Hjärtklappning - synd om moi

Usch, hjärtklappning. Yet again. Dolt wolf parkinson white syndrom heter det visst, det som jag "har". Stackars mig, eller inte. Men obehagligt är det.
Idag har jag pluggat. Det är lite ledsamt men jag skrev i alla fall klart min engelska! Förresten, såg ni Greys, vad bra det var! Åååh jag hatar verkligen han som Christina used to date. Så mallig.
Ja jag vet inte vad jag ska skriva mer. Sayonaaara.

Rådjursunge med ett öga - naaat!

Idag var jag med Marie! Det var tänkt att vi skulle hänga hela gänget men Amanda och sjuk och rester hade något annat för sig. Men jag bakade chokladmuffins och tog med till Marie och så spelade vi Pikmin. Men sen ringde Lina och Sara och ville vara med! Deras projekt hade blivit... avblåst. I alla fall. Jag och Marie gömde oss på baksidan av huset och när Lina och Sara kom sprang Marie ner och ropade att hon och jag hade hittat en rådjursunge. Med ett öga!
Så Marie sprang upp igen med Sara och Lina efter sig, och då stod jag bakom husknuten och öste löv över dem. Mwahahahaha!

Sen dansade jag. Vi var tre stycken! Jag och två till. Lite skumt. Men vi gjorde jätteroliga grejer i alla fall. Nu ska jag käka lite av min nya obsession - ostbollar med nachosmak. Jag vet! Helskumt. Varför äta ostbollar med nachosmak? Inte bara ostbollar, så att man verkligen får ostbollar, eller bara nachos, så att man verkligen får nachos? Jag gillar inte ostbollar, jag gillar inte nachos. Men jag är helt galen i ostbollar med nachosmak! Shit.

Sayonara!

Frukost på sängen

Andra dagen på lovet. Gjorde fattiga riddare till frukost, yummy in the tummy!!! Tänkte överraska min bror. Gick upp med tre riddare och socker och kanel och bestick och sa "frukost på säängen" sådär mysigt. Det första han sa? "neeej". Han ville inte äta i sängen. HMPF! Så jag gick surt ner igen och ställde skiten på bordet och var pissed resten av frukosten. Hehe.
Idag ska jag hänga med mina väninnor!

Liten lista en måndagseftermiddag

Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Är alla finnar kvar?

Hur mycket kontanter har du på dig?

Runt 50 tror jag.

Vad rimmar på 'test'?
Fest.

Favoritplanet?

I fyran skrev vi om planeter. Jag gjorde en berättelse där alla planeter var som små personer och Uranus var huvudkaraktären. Han hade en sån där tandställning med en båge runt käften fast det var egentligen hans "ring". Han var kär i Venus och avundsjuk på Saturnus för att han hela tiden mallade sig med sin orkan. Så därför är Uranus min favorit.  

Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?

Jag har raderat alla mina missade samtal hehe.

Vilken är din favoritsignal på din mobil?

Svampboblåten såklart!

Vad har du på dig på överkroppen just nu?

Leopard-kofta. Och sjal.

Sätter du etiketter på sig själv?

Nej inte ens sådana där som sitter på äpplen och sånt, jag slänger dem direkt.

Vad är det för märke på skorna du har på dig?

Jag har inte ens strumpor på mig, suck.

Ett ljust eller mörkt rum?

Ljust! Jag får lätt huvudvärk annars.

Vad gjorde du vid midnatt?

Slötittade på tv.

Vad står det i ditt senaste mottagna SMS?

Fick precis från Nelly som undrade om vi kunde fixa med festen på fredag istället för torsdag.

Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?

Stockholm antar jag.

Vilket uttryck andvänder du mest?

"Shit" tror jag. Måste bara flika in att Marie JÄMT säger "nackdelen är". Haha! 

Vilken pälsbekledda sak rörde du senast?
Max såklart.

Hur många sorters droger har du utnyttjat under de senaste 3 dagarna?

En: ballerinakex. Mmmm.

Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?

Jag framkallar inte film.

Vilken ålder har varit bäst hittills?

