Ett kort meddelande till vännerna

På grund av en kaputt datorsladd var vi utan internet i några dagar här ute. Katastrof! ;) Men nu har vi ordnat detta och jag sitter klistrad. Hey, nu när vi går har jag inget bättre för mig!
Flickor: ses vi på torsdag? Amanda, fick du mitt mejl? Jag fick massa felmeddelanden och skit! Nelly, kan du? Min mobil är urladdad, ingen idé att ringa eller sms:a. Saras och Maries lägen har jag koll på, men ni kära Umundu och Nelly får gärna höra av sig. Puss!

Spegelblank kväll

Anonym: Flickor är mina flickor. ;D Min bekantskapskrets, aka Sara, Marie, Nelly och Amanda. De är bäst. <3

Så mysig kväll. Alldeles spegelblankt och underbar kvällssol.... vet inte varför jag sitter här, fast jag kan ju kika ut såklart. Sjukt fint!
Jag har ätit ett smarrigt wienerbröd, från bullbåten som kom och besökte vår vik på eftermiddagen/kvällen. Smarr! Förresten, jag har tecknat ett avtal med papa att inte käka candy och inte dricka läsk fram till jul. Tolvhundra spänn kaching! Men mitt villkor var att jag fick käka candy i Falun (dit vi ju åker med skolan en vecka nu på höstterminen) och efter en viss tvekan gick far med på det. Så det ska väl gå bra. Jihoo.

Alla ni där hemma, vi ses snart! Saknar er! Toodles!

Antingen eller goes fashion

Snodd från Lina the allmighty.

Lack
eller Läder
Nördbrillor eller Solbrillor
Modette eller Elle
Print eller Batik
Leggings eller Barbent
Solbränd
 eller Vit som porslin
Hemingway eller Hem till Gården
Chloé eller Coco Chanel
Neon eller Gråskala
Tunika 
eller Fodral
Hög midja
 eller Drop waist
Stuprör
eller Vida jeans
Organiskt eller Prisvärt
Entourage eller Sex and the City

Mina drömmars fyr

Det regnar. :( Pretty lame.

Idag var det uppehåll på dagen i alla fall, så vi i familjen knallade bort på andra sidan av den ön vi ligger vid nu. Där såg jag en urtjusig fyr, mina drömmars fyr, för den var alldelles trasig och dan och sånt gillar ju jag. Det som är lite trasigt, lite grått, lite nött. Mums. Hade tyvärr inte lilla EOS:en med så det blev inga bilder. :( Kanske knallar bort i morgon för den var verkligen jättesnygg, får se. Det var så långt. :(
TÅRTKALAS ELLER HUR FLICKOR. <3 Yehaw!


Hopp!

image164

Sommarbilden 2007? ;) Självutlösaren och jag är goda vänner, även i motljus. Jää.

Marie vännen, fick du mitt grattis-sms? Det är lite dålig täckning lite varstans och för att försäkra mig om att du verkligen får mina gratulationer hurrar jag därför för dig även i bloggen. Hurra, hurra, hurraaa! Puss på dig sötis! (Synd om det inte kom fram för det var hur pyntat som helst med animationer, melodier och smilys och hjärtan och allt. Menmen! Grattis!)

Muuuuu!

Hej små kids! Hoppas ni har det bra wherever you are, själv befinner jag mig på Brandalsund, vi har slussat nu på förmiddagen! Så nu kan inget stoppa oss. ;)
Det är lite läskigt för vi är enda båten här på ön och när vi lagt till blev vi välkommnade av typ 25 kossor! (och en tjur) De bara knallar omkring här och muu:ar som galningar... befarar att jagminte kommer få en blund inatt, kommer hållas vaken av deras läten! Gah. Macke är galen. Nu går de ut på udden och dricker... hm. Men vissa av kalvarna är söta i alla fall.
Nej nu ska jag fika litegrann. Yehaaw. Toodles!

image163

(jag satt på fördäck och tog massa kort, haha. Kodak moment eller vad. xD)

Favorit...

