Enavallis

Var på enavallen idag, det gick sådär. Är inte nöjd med mina resultat, inte missnöjd. Är... neutral. xD Orka bry sig!!!!!!

I morgon är det Bresse som gäller, uh. Allvarligt, stavgång? Det ser så löjligt ut. Typ som att man planerade att åka skidor men sen hittade man inte skidorna i den gigantiska röran i garaget och tänkte "äh, jag kör ändå rå". Så går man där med stavarna. Prutt.

Jag är fortfarande pissed på dig din härmarkvinna! Toodles.

Lilla snigel

Oj jag glömde ju värsta festliga grejen vi gjorde idag... vi blåste i flaskor! X)
Lät lite drygt först men sen idag bestämde jag och Nelly oss för att pröva på det där så vi gick till verkstan och började blåsa, haha. Lilla snigel akta dig, akta diig, akta diiiig, jähäh. Vi rulade. Blåsa blåsa flaska är värsta roligt! Det var allt, toodles.

DOOBIDO

Idag hände typ inget särskit neppnepp. Fast jag var thiiiis close att få ett utbrott runt ett-tiden, spånskaft vare här liksom. Inga namn nämnda. :D

Boken jag läser på eftermiddagarna är fett läbbig, Nesser brukar vara det säger mor och far. Har aldrig läst något av honom förut, brrr läbbigt är det i alla fall. Hunduppfödare, kollektivare, en äcklig svåger och ???


Okej nu flummar jag bara, förlåt. Nu slutar jag skriva... snart så.... vänta...


tOoOoOooOdLeEzZzZzzz


It taste like you but sweeter

Hemmahemmahemma. Det var visst idrott idag, Zandra du förstår väl att du inte kan kommentera klockan TIO?! Då sover ju jag!
(Men jag fick låna kläder av Sara, tack! <3)

Det var dans på idrotten, kojigt kojigt! Blev ganska slut, särskilt på linedancen. Morf, den är jobbig. Om man tar i. ;) Sen var det lunch, och sen var det slut. Jepp. Amanda har besök, ja, just det. Från Rumänien, Mirela. Hon är jättesnäll! ^__^ Fast vi hann inte prata med henne så mycket för de sprang omkring i parker och slott hela dagen haha.

Nu ska jag chillerilla, toodles.

Dagens låt: Thnks fr th mmrs - Fallout Boy

So afraid of what people might say

Hallå hallå!

Ja som sagt, idag har jag bränt lilla ryggen litegrann, ajaj men det känns bättre nu. :D Vi har haft det asmysigt ute i båten, sol sol sol sol sol sol hela tiden, jättenice! På vägen hem tog jag och brodern lite koola actionshots från jollen när Nackan kom farande i 20 knop, kul! Jag lutade mig hit och dit och kände mig riktigt proffsig, yehawh.

I morgon äre skola, Amanda har rumänsk gäst den här veckan och det känns som jag inte har koll på något. Idrott, ja eller nej?? Måste sms:a någon kunnig. Hrm. Eller så skiter jag i idrott, det kan det väl ändå inte vara? Enavallen på tisdag, utedag på onsdag? Näääääh.

Förresten fick jag månadspeng idag, jihoo! Fast jag har inte kollat om de skramlat in på kontot än, hm. Nej nu ska jag typ sova, eller nej jag måste ju kolla på Mythbusters (nya avsnitt varje söndag!) först med familyn. Jag diggar Grant! Toodles.


Lalalalala

Jenny hemma. Jenny mår mycket bättre. Jenny har bränt sig på ryggen. Jenny har en röd rygg. Jenny ska städa nu. Jenny säger toodles.

....

Blir megatrött av medicinen jag käkar. Orkar inte, nu ska jag sova. Toodles.

So beautiful with your sac Chanel

Näst sista (och näst första för mig) dagen i skolan den här veckan, övade franska hela dagen. Redovisning i morgon på 15, iiih. På eftermiddagen hade niorna show den var ju... nice. Brodern glänste i alla fall i rollen som pizzabud och dansande flaggstång, haha! *stolt*
Gick ut på eftermiddagen och tog den omtalade morsdagsbilden, ska bara fixa lite med den så är den klar! Nice med en krispigt grön åker i bakgrunden, hähä.
 I morgon åker vi ut med båten igen, jihoo! Nu är jag ju frisk så jag behöver inte ligga i sängen 80% av tiden och snora. Ut på promenader och trampa i fåskit, jäää. Mälaren, here I come.

Dagens låt: Les fatals picards: L'amour à la francaise

Toodles!