Åh jag gillar 14 år. Så mysigt.

Din värsta fiende?

Nämner inga namn men... ja.

vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?

Konstnärlig bild på två vänner och ett texturdrag från Everyday.

Vad var det senaste du sa till någon?

"Vad gör du?!" till Jacob som moddade en bild jätteläskigt i PS.
En miljon dollar eller förmågan att flyga?

Åh, svårt. Lutar åt pengarna... eller flyga... eller... äh jag vet inte!

Gillar du nån särskild lite extra just nu?

Maybe baby. Lite förvirrad.

Senaste låten du lyssnade på?

Foundations - Kate Nash.


Jag vill chilla i vinrött

image270
Jag firar första dagen på höstlovet med att chilla som tusan! Verkligheten är ingen vacker syn så jag låtsas att jag hoppar omkring såhär. 

Kofta: Jag vill ha en big kofta som man kan ha strumpbyxor till. Den här är fin.
Tischa: Tranor, kassettband, skor och en penna. Väldigt Jeno känns det som!
Halsduk: Jag fryser som satan! Jag virar in mig i min kashmirscarf men en svart från Lindex hade också varit fint.
Leggings: Gråa från H&M.
Sockor: Eller vad ska man kalla dem? Pom-pom slippers från Topshop. Så söta.

Pippi, Zandra, Snövit, Prinsessan och Patrick

image269


Snart ungar, snart är det Falun! Yopeee!

Höstlov, thank god

image268


Äntligen höstlov! Som jag längtat. Äntligen får jag sova ut!! Lina och jag åt på Donken för att fira. Eller så ville vi bara slippa gröten, jag vet inte riktigt. Jag åt kyckling, potatis och lite frukt. Allt med ett friterat skal över, höhöh. Yummy in the tummy!

På eftermiddagen var jag och finaste Nellyn på staden och kikade halloween-dekorationer, hon ska ha en fiesta nämligen! Vi hittade jättespejsiga saker att dekorera med, bra kommer det bli! Förrhoppningsvis kan jag hitta en spejsig utklädnad också... mer om det senare! Nu ska jag chilla vidare, höstkramar från en liten Jeno!

Jag gillar dig Gunilla

Jag gillar Gunilla Pontén! Hennes kläder är lite för mycket, lite för excentriska för min smak men hennes sätt att tänka och inte minst hennes tidigare kreationer tilltalar mig! Exempel. 1955 inspirerades hon av Balenciaga som sytt en svart kjol som en bubbla. Inför en presentation för hovet sydde Pontén då en klänning i vit siden, men med två bubblor! Magnifique!
Varför svamlar jag om henne då, tja, jag och min grupp arbetar med henne i skolan. Man ska skriva ett reportage om en kvinna som gjort något för Sveriges samhälle. Gunilla Pontén skapade det allra första tonårsmodet i Sverige. Det ni!

Nu har klockan blivit alldelles för mycket, Greys har ju typ redan börjat! Pöss pöss!!


You rip me up you spread me all around

I dag var det dans! J ä t t e r o l i g t ! Vi har en ny koreografi till den här låten med the Cardigans. Älskar den även om den har några år på nacken. Man ska vara arg till den dansen! Skönt att få ut lite aggresioner! Så skönt med en bra och snabb och arg låt dundrandes i högtalarna och man bara kan... vara arg!! Hehe.

Nu ska jag käka Phish Food och titta på Desperate, sayonara!

Presentad

image267

Idag kom min mor och min far hem, jag fick en apfin sjal som souvenir! Dundermjuk i kashmir och allting, perfekt färg... precis som jag vill ha den. Stor och mysig. Wünderbar! Tack mami, tack papi.

