My kinda party

Hej ungar Lina här hemma i mitt hus. Vi pimpar våra loggböcker och lyssnar på Darin.


It gives me thrills to wind you up

Det finns så många dåliga låtar. Här är tre.

+ Soldier Boy
Inte fan vet jag vilka som sjunger, om man kan kalla det sjunga. Sara och Lina måste sjunga den hela tiden (de tycker truddelutten är bra alltså) och dessutom dansa dansen som hör till, där är Marie med på ett hörn också. Lyssnade på början i Linas gröna apparat och mina öron skrynklade ihop sig till två salladsblad som Sunes mammas öron gör när han är på hennes jobb och hälsar på.

+ Low
Här har jag inte heller nån aning om vilka pojkar det är som låtsassjunger men den här är fullkomligt fisdålig. Jag mår illa av alla darrande FUUUR och såntdär. Och vad är Apple Bottom Jeans? Låter jättelarvigt tycker jag. Fislarvigt.

+ Now U Hang Up
Denhär vet jag att Shayne Ward sjunger. Argh den är så jobbig och tjatig och videon sen! Stackars flicka som blir attackerad av detdär slemmet till kille och att hon dessutom måste låtsas att hon gillar att bli helt nermejad av honom gör det ju ännu pinsammare och fulare. Jäkligt dålig låt pluss jobbigt dålig video ärlikamed katastofus extremus.


It's just another day, nothing in my way

image331

Det har varit skola hela veckan, humöret går upp och ner som vanligt men de sista dagarna har jag varit glad! Kändes bra. Igår var jag med pudding (Lina) och käkade på Vita Elefanten, det var mys. Även om jag sa jättetöntiga saker så.
Idag är det fredag och det gillar jag för att då är det helg i morgon, wiii. Sova sova säng, säng säng!  

So sadly obvious, you'd never guess

Okej har precis fått reda på att min bror ska ha något fotoprojekt i skolan så han vill inte att jag håller på att messar med hans kamera under projekt-tiden. Fine, men det är bara det att fotoprojektet håller på till freckin' april. Känns lite jobbigt just nu.

Briller

image329


Häromdagen följde jag med min vän Marie till optikern för hon skulle kolla sina linser så allt var fina fisken med dem. Efter kollen provade vi lite briller. Jag är inte dirket trött på mina med det skulle vara roligt med ett tredje par som skulle vara lite busigare. Vad tycks om de ovan? Hehehe. Dolce&Gabbana var de från, sjukt sköna och värsta gröna randen runt hela.
Hit eller shit? Hot eller not? Läckert eller äckligt? Ja eller nja? Yes eller mess? Najs eller bajs? Kul eller ful?

Som den sanna modebloggaren jag är måste jag ju även ursäkta mig för den otroligt kassa bilden. Det är min mobilkamera serrni.

Let's escape in to the music

image328

Tröja från JC, kofta från Filippa K, jeans från Cheap Monday, pjuck från Vagabond och gammal scarf.



Här är ett fotografi på vad jag hade på mig för kläder igår. Det var skola plus konf, lamt men ändå. Och jag ser sur ut höhö men låt gå.


Det är hårt att vara mig

Det är inte så mycket som händer direkt. Jag fortsätter med mitt mycket nyckfulla, stingsliga, aggressiva humör som jag hoppas går över snart, för både min skull och mina kära veners. Dessutom har jag ett litet dilemma som gör mig lite ledsen i ögat ibland men jag försöker inte att tänka på det. Så nu förstår ni hur hårt det är att vara mig. Stackars stackars mig alltså!

Ja nu kanske jag inte ska skriva mer annars tror ni kanske att jag är helt emo och det vill ingen vara ju. Inte jag heller. Happy happy, wiho!