Huvudstad: Stockholm
Mat: Fullkornspasta
Tidning: Elle
Musik: Bra musik. ;)
Blogg: Hotspot!
Mascara: Maybelline Unstoppable
Väska: Min röda darling från H&M
Manlig skådespelare: Jon Heder
Kvinnlig skådespelare: Maggie Gyllenhaal
Parfym: Aztique från The Body Shop
Resemål: Paris
Skor: Tantiga saker 
Designer: Jag ;)
Färg: Röd
Fulaste plagget: Fotlånga kjolar  
Mest användbara plagget Klänningar
Godis: Typ Gott och Blandat utan lakrits

Nananananana

I morgon far vi! Jippie, skärgården whatzzzupppp!!!! Jag har packat, eller,  jag har lagt upp alla kläder på min säng för att se om det duger och snart ska jag packa ner dem. >.< Det låg en hund där nyss och stekte sig i kvällsolen men han hoppade precis ner på mattan. Hm.
Idag har jag suttit på en brygga mesta tiden. Sällskap: hund. Isch, tråkigt var det. Gäsp. Vad har jag gjort mer... åkt i en å. Nästan hungrat ihjäl... memorerat registreringsnumret på en bil vars ägare såg väldigt misstänkt ut, han hade militärkläder by the way. Hur var det nu... FUCK jag glömde bort det. Nu kommer han springa och slafsa hela stan. Fast jag kommer ihåg de sista siffrorna, alltid något. 
Sa jag att vi åker ut med båten i morgon? Gah, je suis så stirrig haha. Nänä nu ska jag lugna ner mig. Adieu NEJ jag menar toodles! Toodles! :D

Dagens låt: Last party - Fibes Oh Fibes!

Ps. Den här vill jag ha.

Glass i stora lass!

Jag har funnit dem, de perfekta glasögonen. Apfina! De åker upp på önskelistan. :D Jihoo. Hoppas, hoppas hoppas...
Ida: nä vi har delad semester i år så jag åker bort nu i två veckor, sedan är jag hemma den veckan jag fyller år (mozzie måste jobba då) och sen åker vi bort i tre veckor igen.

Jag, Sara och Amanda åt glass vid ån. Det var supermys. Jag åt the following glassmaker: gammeldags vanilj, polkagris och en till fast jag kommer inte ihåg vad det hette, det var något italienskt tror jag. Det var kola i i alla fall och det var jättemumsigt. Toodles.

Fin dag!

Andra dagen på sommarlovet... Ser ut att bli en fin dag. Jacob är ute och seglar med vänner, ensam hemma alltså. Ska möta tjejerna på eftermiddagen för lite snack innan jag drar iväg i två veckor.
Jag vill sy någonting!! Men jag har inga snygga tyger.. hm. Sydde ett litet läckert "fashion monster" häromdan, fick lite inspiration från monsieur Lacroix. Turban av sidenband fick mitt lilla monster, haha. Mysigt. Toodles.  

100 %

image162


Hej, jag heter Jenny och jag är fullständigt normal....

Cornflakeskakor

image161

(ser inte så jättegott ut men det äre, lovar!)

Amanda undrade vad cornflakeskakor vad för något och eftersom att jag inte har något bättre för mig följer här ett litet recept på det goda. Notera att alla mått är på ungefär eftersom jag bara blandade i hur mycket jag trodde var lagom... dessutom gjorde jag en väldigt liten sats så jag dubblade ungefär. Enjoy dårå!

You need:
100 g smör
1/2 dl sirap (ljus)
1 1/2 dl socker
4 msk kakao
2 dl kokos (typ rivna eller vad de är)
4 dl cornflakes

Börja med att smälta smöret i en kastrull, när allt är helt smält, rör i allt förutom kokos och cornflakes. Stir, baby, stir. Sen är det bara att hiva ner kokos och cornflakes och stira lite till. Häll upp i passande formar. Låt stelna i the kyl. Done!

Fäärdig!

Alla punkter på min sexiga lista blev klara innan lunch. Efter lunch bakade jag cornflakeskakor, de blev smarriga! Men vad ska jag hitta på nu?? Tänkte svänga ner på stan men jag har ju knappt några pengar. Buhu. Får tråka framför datorn istället. Toodles.

TYGTOTE!!!!!!!11

image160


Den här väskan (eller tygtote som hon säger ;) från Monki har min vän Lina nästan precis införskaffat, dock med påfågelfjädrar på. Jag tror att jag måste ha den här med allt möjligt krafs på. NU.

Städa panta föra

Första dagen på sommarlovet hade jag tänkt att göra lite nytta. Jag ska:

- Städa rummet
- Panta flaskor och burkar
- Föra över bilder från igår till datorn

Humm. Jag vill ju slappa också. Happ då var det bara att börja städa då. Klockan är ju inte ens tio en! Men jag är pigg ju. Toodles.

  Gah kan det inte bli sol igen???