Massa te

Fikade med Lina efter skolan. Drack tre koppar rött te, müms! Jag har aldrig druckit rött te förut. Apgott ju. Måste nog köpa hem precis den sorten de hade. Fast nu när jag tänker på det kommer jag på att jag glömt vad sorten heter. Äh, det ordnar sig.
På hemvägen lånade jag Gunilla Ponténs bok, Tyg och Otyg. Jag hade aldrig hittat den utan Linas hjälp, heeh. Det hör i alla fall till skolarbetet. Sen på hemvägen fick jag ryck på Lina som inte köpte dom fina gummistövlarna från H&M, de med klack och snörning. Apigt fina!
Blev jättekissnödig på vägen hem efter allt te. Menmen, gott var det. Nu sitter jag och pratar med pappa i Istanbul på msn och ska snart börja laga pannkakor. Puss sålänge! 


Lite småskit

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om men jag kände deep down att jag ville skriva om något. Så... here it goes.

Jag har börjat fila på min önskelista inför jul, hehe. Lite desperat kanske men är man fattig så är man! Att önska är aldrig fel. Dock kommer jag inte sätta upp listan för offentligeheten (also known as boende i mitt hus) förrän i december, men jag glömmer alltid bort viktiga önskningar och kommer på dem en vecka efteråt. Då är det inte så smidigt att säga "ehm, jo, jag önskade mig visst en talande robot-hamster också.. glömde det, heheh" så nu är det ju bra att jag kan skriva upp min önskning så fort jag kommer på den!
Jag längtar verkligen dömycket till jul. Jag har köpt en julklapp hittils men vill inte säga vems. Men det är en bra julklapp i alla fall, passar som handen i handsken. Funderar dock fortfarande på hur inslagningen ska se ut, det är viktigt, det vet ni, hehe.
En vecka kvar av skolan, måste måste måste plugga järnet. Verkligen. Sedan höstlov och efter det - Faluuun! Wohoo! Jag fick syslöjd som jag ville. Lappteknik, kan bli bra! Om jag är nogrann. Vilket jag aldrig är. Nåväl.

Sayonara!

Warm and cozy

   

Jag är ett halsduk- och mössfreak! Lite skumma bilder med skumma miner följer på trevliga kombinationer med halsdukar och sånt shit.
Bild ett - basker i ull från Printemps i Paris, halsduk, fått i present.
Bild två - mössa med boll och senapsgul halsduk från H&M.
Bild tre - slouchig virkad basker från H&M, halsduken är även den från H&M, dock hundra år gammal.
Bild fyra - den "omtalade" babuschkan med sjal snodd av min mor.

Polkagrisen och jag

image262


Jag känner redan att det här med facebook börjar spåra ur för mig. Idag skaffade jag ett husdjur.  Japp, en elefant. Den heter Polkagrisen och gillar att lira squash på sin fritid. Jag hyser redan enorma moderskänslor för den lille pixelfanten. Jag misstänker att jag kommer sitta uppe tills gryningen och klappa krabaten.

Hur ska det här sluta??

I knew it

image261

Lite skumt kanske men. Gör testet här om du vill.


Lite efter kanske

I skolan har vi en TV i entrén där de har börjat visa lite info. Typ vilka lärare som är borta och lite så, igår stod det "Grattis Jessica och Johanna på födelsedagen önskar alla tomtar i åttan". Hehe. Idag stod vi i matkön (som går igenom entrén när den är lång och det är den fan alltid) och tittade på TV:n.

Någon: Vaddå TGIF?? (det stod alltså det på TV:n)
Jag: men det är väl några ungar som har en world of warcraft-klan eller nåt och heter så.
Flickorna: hehe.

Men nu när jag kom hem kom jag min nöt på. Det står ju för thank god it's friday! Duuuuh! Vad efter vi är. Menmen. Jag skickar härmed en liten hälsning till min vän Marie, hoppas att det gick bra hos tandis!

Fäst ikväll, yehj.

Andas in, upp i apan, andas ut, andas in, gå upp i kobran...

Skola som vanligt idag. Stjärnboll på idrotten! Liksom olika bollsporter i en - man står på två led och så bestämmer idrottsläraren (Zandrizz) vilken sport och hur många som ska spela. Grymt kul, även om jag kanske inte direkt bidrog till några större framgångar.
Jag höll i alla fall i uppvärmningen! Heja mig. Körde lite yoga/aerobics. Solhälsningen is the shit!
I morgon åker min mamma och min pappa till Turkiet, Istanbul närmare bestämt. De ska på bröllop som jag tidigare nämt, minsann. Jag hade gärna följt med men det blir jag, bror och hund hemma istället.