I have done it before and I can do it some more

Jajaja inget bloggande direkt, jag är inte på HUMÖR eller nåt. Här klämmer jag i alla fall ur mig ett inlägg så mina många många många läsare inte ska få Jeno-abstinens.
Jag har varit på d a m p -humör både igår och och idag det är lite synd om mina medmänniskor kanske men det är skitsamma. Jag planerar att ta med mig lite candy att lugna ner mig med om jag skulle få en attack och börja slå Lina i morgon. HOST.
Det var dans idag förrelessten! Så roligt så. Dendära dansen är så fin och allt och man blir lite ledsen i ögat för att man tar fram det ledsna men för att den är fin och man blir liksom ledsen för att den är fin. Ja. Melankoli heter det tror jag, om man inte riktigt vet om man är glad eller ledsen.

Min lägenhet blev fin förresten. Håller tummarna för EMVEGE såklart. Woho! 


Could we have kippers for breakfast?

GODMORGON SMÅBARN. Hoppas att ni har sovit gott och drömt om sockervadd i mängder. Är inte ostkaka typ världens godaste frukost? Mums, jag åt ett halvt paket till frülle.
Idag ska jag slappa järnet och sedan blir det att fira unge herr W's sista tonårsdag, weeh. Stora frågan är som vanliigt vilken trasa man ska dra på sig men det löser sig under dagen. Hoppas jag i alla fall!

Adjöken

/ Jeno

PS. Hurra hurra på din födelseda' Robin!


Nothing will be different, nothing's new

image325

Bild: lundlund.com

Hej hopp! Idag var det utvecklingssamtal som stod på schemat i min hjärna och ja det gick väl bra. Samma mål, typ. Sänkte mig i hemkunskap, höjde mig i slöjd.
Inte så mycket annat nytt tror jag.

er Jeno

Bohemian rhapsody

image324


Har. Så. Ont. I. Magen. Blä på det. I alla fall, idag vare ensåndär hemstudiedag. Vi fick en uppgift igår att inreda en egen lägenhet för femtontusen. Sen får man ju massa räkningar och sån skit och så ska man ju ha krubb också. Hittils har jag inrett själva lägenheten, jag tror jag har pungat ut tiotusen så det är ju ganska bra. Den är så bohemisk och fin, hehe. Fast jag har ett litet dilemma. Det var vita linoliumgolv och vita väggar. Känns lite tråkigt och jag vet inte om jag gillar linoleum. Jag vill ha trägolv, det ska helst inte vara parkett utan något lite mer casual. Sen skulle jag vilja ha minst en röd vägg. Men jag vet inte? Känns det onödigt? 
Kom på att jag inte köpt några städsupplies, ooops alltså! Det får bli en sugare för damm och några trasor då. Sen köper jag nog trägolv och en skvätt färg. Fondvägg som var så fasligt modernt för några år sedan. Wohoo.

Sålänge kan ni njuta av mitt fina inspirationskollage ovan. Nåt såntdär har jag i min låtsaslägenhet. Grejerna kommer från Mio, Indiska, Ikea och Habitat.

The nicest thing

I wish I was your favourite girl
I wish you though I was the reason you are in the world
I wish my smile was your favourite kind of smile
I wish the way that I dressed was your favourite kind of style
I wish you couldn't figure me out

But you'd always wanna know what I was about
I wish you'd hold my hand when I was upset
I wish you'd never forget the look on my face when we first met
I wish you had a favourite beauty spot
That you loved secretly cause it was on a hidden bit that nobody else could see

Basically, I wish that you loved me
I wish that you needed me
I wish that you knew when I said two sugars actually I meant three
I wish that without me you heart would break 
I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake
I wish that without me you couldn't eat

Yeah I wish I was that thing on your mind before you went to sleep

Mitt sista inlägg som fri (nästa kommer någon gång vecka 8)

Oj oj i morgon börjar skolan. Jag längtar inte. Fast så farligt blir det självklart inte. Men ändå. Det är tråkigt ju.