Presenter är skojsiga att fota

   

Hon blev ganska glad tror jag!

Come what may

Idag gick jag till skolan! Yay. Det hade hänt typ megamycket under tiden jag var borta. Musik blåsa i flarror och kursen dramatisera fast jag fick göra en specuppgift där. Jepp. :p
På eftermiddagen diskuterade jag och Lina kläder, stora cerenitglassar och stil. Kom fram till att Lina är påväg bort från sin gulligulliga stil och, haha, börjar ha en stil som är mer lik min. (men min är tantigare tror jag) Menmen, det där med stilar tror jag att man kan analysera i det oändliga! Jag har två sätt att handla, ett, där jag bara impuls-handlar, det som jag tycker är fint bara. Andra gånger kan jag fundera över hurvida det här är jag, och om det är trendigt. (faktiskt!)
Jag bakade muffins när jag kom hem, hehe det var fest. Nam, gott blevde!

image148


Har ni funderat ut vad ni ska ge era mödrar då på söndag? Jag och brodern funderar på att ta ett fint kort på syskonen, inkluderat vovven och rama in det fint. Kan bli uppskattat, min mor är inte så kinkig med sånt utan hon vill hellre ha personliga gåvor! (egentligen tycker hon att man inte behöver köpa något på mors dag men ett kort är ju faktiskt inte köpt så det får hon xD)

Dagens låt: Suddenly I see - KT Tunstall

nåstallgikrockodil

Lyssnar igenom en massa gamla låtar... Underbart! Just nu lyssnar jag på... Schnappi! Hjälp, hur mycket spelades inte den för typ två år sedan? Jag menar, den gick till och med på radio! Som en riktig låt! Sjukt. Snacka om nostalgi. Här är en bild på den lilla... um, raringen
 


Schi schna schappi, schnappi schnappi schnappi schnapp!

Vad Jeno vill ha

image147


Ett litet ha-begärs-kollage. Kan tilläggas att jag INTE bestämde mig efter en viss färgskala.... det bara blev så, haha!

Playsuit från Topshop. Sara har en tjusig playsuit i grönt och jag vill också ha den! Den här är perfekt, jag gillar att den är lite loose "i mitten".
Klänning från Acne. Denna har jag klämt på både en och två gånger på Solo men den vill aldrig riktigt bli min. Priset är för dumt!
Kofta som även den är från Acne. Grå kofta står högt på le önskelista!
Nagellack från Essie i fina färgen Hotspot. Just nu är mina naglar röda i en tantig nyans jag hittade längst inne i badrumsskåpet, rätt koolt. Men Hotspot är lite roligare!
Armband från Topshop som jag bloggat om förut. Mmmm fint är det!

Jaaaaaaag villintevillintevillintevillinte, jaaaaag...

Blöööö jag vill inte sitta här i sunkigt nattlinne med en gul bil på och mysbyxor, jag vill inte måla naglarna tantiga i ren tristess och jag vill inte titta på Tv-Shop. Jag vill gå till skolan!! Buhuuuuuuuuu.

Lyssnar på några ESC-låtar. Min favorit är helt klart Frankrike! Så gulligt uppträdande, haha! Jag vill också ha en kavaj med en katt på. >.< Men så gillar jag faktiskt Mackedonien också. Rätt bra låt. Och Ukraina! xD Kille goes Iprenpaljett liksom.

Nänä nu blir det mera franish. Toodles.

I'm thinking nobody will miss us when we're gone

Stannade hemma idag aussi... mår skit! Det var tänkt att jag skulle komma till skolan idag men icke. Känner mig inte ett dugg fräsch eller så och dessutom gör medicinden en vääldigt trött och seg, doktorn sa det. Så blä på den.

An apple a day keeps the doctor away

Nu har jag varit hos farbror doktor. Diagnos: björkpollen. Great. Jag och mozzie åkte därefter raka vägen till mr apotek för att plocka upp medicin jag fått på recept, jag har försökt att ta Clarityn mot allergi förut men den hjälpte inte så jag fick lite starkare krejer! xD Så kom jag hem med en väldigt massa mediciner. Tabletter, ögondroppar, halstabletter, natriumgrejsegrejs och en ögonkopp för att skölja ögonen med. Usch, obehaligt. 

Phew. Menmen, det spelar egentligen ingen roll. Oj jag skrev kanske lite för mycket däruppe. *radera*. Hm. Jag var lite arg och då ska man inte skriva, det har jag lärt mig. Så nu kommer phew:et och det där andra inte maka sense men skitsamma! Haha. Toodles!


happy happy happy...

