Oh thunder in my heart

Okej det här kommer säkert som en jättechock men jag börjar om på nytt. Ny blogg: thunderinmyheart.blogg.se. Väldigt kreativt av mig. Jag är lite rädd och sådär men förändring är bra och jag vill börja om på ny kula eller vad man ska säga. Vi ses på Oh thunder in my heart, höhö.

PUSS! PUSS! PUSS! Och farväl slumpade Busigheter, det har varit roligt.


Här skulle jag kunna skriva TGIF eller nåt sånt klyschigt men jag har ingen lust.

Tjohej nu ska familjen installera sig framför nya bluray-spelaren och spana in någon glad liten rulle. Känns som att det var längesen jag var med av någon anledning. Ha en trevlig fredagskväll kära barn

// Bettan

Fatta hur fintDet blir Comme des Garçons för H&M i höst. Fatta hur fint? Jag har aldrig ägt en trasa från gästkollektionerna men nu är det inte helt omöjligt att det blir något. Schweet!

Failing as you sigh

Idag var vi ganska några på skolan men det var rätt härligt i alla fall. Jag skrev långa argumenterande texter för och emot skoluniform i Sverige och blablabla. Vi gick och köpte energidryck, Nelly trodde det var knark. Jag och Sara lyssnade på världens bästa musik på basgruppsamlingen, nu jäklar, nu börjar Sara gilla min musik.
Efter skolan hängde jag och Sara och Ola på tennishallen och väntade på att deras träning skulle börja. Sen drog jag hem.

image382

Och såhär såg jag ut!

You sing lalalalalalala

Det här med akustiskt är ju himlans fint. Här är två fina låtar, I'm indian med Timo Räisänen och Train on Fire med Gustaf Norén från Mando Diao, båda liiiive.

I'm a shooting star leaping trough the skyDen här körde jag och Sara på singstar när gängeligänget hängde hemma hos Rasmus i lördags. Väldigt vackert, särskilt min röst. Sara vann. Jag koncentrerar mig mer på att hålla micken snyggt och dansa än på att sätta tonerna, hmpf.

Bildattack goes fäshion (eller två scarfar och en Jänny)

image378

Jeans från Cheap Monday, kofta från American Apparel, gammal scarf och Converse.

Nu kör jag lite bildattack goes fäshion. I går ville man vara bekväm för vi skulle lyssna på en liten rar man som berättade om hans upplevelser under andra världskriget och det var ungefär två timmar och man satt i skolans ganska jätteobekväma arena så ja. Det blev som det blev.


image377

Klänning (under) från JC, t-shirt från H&M och scarf från barndomen.

Såhär såg jag ut idag. Och här posar jag väldigt mycket. Men det är ok.

Thoughts easy disappear

(Det här skulle egenligen ha publicerats i söndags, 30/3)

Idag fick jag vårvibbar. Åh.


Snörde på mig mina röda converse (de är lite mindre än mina vanliga svarta, lite skavsår men whatta heck) och gick en promenad med vovven. Jag lyssnade på Sugarplum Fairy! Åh, det har jag inte gjort på jättelänge. Det kändes väldigt fint, strosa omkring med solen i ögonen och lyssna på Let Me Try och Sweet Jackie.

Så nu är jag lite kär i dem. Om man är det kan man kolla på deras myspace för dom laddar upp massa söta bloggar från Spanien där dom spelar in nya grejer. Så nu tycker jag att det är himla gulligt med pojkar som pratar ganska svensk engelska.


Mitt huvud sprängs snart

Tjoho! Nu funkar det äntligen att bloggeliblogga så då ska jag stoppa in lite grejer jag velat stoppa in de senaste dagarna. (mitt huvud sprängs snart höhö)

RSS 2.0