Just tell me wich way you like that

image323



Hejsan svejsan i lingonskogen. Idag var det näst sista dagen innan skolan börjar (fasa) och jag firade med att chilla så mycket som jag kunde. Det var tänkt att jag skulle leka med Sara, Lauren och Lina men det blev lite crazy bananas eller vad man ska säga, ja det fungerade inte i alla fall.
Hrm jag har hoppat runt till han dendära Timberlake istället, ni ska se mina häftiga moves hähäh. Väldigt festligt måste jag säga, det ser väl ut som koblaja när jag hoppar runt, haha. Men det är skitsamma. Det var ju ingen som såg mig.


Turné, tåg och tårta

Hej! Idag var jag och familjen ute på turné, mot Södertälje åkte vi med brum brum bilen. Där träffade vi min farbror och pratade med honom. Det är som det är nu för tiden, liksom. Lite hopplöst men lite hoppfullt i alla fall. Sedan kom min kusin, hans fru och deras Lukas och han är två år. Det var fint. Jag och Lukas lekte med tåg och sådär, på mattan fanns ett mönster vi bestämde var räls.
Åkte till farmor som bor utanför Södertälje och åt tårta hos henne. Prinsesstårta, är inte det typ världens godaste tårta? Jag drack hallonsoda i glasflaska till, som alltid hos farmor. Mys.

Nu ska jag göra något annat, hejdå!

Zorba the greek

image321

Klänning från H&M, kofta från Esprit, sjal från farmor, fiskben från Åhléns.



Hej hopp! Idag vankas det fiesta minsann, en familj kommer hit och ska käka lite. Grekiskt blire, jag har ordnat massa skumma grekiska låtar som går på repeat där nere nu. Hm.. Förresten, har ni träffat min tvilling? Höhö där var jag fyndig.

Got me saying crazy things

Igår hängde jag hos Lina, jag dampade lite på henne ibland men annars var det helt okej. Jag fick varm choklad med marshmallows i alla fall, det var gott.
Vi tränade lite pussypops-dans (till Do it well) för att typ värma upp för mötet som jag genom att snoka runt på diverse facebooksidor bör ske efter fredag då vår kära frontfigur Lovisa kommer hem från fjällen. Wiho!
Ja det var inte mycket mer. Nu ska jag ta lite konstnärliga bilder tror jag. So long kolastång!


Grekiskorna har koll på fäshion

Hittade ett vykort från Grekland ivägskickad av min ven Lina för ett ganska bra tag sedan. Jag blev lite fnissig av texten haha! "Hörde precis av min källa pappa att ni har fantastiskt väder där hemma, mulet, 11° c, mörkt tidigt på kvällen. Låter super!".
"Grekiskorna klär sig ungefär lika bra som myror kan simma. Förlåt, men alla kvinnor ser ut att handlat på M-huset eller Selma, jag har inte sett ett enda snyggt plagg hittils. Deras Hotspot klär sig nog ungefär som Nanny Fine..."

Hallelujah

image319


Idag var vi i Uppsala, jag pappa och bror alltså. Jag hittade de fina Vagabond-skorna jag velat ha typ hela hösten på 30%. Jag hade spottat dom i Stockholm men köpte dem inte, jag vet inte riktigt varför?! Men Lina visste att jag skulle ångra mig om jag inte köpte dem vilket jag givetvis gjorde. Jaja, jag har dem i alla fall. Nöjd och glad!

Blackcurrant tea

image318


Idag hade vi mera påhälsare och den här gången var det min pappas jobbkamrat och hans turkiska fru! Hon lärde mig att koka te the turkish way. Väldigt smarrigt måste jag säga så tjejer, ni får komma över någon gång och dricka te i massor, turkiskt te i massor! Wiho! Kan tillägga att det var det goda svartvinbärsteet jag fick av rarings-Marie i julas som vi sörplade i oss. Gott! 

HAPPY NEW YEAR

image317

RSS 2.0