Blommor!

image143


Jag tycker inte om att fota blommor egentligen. Det är svårt tycker jag, min bror gör det mycket mycket bättre! Jag kör såna där konstnärliga bilder som ingen förstår. Det är mycket roligare! ^__^ Men här är i alla fall några blommor jag fotade under helgen.  

image145  image145

image146

Jag älskar förgätmigej!

Munuh munuh

Känner mig very risig idag så jag stannade hemma. Usch, mina ögon har bestämt sig för att fortsätta klia som galningar och dessutom inte låta mig öppna dem på morgonen på grund av massa var och tjaffs som klippar igen dem. BLÄ säger jag och baddar med fuktad (eller dränkt) bommullstuss.

I eftermiddag ska jag i alla fall till farbror doktor för ett blodprov och lite ögonkollning för att försöka hitta någon allergi eller något annat som kan vara orsaken till klådan. Hoppas på att jag inte får skölja ögonen eller så, det är hemskt! :(

Menmen, det ordnar sig säkert! Idag ska jag försöka plugga lite franish, det är lite trickigt att skriva mejl men jag ska försöka greja det. :D Annars får mozzie hjälpa mig men jag börjar kunna mer än henne snart, haha! (*spika fast träplanka i huvudet*)

Slutligen vill jag framföra: grattis grattis grattis till finaste Nelly som fyller år idag! Hipp hipp hurraa! <3333

Hej från mälaren

Nu har vi lagt till på Granskär, allt har gått mycket bra och vi trivs jättebra i vår fina Nakita. Ikväll ska vi käka tacos och spela lite kort, precis som vi brukar! Vi är så glada och har saknat det här mycket. Nej nu ska jag umgås lite med familjen, toodles!

Ps. Jag är fortfarande megaförkyld... snyft, snor.


Greys och sjuk

Nu börjar Greys!

Stack tidigt från skolan, förkyld som en vegetarisk humla med orangespräcklig badmössa på huvudet och ont i halsen har jag också så jag räknar mig som sjuk.
Imorgon åker vi i alla fall ut med båten, lite hysteriska är vi för det är ju första gången. Inte bara i år utan FÖRSTA GÅNGEN. Åh ma gaaaaaaaaaad! Ja, vi är hysteriska. Ivriga. Galna. Hysteriska!!!!! Så det blir nog inget bloggande tror jag.

Nej nu ska jag snyta mig och fortsätta titta på Greys. De bråkar nu! Toodles!


Jeno goes marionettdocka

image152

Ser ni inlevelsen i min blick? Jää.

Nyklippt! XD

       

HAHAHA jag är inte kameraskygg i alla fall...HAHA. Anyway, jag har klippt maj! Kort! Äntligen. ^__^ Nu blev jag nöjd!

Sa ju att jag inte skulle kunna skaffa bilddagbok, det skulle bara vara Jenojenojenojenojenojeno hela tiden. Min ursäkt för det här inlägget är i alla fall att mina mååånga läsare måste få se frillan i olika vinklar. Hihi, man måste älska min klassiska fotomin på sista bilden. HAHA.

Igår, idag och imorgon

Igår:
Sista showen, kan ha varit den bästa. I princip fullsatt, nice publik (hade egen hejarklack i form av en skrikande Nelly, en skrikande Amanda och en nypande Sara haha) och allt gick bra på scen. Fick håret ultratuperat av snälla Erica och därefter uppsatt i en kool rockig grej under tiden som vi väntade. Kastade mig efter showen ut på gatan där jag blev upplockad av familjen och vi körde till Södertälje för att uppvakta min kära faster på födelsedagen. Bytte om i bilen på motorvägen till strumpbyxor som såg slampiga ut, något de inte gjorde i affärren och favoritklänningen i blått. Behöll min grönglittriga scensminkning och det tossiga håret!

Idag:
Ssssssskola! Idrott, vi cyklade dit i fullkomligt ösregn och jag oroade mig för mina ultrablå brallor som inte ska bli blöta nu när de är hyfsat nya. På idrotten var det dans, helt okej även om jag har dansat ganska mycket de senaste dagarna. xD Kände mig inte sådär oh la la superschnygg hahah.
Cyklade tillbaka till skolan i ännu mera spöregn, förbi Bergskiosken för att muntra upp oss med lite candy. Tillbaka på skolan käkade vi länge och sedan var det basgruppsamling.

I morgon blir det un petit surprise! ^_________________________________^


Dansshow!