Nu sitter jag och lyssnar på massa låtar som Lina rekommenderat mig. Varför plutar man alltid med läpparna sådär när man lyssnar på Timbaland?????

Sayonara!
Eder Jeno


SALTA SNAX!!

Bonjour småungar!

Jag och Marie håller på med en ramsa. En jäkligt lång ramsa. Vi ökar på den med ungefär en vers varje vecka och planerar att fortsätta i den här takten i ungefär... en evighet?? I alla fall, jag tänkte skriva ner hur långt vi kommit. Ibland följer lite förklaringar.

Marie Jeno dom är ganska skojiga
Pannkaka med jordgubbsylt
(min favoriträtt är bland annat pannkaka...)
Kräftor som man suger musten ur (... och Maries är kräftor.)
Dansilej och hopp i hagen (båda dansar, Marie rider)
Mat i magen hela dagen
Sheila Mozza, Mister Max
(Våra hundars namn)
Hopetossa, salta snax
Nelly, Sara ooooch Amanda
Det är våra vänner
Det är dom vi känner
Slemmiga sniglar, blodsugariglar
(ehh vet inte riktigt. Det är svårt att säga snabbt i alla fall.)
Lek i sommarkvällen
Plocka bär
Kratta löv
Spela Pikmin varje dag
(Pikmin är ett tv-spel vi båda kärlekar litegrann)
Marie vinner hon är bra
Baka muffins med en smäll
(eh.. ja.)
Jeno bakar hon är snäll

Till detta gör vi liksom klappar och rörelser. Som en sjöman for till-tramset. Min favorit hittils är det sista, vi är så jäkla tajta på den jag och Marie! Baka muffins med en smäll, det ser fett coolt ut. Vi gör lite boogie-steg nästan, haha!

Så ja... Slå det om ni kan! Hittils ligger tiden på 35 sekunder. Vi prövade lite olika varianter idag, att göra ramsan så fort som möjligt, men då blir alla rörelser så slarviga, ajaj. Amanda och Nelly försöker hela tiden göra ramsan de också men de gör massa fel. HAHA.

Ikväll ska jag dansa, tjohej!

Blåsfisk

image260

Har inget särskilt planerat inför morgondagen, bara en random önskeoutfit för att det är så kul att önska. Kanske dags för en egen kategori snart.

Topp: Gillas massor utav er Jeno. Massor I tell you! Stella McCartney eren ifrån.
Jeans: Fin grå kulör från Cheap Monday.
Kofta: Från Luellas vårkollektion. Geek!
Skor: Favvopjucksen... gah.
Örhängen: Jag är löjligt sugen på peace-smycken just nu. Helst örhängen men jag kan acceptera ett halsband också. Dammsuger både Glitter och andra kedjor men utan lycka. Suck.

Antingen eller

(x) Blått | Grönt ( )
( ) Piercing i näsan | Piercing i läppen ( )
(x) Msn | Skype ( )
( ) Finnar | Fräknar (x)
(x) Vit choklad | Mörk choklad ( )
(x) ICA | Coop ( )
( ) Surt | Sött (x)
( ) Lakrits | Choklad (x)
(x) Tuggumin | Halstabletter ( )
(x) Kärlek | Vänskap (x)
( ) Sova | Äta (x)
( ) Frukost | Lunch (x)
( ) Majs | Gurka (x)
( ) Linser | Glasögon (x)
( ) Småbarn | Tanter (x)
(x) Stockholm | Göteborg ( )
(x) Japan | Kina ( )
( ) Läppstift | Läppglans ( )
( ) Självmord | Bilolycka ( )
( ) Feber | Ont i halsen (x)
( ) Kallt | Varmt (x)
(x) Vatten | Oboy ( )
( ) Öl | Saft (x)
( ) Vinter | Sommar (x)
(x) Snö | Regn ( )

kopiera nu!!

