presentkort på Esprit för 122 kronor hon tjänat ihop. Hehe. 26 spänn för en hatt är inte illa pinkat.

Totalt kom jag hem med tre huvudbonader, en slouchig svart basker och en annan grå grej med boll på. De var från H&M. Yihaa!

Back in Enköping

Hej småbarn! Igår blev det inget bloggande, jag var i Stockholm hela dagen. HIttade mycket fina höstkläder och några fick följa med hem. Terrorisserar er självfallet med bilder sedan! Jag hittade både jeans och världens tuffaste bralls... *dregel* 

Hehe just det, inne på SOUK pågick det något form av jippo med SOUK Street Awards. En tjej kom fram till mig och typ "ahh du har grym stiiil och du kan vinna 5000 kronor att shoppa för"(jag tror hon sa så till alla hon ville skulle vara med :P) så jag fick bli mejkad och ställa mig framför en kamera. Hehe. Bilderna stoppades in på Pixbox, jag fick bli medlem där på plats, och hahahahhahahahahah. Jag ser mongo ut. Yeah jag kommer VERKLIGEN vinna presentkort och sånt. Usch. Menmen, jag får väl hoppas att folk röstar på mig. :P Ska se om jag kan rösta på mig själv. 

Nu ska jag äta frukost, so long!  

Everything's got to be perfect ... for ME!

Hej! Idag gick jag till skolan, ingen fever, phew. Jobbade och kunde redovisa det jag skulle ha redovisat igår. Jag och Sara var besatta av sjunga HSM2-sånger och på lunchen översatte vi dem till svenska. Känn rytmen av trumman!
Vi flummade ganska mycket på lunchen och Sara började gråta. Jag försökte göra trix med min tunga som de andra men jag kunde inte. Då blev jag lite ledsen i ögat. Men men! Nu sitter jag och lyssnar på I Gotta Go My Own Way, gah, jag ryser hela tiden när jag hör den. Den äger! Nu lyssnar jag på Fabulus, den är så rolig..

It's out with the old, and in with the new
Bye bye clouds are grey, hello skys are blue
A dip in the pool, a trip to the spa
Endless days in my chaise
The whole world according to moi

Okej, jag kollade upp "Endless days in my chaise" men resten kunde jag. Nu kan jag ju det också. Jehj.

Hemma

Japp jag blev hemma idag. Feber. Förkyld. Damn it! Jag hade ju engelskaredovisning idag. Skit också. Måste jobba kurs...

Project Runaway vs Heroes

PANIK. I-LANDSPROBLEM. HYSTERI. Kalla det vad du vill men jag har en kris. Heroes börjar idag och jag måste se det. Hur många pris har det inte vunnit i USA liksom? Verkar svinigt bra. Aja, here's the problem: kära Project: Runaway går precis samma tid. Jag vet ju vem som vinner men jag vill ändå se de här sista finalavsnitten, vill ju se allas kollektioner juuh! Blä. Vad ska jag titta på då?? Att spela in is not an option, våran vhs är komplett kaputt (nästan i alla fall) och dvd:n kan inte spela in. ARG BLIR MAN.

UPDATE: Yesssss, PR går i repris på fredag. Skrev upp det för att inte glömma bort. Då sitter jag bänkad!

Walks in to the room, feels like a big balloon



Hej! Idag är jag nästan, nästan frisk. Gick till skolan i alla fall! Det var idrott på eftermiddagen, orientering, lite kämpigt med förkylningen och så men jag sprang med två sjuklingar till (Amanda + Jessica) så det gick brabra.

Juste, måste förtälja om gårdagen... var som sagt sjuk men jag ville ändå gå på dansen, som började igår. Så jag gick på dansen och blev sådär obehagligt feber-varm redan på uppvärmningen.. aja. Jag försökte göra de där snurrarna på diagonalen men JAG KAN INTE SNURRA. And I hate it. Bläbläbläbläblä. Måste försöka lära mig. Man skulle snurra ett halvt varv men man snurrade ju ändå ett helt? GAH. Aja. Sen gjorde vi en pinig dans till den här låten. Hm. Dansen innehöll händer på asses (ens egna händer på ens eget ass alltså! ;) och lasso-svingning.  Aja. Whatevaahhh!

NU ÄR JAG HUNGRIG. Lasagne med spenat och varmrökt lax - here I come!

Puss / er Jeno


ORANGE

Hehe vaddå orange period? Idag ändrade jag min banner. Den är minimalistic. Det ni! Nej nu ska jag bädda ner mig och glo på en film. Hugh Grant är alltid lika trevlig. ;)

er Jeno

PS. Varför finns det inga muffins hemma? Jag kan knappast hålla på att smeta och baka nya nu, jag kan knappt stå på bena ju. Usch.

Fever, fever, leave my heart alone

Hej på er. De senaste dagarnas totala frånvaro här beror på en smärre förkylning plus en ordentlig släng av feber. Blä, I hate it. I helgen tittade jag på massa film och åt massa kakor. Idag känns det lite bättre men jag är hemma från skolan i alla fall. Hoppas jag blir bättre tills i morgon... En snorig kram sålänge

RSS 2.0