Oj oj oj, skojig dag har det varit! Först hade vi show klockan 13 och sen klockan 17. Jihooo! Moi et mon groupe öppnade grejen, kul! Hoppas det såg bra ut bara, jag har en tendens att känna mig riktigt oh la la superschnygg under själva dansen och upptäcker på bilder och dyligt att det (jag, that is) ser förjävligt ut haha. (tror att det är mina långa armar som gör det) Menmen!
Så nu sitter jag här i min sassy divasminkning, grönt glitter och ögonskugga, och kajal en masse. Mycket för en vifta-på-ett-lager-Maybelline-mascara-och-that's-it-tjej som jag.

Nej nu ska jag kolla på ESC, go sweden! (tror dock att Tyskland kommer vinna! Eller Ukraina. Eller......)

Önskeklädsel inför imorgon

Imorgon är det, förlåt om jag tjatar men det ska bli så kul, show i dansen. Dresscode för min grupp är grått och grönt, valfria kreationer. Jag skulle gärna ha på mig detta:

image134


Klänning från Stella McCartney. Haha waay to formal för en liten show men den är ändå fin så den får va med.
Leggings från Graham & Spencer. Gillar inte knytningen där nere men men, färgen är bra.
Skor från Filippa K. (vi ska ha svarta skor) Tror inte att de är superba att dansa i men de heter ju Jazz Shoes vilket borde passa utomordentligt bra.
Nagellack från Essie som jag tidigare babblat om. Tror jag ska måla mina silvriga tills i morgon.

Men jag kör på H&M-klänningen som ni blivit fullständigt uttjatade om, Topshop-leggings och mina vanliga dansskor (vars snören jag inte riktigt är överens med, fick skubba ut från scen och knyta dem igår haha)

We are the dorks, we are the goofers <3

Det gick bra på repet igår, nu ikväll är den genrep som gäller. Oj oj oj. xD

Idag så redovisade jag min franish, nötte franskafraser med Lina och så var vi utomhos litegrann. Först var jag, Amanda och Sara ute, vi snurrade omkring och jag ramlade ner i en buske och fick en massa blomblad över mig, haha. Sen gick vi in, gick ut igen bara jag och Sara. Vi var jättebusiga! Hihihihi men vad vi gjorde kan jag inte avslöja. xD Mwahahaha.

Genrep ikväll som sagt. Najsbajs. Aja, toodles!

Et j'ai comme religion de ne pas trop me poser de questions

Den här dagen har varit väldigt känslosam och ganska omtumlande, men det var ändå en bra dag! Hade franish och lyssnade på "C'est les femmes qui mènent la danse" och sen skulle vi översätta den. Blev godkänd på matte 20, jihoo! ^_^ Äntligen.
Ikväll ska jag på repetition på Joar Blå inför helgens shower. Spännandeeeeeeeeeee. Toodles.

Dagens låt: Fortfarande fantastiska Umbrella - Rihanna ft Jay Z. Fy vad jag älskar den!


You are my sweetest downfall

Idag fick jag somsagt ett litet stick i armen mot massa fästingsjukdomar. Det var drop-in hos husläkaren och det var helt packat i väntrummet men det gick bra i alla fall. Ett stick, inget plåster, hej då, betala i receptionen. Klart. Men nu är jag väldigt öm i armen! :( Aja.
Ni missar väl inte Roomservice nu ikväll, haha. xD Det är ju allas våran Ebba som ska få sin lägenhet lite stajlad. Snajsigt. Toodles!

You can stay under my umbrella

Snart klar med kursen. ^__^ Eller i alla fall det jag skulle göra idag. Klockan tre ska jag iväg och ta fästingspruta, iiih.

Dagens låt: Umbrella - Rihanna ft. Jay Z

Icke uppsatt prinsesskrok och hörn av present

image132

image133


Fluff, krusiduller och fortsatt Sims-spelande

På morgonen idag kände jag mig lite piggare så jag knallade iväg till skolan. Idag hade jag en bad hair day. Jag tvättade håret på morgonen men orka föna det liksom. Så när jag anlände på skolan hade jag jättefluff eftersom att det typ hade blivit fönat/fluffat på cykelturen dit. Urk på burk. :p
Hemstudiedag i morgon, jihoo! Ska skriva om kursen. På max två sidor ska man skriva kortfattat om både islam och kristendom. Jag är bajsdålig på att skriva kortfattat! Jag vill liksom visa att jag kan och jag vill snirkla in mig i grammatiska krusiduller och brodera ut en vanlig mening till tre rader, jag tycker det är så kul! Måste kapa supermycket av det jag skrivit hittills om islam, blö. Men man måste kunna sammanfatta och dra ihop fakta. Orka! Jag vill krusidulla. Blö.
Jag har börjat spela Sims igen, haha. Fortsatte med min gamla Legacy-familj, som jag inte kommit alls långt på innan jag gav upp. Nästan hela dagen igår spelade jag också, dottern i andra generationen började som barn på morgonen men på kvällen hade hon gått ut universitetet med toppbetyg och flyttat hem och gift sig + blivit gravid med sin proffessor i filosofi. ^___^ Ida, blir du inte sugen på att lira litegrann nu? ;-)
Nej nu ska jag kila, toodles.