Grey grey grey

image256

image257

Köpte en kofta (cardi, hehe) från Filippa K igår. Den är fin och väldigt mjuk. Från H&M blev det ett låångt halsband med en trana på. Jag älskar den! Ska jag ha hela hösten tror jag.


Gårdagens klädsel - black and white

  image253 

Jag skulle kunna dra till med att jag ville köra på heroin chic i fredags. Men jag vet inte, känns inte helt hundra för en fjortonåring att kalla sig, eller ens försöka köra på, heroin chic. Så det blev lite Jeno-trash-leka-i-mammas-sminklåda istället. I like it! Justja, temat var svartvit.

Blus: Gammal trasa från Ichi
Kjol: H&M
Stjärnörhängen: JC

Jeno goes smakråd

Ja. Igår, fest hos Lina. Kulkul! Jag kom först av alla, resten kom en timme senare (ingen hade dock tagit fel på tiden dock!) så jag och Lina förfestade järnet. Jag gjorde walking man, yeah.
Vi sjöng Singstar. Det var skoj, jag sjöng självklart mest falskt av alla! Men jag parade ihop mig med the singstar aka Linus och då gick det bra. mwahahaha. Sjöng Eye of the tiger med Marie, hon vann, attanssss.
Idag var jag och mami i Västerås, hon och min far ska nämligen på bröllop nästa vecka. Inte nog med det, bröllopet är i Turkiet! Fast jag och bror är inte bjudna. Menmen. I alla fall så behövde mami en klänning och det hittade vi en. En megafin. Så kul att vara smakråd!!
Jag köpte två items men de orkar jag inte showa off idag. Det blir kanske i morgon. Auf wienerschnitzel!


Chloë spanar in surströmmingen

image252


Nu känns det mucho bättre! Bisonoxetungs-syndromet, alltså. Bedövningen efter tandutdragningen. Jag ska fira med att rulla ner på stan och fixa lite krejjer till min rätt som serveras at Lina's ikväll! Whihihihi.

PS. Den fina burken på bilden fick jag av Marie. Den innehöll dock inte riktig surströmming utan candy! Chloë vet nog inte det, hon verkar bara ha cravings efter strömming.

Bisonoxtunge-känsla

Ggguuuaahahhh. Vem sa att det var fina fisken att dra ut en tand? Jag kan inte röra halva ansiktet ju! Det som gjorde ont var bedövningssprutan, att ta ut tanden kändes inte. Men nu! PHETT OBEHAGLIGT.
Ska på party ikväll, jehj. Måste bara fixa min andel till måltiden. Hoppas bedövningen har släppt tills dess så jag slipper känna mig som en bisonoxtunga i käften.


Äntligen helg...

... kändes det som idag. Det låg liksom i luften, fredagskänslan. Nästan som inför ett lov, man får en speciell känsla i magen då. Så kändes det idag av någon anledning. Men icke. Det är inte helg förrens i morgon eftermiddag.
Råpluggade NO:n idag och kunde lämna in cirka tre minuter före basgruppsamlingen, phew. Inte bra, jag vet men jag lämnade ju i alla fall in på rätt dag, right? Blev ett möte med kostymgruppen också, kommer bli såå bra. Alla tjejer är ju vrålduktiga, verkar kunna allt! Prima liv.
Ikväll är det konf, helt ok. Men fasen vad det regnar! Får ta min extremt spejsiga regnjacka när jag cyklar dit. Övervägde ett tag regnbyxor med men nä, så roligt ska vi inte ha. Jag vill pilla på en ny pärla den här veckan! Mysigt. Nästan som yoga eller hur Lina.

Förresten är jag jättekär i en ny frukost, eller en flinga. Start Premium Sensation. Apgod! Havreflingor, kokosflingor och HASSELNÖTTER. Mmmm! Sen att det är mycket socker i är en annan femma. Men ähh, jag har inga hål ju. Jag borstar mina gaddar bra.

Meltdown aka klaga-på-mig-själv-inlägg!!