Dagens låt: Hanna - Juvelen

Skolavslutning

image158

Såhär såg jag ut på skolavslutningen som ägde rum för bara en liten stund sedan, jag kom precis hem.
Jag är lite gråtig i ögonen, det blev ett very tårfylld farväl av världens bästa Zandra. Kommer sakna henne så enormt mycket! Vi hade tagit ett flummigt kort på alla oss i basgruppen i måndags (jag satt längst fram ensam och såg ut som en död fisk) som vi hade ramat in och skrivit alla våra namn runt kortet och när vi överlämnade det allihopa grät typ alla men Lina var nog värst efter Zandra....
Jaja vi kommer ju få träffa henne i alla fall men det kommer ju inte vara samma sak... Anyways, glad sommar kids.

We're gonna give the guy a present... *PRESENT*

Jag hade slagit in Maries present (hon fyller år på söndag) men nu efter att ha tagit en dusch ångrade jag mig och slet upp det. Haha jag måste få en bättre vision. Think Jenny, think!

Och förresten Marie vännen, ska jag lämna den i morgon eller senare???

B-b-b-b-bresse

Idag var vi i Bredsand och tja var där. Det var inte sådär superbra väder så det blev kanske inte så kul som det hade varit om vi hade varit där i till exempel i går. Det var molnigt och lite kallt. Menmen, jag badade i alla fall en gång! Doppade huvudet, kallllt sen när man kom upp. Jag och Sara tog oss in igen på udda sätt. XP Forntids-kaninigt!
Efter Bresse köpte jag en penna. Jihoo!

Dagens låt: Here (in your arms) - Hellogoodbye


Mumz, mumz, hemzkt mycket mumz

Idag busade jag, Sara Amanda och Lina ner på stan för att göra busiga ting hihi. Bra gick det i alla fall och jag och Lina belönade oss med en fika på Linas hak. Mumz med sockerdricka och vaniljbulle i skuggan bland pioner och humlor!
Strax efter att jag kommit hem drog jag och mama till Västerås och köpte en flytväst till moi på Stjärtmans, eller Hjertmans som det egentligen heter. Den är härligt neongul/grön, fatta vad bra jag kommer synas om jag druttar i! Efter Stjärtis blev det en tur på Ikea, GRANO fick en mysig röd papperskorg (19 kronor) och en läcker röd musmatta (5 kronor) som matchade varandra très bra. Mumz!
Ikväll är mozzie och jag solo då bror är på Grönan den fuskbollen och far är på nåt grejsegrejs med jobbet. Vi ska äta spaghetti carbonara, mumz! Nu ska jag kila, toodles!

Hemma från da boat

Tja nu är jag hemma igen. :D Yehaw fast jag längtar redan ut igen... vad är det med det där egentligen, vad är det som gör att det är så mysigt att sitta och guppa på några kvadratmeter och böka omkring på små ytor så fort man ska ha något? Hm.
Aja. I morgon far bror tillsammans med bland annat Ida till Gröna Lund den lyckosten! Murf. Men han har lovat att åka Kvasten i alla fall, hihi! Den verkar läbbig men ändå kool.

Max tycker inte riktigt om att bada och simma och så men han älskar att stå i vattenbrynet så att vattnet bara täcker tassarna och fiska efter pinnar och kottar och annat spännande. Sötboll.



Toodles!

Greetings fråm the mälare

Ni dricker väl mycket nu kids? Det är liksom över 30 grader! Phew! Som tur är är jag endast typ fyra meter från vattnet så närhelst jag känner mig överhettad (vilket sker ungefär en gång per kvart eller mer) så är det bara att plumsa i. Very nice!
Snart är det skolavslutning, snart är det skolavslutning... iih. Shit nu är jag varm igen. Det blir ett dopp!

Jag hade en maräng i munnen och blev inte tagen på allvar

I morse släppte världens bästa frökan aka Zandra värsta bomben. Hon ska inte ha oss i höst. Vi ska inte ha henne i höst. FUCK!
Alla liksom.. va?! Nej?! Några försökte skämta (däribland moi) om protest och äggkastning men jag tror jag ändå märkte att alla var very ledsna. Så hemskt! Vi vill fortfarande ha Zandra, hon äger ju! Hon är ju bäst! Hon skulle ju ha oss ända upp till nian!
På eftermiddagen var Hon inte där men vi fikade eftersom att vi har haft jour den här veckan. Efter ett tag kom The big boss och försökte förklara varför Zandra ska ha sexor istället för oss. Ingen lyssnade särskilt aktivt eller, de flesta försökte att inte lyssna I think. När han pratat klart började vissa av oss protestera igen och jag sa att hon måste ju följa med oss på vår resa! När några, däribland the big boss, frågade vilken resa svarade jag "livets resa" men jag hade en maräng i munnen och blev inte tagen på allvar. I fantasin typ begravde jag ansiktet i marängswissen. Urk på burk säger jag!
Ut med båten blir det snart. Toodles.