Gissa vad? Jag var i skolan idag! Gah. Jag och Marie jobbade skitmycket NO, bra jobbat där! Och just det, jag och Linn sammankallade sygruppen för första gången. Känns bra men jag kände mig så töntig typ "eeh heej jag är ansvarig för kostym och så. Jag kan inte sy.. ehhhh. Är det någon annan som kan sy? Ahhh vad bra. Ok det var allt, heeejdåå eheh." Men jajaja jag får ha hand om det som inte inkluderar syning. Skulle jag ha ansvarat för kuliss istället? Neeej jag kan ju inte måla heller, damn. Skitsamma.

Fred!

Fejsbok och svartvit

Nu har jag skaffat fejsbok. Yehj. Lite tråkigt, känns som att det var "de vuxnas community" och nu kommer jag, fjorton bast och ba' förstör. Menmen, det får de vuxna stå ut med!
Skola idag, producentgruppen jobbar på. I morgon blir det första mötet med sygruppen, spännandeee! Jag är inget bra på att sy så jag tänkte bara bossa istället, hehehe. Men det behövs det med, right? Någon som tar hand om papper, mått och skit. Det blir bra det. 
På fredag har Lina en tillställning och jag vet icke vad jag ska bära. Cyklade till staden efter skolan men där fanns inget jag ville ha. Svartvit ska det vara i alla fall. Jag vet att H&M har en fin svartvit klänning men den fanns inte här hemma, jag såg den i Västerås. Har jag tur ska mamma åka och kolla på klänning till ett bröllop (som jag inte är bjuden till - hmpf!) så kan jag haka på för att sedan smita iväg och klämma lite på trasan jag spanat in. Den som lever får se!


Tell me about it, stud

image251

Hej fint nithalsband från Topshop! Du och jag hemma hos mig? Catchaow!

Kaviar goes waaay to crazy!!

image250

Kalles Randiga med banan verkar så sjukt ogod. Alltså allvarligt - BANAN. Det är sjukt gott men INTE i kaviar. Det är sjukt att anta att en kaviar med BANAN i skulle sälja. Fy farao. Jag gillar vanligtvis inte kaviar men tyckte om den första randiga, den med ost i. Sedan kom den randiga med ägg i och den dissade jag utan att ha smakat. Bara tanken av ägg på tub och dessutom blandat med kaviar gav mig kväljningar. Och nu. Alltså det är så hemskt! MAN BLANDAR INTE KAVIAR MED BANAN. Period.

PS. Jag har namnsdag idag! Hurra för mig! Jag firade med att köpa knästrumpor.  


Städdag

Musikalen igår var väl okej. Jag gillade Loa Falkman och Susanne Reuter. Det som var så tråkigt var att så fort herr Robert Gustavsson rörde minsta fena låg folk dubbelvikta av skratt i stolarna. Skämt och punchlines som var så ofantligt trötta tyckte 75% av pubilskaran var helt otroligt roligt. Dessutom satt det typ fyra pers några stolar bort från mig och mozzie och UPPREPADE nästan allt Gustavsson sa. Sjukt störigt! Dessutom klappade de ständigt i händerna och vrålade av skratt så fort han sa något. Jobbigt.

Idag var det städdag på gatan, jag krattade lite, rensade lite stenar från sandlådan, tog bort stora äppelgrenar. Nu ska jag äta en paj och sedan hoja ner på stan för att köpa livsnödvändiga saker så som svarta fingervantar. Yes. Sayonara!

Rivierans Guldgossar

Skola idag! Redovisade äntligen franskan och hade producentgruppsmöte. Vi har stora planer! Satte lite roller och sådär, det känns ganska bra. Jag håller gryymt mycket på huvudrollen, har hittat perfekta människan för den. Tycker jag. Ahh.
På eftermiddagen tänkte jag och Marie leka men hon har fått kompisförbud! Hon måste arbeta! Men jag tycker Marie är skitduktig. Hmpf! Aja, jag hängde istället med Nelly till frisören. Hon klippte lugg och blev såååå jäkla fin. Då ångrar jag verkligen att jag klippte kort, det är såå snyggt med långt hår och lång spikrak lugg. Sätta upp i knut (som jag aldrig hann göra a-r-g-h!!!) och låta luggen vara, bajssnygt det med. Så så blev det!!
Nu ikväll ska jag och min kära mor på teater i Stockholm - Rivierans Guldgossar tror jag den hette. Ska bli rätt pleasant. Jag har hängt på mig massa berlocker på mitt Pandora-armband som låter när jag trycker ner en ny tangent. Plonk, plonk plonk.

Puss sålänge!

Bitchblickad på väg till skolan

Sheet, inget internet igår! Panik!

Sara lekte med mig igår i alla fall, vi tittade på High School Musical(ettan!!!!) och lekte Jackass i lekparken. Höhöh. Nu sitter ajg i skolan och väntar på att de andra ska komma. På väg till skolan hejade jag på en tjej jag trodde var en tjej som går i skolan men det var inte hon! Jag sa typ "Heeej Maliin!" och när jag insåg att det inte var hon gav tjejn mig värsta bitchblicken! Då satte jag fart för att rejsa om henne men tänkte förklara varför jag skrek åt henne. Så jag vände mig om och mumlade "förlåt, jag trodde du var någon annan" och då såg hon ÄNNU surare ut! Jag skämdes megamycket, uss uss uss. Så då fick jag världens sprut tpå cykeln och ultrarejsade den sista biten. Usss.


Ledsen i ögat

image249

Nje jag är inte ledsen i ögat.  Jag är glaaaaaad! H&M-fri dag också! Yehaw.

Tischa: Tiger
Kofta: Esprit
Byxor: Zara

Knubbig ängel!

Skola idag som vanligt! Franskaplugg, bra musikföreläsning och lite annat grejs. Jag och Marie tränade på vår ramsa och bestämde att vi gör en knubbig ängel till uppdraget! Producentgruppen (jag och Linn ansvarar för kostym - yes!) satte upp listor för intresseanmälan och allt rullade på.
Är det vidrigt att tycka om blodpudding? Det var det i skolan nämligen. Jag gillar det loads! Med lingonsylt. Nämnäm. Litet ledsen i ögat blev jag dock när jag kom hem, brodern åt upp sista biten av äppelkakan framför mina små ögon. Jag som hade tänkt äta den. Muh.

So long kolastång!

Kökshandduk

image247

Försöker vidga mina vyer lite när det gäller foton... Nya kökshanduksklänningen är på, jag gillaren! Så mysig och rutig. Jag hade Converse till, kanske inte klockrent men så är ju jag. Inte riktigt klockren. Nåväl!!

Klänning: H&M
Tröja: H&M
Strumpbyxor: Gråa med okänt ursprung

PS. Jag hatar att jag bara har H&M-kläder på mig hela tiden, jag känner mig så larvig. I morgon MÅSTE det bli en H&M-fri dag!

Yesterme, yesteryou, yesterday

Igår.

Sara, Marie och Amanda var hemma hos moi. Nelly och Lina var bjudna but they couldn't make it. Jag hade tänkt att baka muffins men vår diskmaskin gick sönder på morgonen och hela köket blev kaos så jag rullade ner till Ica och köpte munkar (utan hål!!) och lite kaker. Gött. Vi tittade på HSM2, Marie har ju inte sett den, c'est un scandale! Sara upptäckte att Chad tappar micken precis i början av "All for one" så det skrattade vi åt ett tag.
Marie drog lite tidigare men Sara och Amanda stannade ett tag, vi tog flumkort och lekte ute i kvarterets lekpark. Rutschkanan är minst sagt udda!

Idag.

Vanlig skoldag. Inget nytt. Möte för producentgruppen - it's gonna be a looong autumn. Jag och Lina hakade på Sara Amanda och Anna när de lirade tennis. Sköj. Vi bettade lite grann på två pojkar som spelade tennis; vilka som skulle skjuta utanför och så. Dessutom höll vi koll på hur många malliga saker ena pojken gjorde och totalt gjorde han fem: han hoppade jämfota över nätet två gånger, slog bollen med sitt rack mellan benen och nickade i bollen i en korg. Mall-attack!!!

Peace, kids

RSS 2.0