Dähärär en båtlåt, den handlar om båtar!

Jag hann inte blgga efter skolan idag så det gör jag nu istället, vi är ute med båten och har lagt till och jag har badat och duschat om vartannat och det är jättemys!
Idag var jag och Amanda nere på stan, eller först var vi tillsammans med Sara hemma hos henne för att jag skulle spana in ett par av Saras tusen skor och fundera över hurvida jag kunde ha dem på skolavslutningen. Efter detta fortsatte jag och Amanda ner på stan (vi är båda klara med våra mål så vi kan bara chilla runt ;) där jag till min lycka hittade ett par skor på eminenta Hennes & Mauritz, som jag då ska ha på den omtalade avslutningen. Det är kanske bara 1 timme max men det känns ändå kul att fixa lite finare kläder inför detta. Dessutom kostade bara skorna hundra spänn och jag kan använda dem très mycket. :D Till detta inhandlade jag två fina armband, jihoo!

Jag lovar, ni önskar verkligen att ni sitter där jag sitter just nu! ;) Det är kvällsol och alldeles stilla på vattnet, 25 grader och mums på allt. Toodles kids!

So this is goodbye

Nu när Mycket Mer Än Müsli slutat och därefter även Vakna! Med The Voice slutat finns det inget mer än MTV att titta på på morgonen vilket känns lite lame, att ligga i sängen och titta på musikvideor alltså. Så idag bloggar jag istället.
Idag är en vanlig vanlig dag men jag kommer inte orka någonting. Jag behöver inte göra någonting heller, häh. Nice. Blir kanske runt 55 turer till ÖB för att köpa (ååh vänta nu går den där fula reklamen för Lunarstorm med han Instrumental som rappar asdåligt... "sätta på filmen så blire lite bus heh") godis till mina akuta sockerbehov som jag får när jag är uttråkad eller inte har något att göra.
Yeahw, nu börjar Makes Me Wonder med Maroon 5. Yehyeh spejsig video. Lite agentig sådär. ;D Haha! Nej nu ska jag... chilla. Sen ska jag börja göra mig i ordning. Vänta jag måste fingra på världens finaste klänning också! Toodles!

Okej jag ska inte skriva *det* här för då tjatar jag bara sönder det!

En tjej på outsiders heter Bums. Bums! Herregud så gulligt! Jag dör! Det ska jag sno. Jag vill heta Bums. Jenny Elisabeth Bums. Bums Jenny Elisabeth. Gud så gulligt! BUMS!
  


Lalalala-bikni

image156


Idag köpte jag en festlig bikini i en mumsig bandeau-modell. Jihaa! In handlades även en grå mjukisbralla och klänningen jag ska ha på skolavslutningen. Ord kan inte beskriva hur perfekt fin den är. Fullständigt underbar är den, men bild på den blire senare. Nu ska jag cykla och köpa bröd, toodles!

Och for the record, ja, jag är besatt av att ta bilder i betong-utbyggnaden. :D

I'm breaking dishes up in here

image155 image155

(picture: moi såklart)

Diskade som sagt idag... seglade in strax före elva och diskadediskadediskade, seglade hem strax innan ett. Najs. Men det är inte najs mot mina händer eller framför allt naglar. Isch, det blir stor vårdkväll ikväll.
Lina
, du får krya på dig! Jag fick stå ensam ett tag men det var luuungt. ;) Bli frisk snart men kom ihåg att vara helt frisk när du kommer tillbaka så du inte smittar oss andra bara. >.<

Dagens låt: I'm breakin' dishes up in here - Rihanna

Jour idag

Goder morgen! Idag ska jag inte vara på skolan förens tio i elva, nice! Medan resten av sjuan spelar urtråkig fotbollsturnering ska jag och Lina ha jour i matsalen. Hähäh mysigt.
Återigen; men vad ska man ha på sig? Shorts?!

aZzzZå z0eRrRyy!

Haha kom på att jag skrev ju en lista idag. Men en egen lista, inte fyllde i nåt. Så det var inte aslänge sen jag skrev en som jag antydde i inlägget nedan. G'natt.  

Oh la la, det är en lista!

Typ aslänge sen jag skrev en lista ju! :o Den här gången blir det med ett charmant smink-tema. Haha jag som är så jättebra på det där med beauty. Aja.

När började du sminka dig? Trean typ men bara på fina tillfällen! (ögonskugga i en mysig gäll färg ? läckert) Varje dag sminkade jag mig när jag började sexan.
Vilken var din första riktiga sminkprodukt? Ooh det var nog ögonskugga i två olika lila nyanser från Isadora. Haha!
Och din första parfym? Date School tror jag, mums exklusivt.
Vad var din största skönhetsmiss som tonåring? Jag är tonåring...
Beskriv din sminkstil idag: Mascara, lite kajal så ögonen inte försvinner bakom brillzen samt lite brun ögonskugga för jag har så rödiga ögonlock.
Dina favoritsminkmärken: Coop Forum!
Hur lång tid tar det för dig att sminka dig till vardags? Runt en minut kanske. Beror på om jag är trött och okoncentrerad eller ej.
Du ska ut på stan och får bara välja två produkter att sminka dig med. Vilka blir det: Mascara och brun ögonskugga.  
Vilken skönhetsprodukt köpte du senast? Oj det var rätt längesen? smink är väl en silvrig ögonskugga jag inte använt men just skönhetsprodukt? hm finnmedel haha!
Den dyraste produkten du någonsin köpt: Jag köper bara billig skit.
Ditt bästa budgettips: att inte sminka sig är ju gratis.
Ditt sämsta sminkköp: Det där limegröna läppstiftet jag köpte häromdan!
Och den bästa produkten som finns: Jag! Eller jaha, skönhetsprodukt? Hmm kanske min mysiga måjsturajser från Neutrogena?
När var senaste gången du vaknade på morgonen med sminket kvar? Mammas enda krav på min sminkning är att jag tar bort skiten innan jag går och lägger mig och det har jag hållit på.
Hur många läpprodukter (läppstift/läppglans) äger du, på ett ungefär? För många precis som alla andra.
Din önskeprodukt: Nåt dyyyyyyrt.

Plus och minus!

- Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig på skolavslutningen
- Jag är fattig
- Jag har ätit way to much onyttigheter
- Jag får ångest över vad jag ätit (brukar absolut inte få det)

+ Det är underbart väder
+ Jag har blivit un peu brun
+ Jag trivs asbra i min 'nya' frilla
+ Det finns tusen bra låtar just nu
+ Mimmi vann inte Talang 2007
+ Ikväll ska vi äta kyckling
+ Snart är det skolavslutning!!

Sleepover - dagen efter

Happ, så har görlsen farit hem och jag är ensam igen. Bror och mor köper trädgårdssupplies och far är i hamnen och kör traktor. Booooooring.
Men det var jättekul när Sara och Amanda var här. :D Vi tittade på Stay Alive (läbbig), Little Miss Sunshine (konstig men bra) och Napoleon Dynamite (bästa filmen ever made). Dessutom såg vi älskade Yrrol nu på morgonen!
De fick uttrycka sin kreativa sida också men det ska jag visa lite bilder på först när allt är klart! Hähähä.

Och just det, vi såg ju på Lina och Anna och några andra när de dansade i skolparken! Så duktiga så! :D Lina, jag har några halvtaskiga bilder om du vill ha. ;) Toodles!

Paris is my cell mate

image154

Stöd stackars miss Hilton i hennes kommande fängelsestraff! Förra årets populära gummiarmband med olika välgörande ändamål finns nu i ännu en variant, rosa med texten "Paris is my cell mate". Fyfan vad jag vill ha!!

Finns hos Redfreckles

10:17

Godmorgon godmorgon, idag är det sol!! Jihoo. På eftermiddagen ska jag möta upp kära Amanda och Sara för att tillsammans spana in duktiga Lina när hon dansar i skolisparkis. Efter det blire hem till moi för en klassisk sleepover! Jihooo! Kommer bli en bra dag, det känner jag på mig. :D

Men vad ska man ha på sig??? Shorts?!

Emofisk aka sushi

Måste bara återge lite trevliga ord som utbyttes mellan moi, Sara och Amanda idag... inte allt för allt var inte lämpligt. Men lite! Det första kommer inte maka sense eftersom att det som sades innan relaterar till det som kommer först... äh skitsamma bara LÄS.

Jeno: Jeno - du är en emos fisk!
Sara: Men gud vad hemskt!
Jeno och Amanda: Vad, vad är hemskt?!
Sara: Tänk om man istället för att vara emo mot sig själv så är man emo mot sin guldfisk! Typ cuttar den!
Jeno: Amen det är ju typ sushi!


MBMJ-klocka

Bauble Pendant Watch Red Cherry


Lite sent på trenden ja, men hallå, ge mig?!

RSS 2.0