Grattis Ida!

image131


Idag fyller lilla Ida 15 minsann! Wehoo congratulations and celebrations! Jag känner mig som sagt ninte så jättefräsch idag så jag kanske lämnar min present till dig senare i veckan, hehe. Men STORT grattis! ^_____^

Sjuk!

Jaha, då var man sjuk då. Feber och känner mig helt igen... korkad? Urvattnad och seg, blä på allt. Mina ögon har varit konstant svullna och kliande i typ tre dagar nu. Så inget Västerås för moi idag, inte pizzapicknick heller. Buhuuu. :( Jag hatar att vara sjuk.


Bubbligt blindskriftsnagellack = urk

Jag blir så arg på mitt silvriga Mavala-lack. Det blir typ blindskrift på naglarna (Lina som kom på det) vilket inte är sådär supersnyggt. Senaste gången jag prövade blev det rätt ok men några små prickar smög sig på ändå. Jag förstår inte vad jag gör för fel? Kör min vanliga grund; nagelolja, nagelstärkare, underlack, allt från Depend. Sen två lager Mavala silver. Bubblorna kommer efter ett tag. Blä!
Har spanat efter andra alternativ. De enda silvriga lacken jag hittar är alldeles glittriga så bajs på dem. Blush har typ precis tagit in Essies i silver, utan glitter. Kanske är bättre? Spiling, jag har ändå inte råd.

I want to feel the light shine on me

Bleh, var tänkt att jag skulle hosta en liten elegant pizzapicnick (hur stavas det) hemma hos mig för Amanda och Sara men jag ska tydligen åka till Västerås med Jacob för att byta någon form av fenderstrumpa. Det blir mycket trevligare om man åker tillsammans tydligen. Aja. Vi får välja lunchställe själva, wehoo! Jag vill gå på Pizza Hut, aj löv pizza hut.
Muffinsarna blev mycket goda förresten! Mysigt spongiga och fluffiga. Måste förbättra receptet lite mer dock. Meera smööör åt folket! Eller, åt mig dårå. :p
Idag gick jag och Maxen och fotade lite. Vi var nere i hamnen och arbetade oss uppåt hemåt igen. Det var så mysigt i hamnen, riktigt varmt mitt på dagen, folk satt ute och fikade i solen och båtarna börjar så smått läggas i vattnet. Nu längtar hela familjen som galningar ut på böljan den blå! Med ny båt och allt, ska bli jättekul i sommar! Vi ska se vart Nakita kan ta oss. Fotona blev rätt bra men jag undviker att publicera dem här annars blir detta helt en fotoblogg vilket kanske inte är så kul. Jag tänkte skapa en bilddagbok men sen kom jag på att jag skulle nog nästan bara ta en massa bilder på mig själv och lägga upp haha! Så nej, ingen bilddagbok. Frestelsen är för stor. Toodles!

Muffins

Gah, har precis tjoffat in en laddning smarriga chokladmuffins i ugnen, bli klara snart då!!!! Fast jag åt i och för sig lite smet, nam. Nästan, nästan godare än själva muffinsarna. Men man kan få lite ont i magen om man äter för mycket smet. >.<
Lalalaaaaaaaaa.

Tjong i betongen

     

Very konstnärliga bilder utan något direkt syfte. Foto: moi. Den sista blev inge vidare, skärpan försvann. I'm still learning. Men godispåsen gillar jag! Hähäh.
Bilderna är tagna i utbyggnaden.

Jeno goes sportig zuperztar

Ibland överträffar jag mig själv i koolhet. Nyligen, på min och Max powerwalk (med risk för att låta sådär jobbigt sportig, vilket jag vanligtvis inte är, ja, jag är besatt av pw's.) bar jag:
Mörkblå skrot-stuprör, vit-röda gympaskor grå oversized hoodie (okej, oversized är i detta fall ett sätt att förfina 'ärvd från bror'.) rött hårband OCH det fina i kråksången, mina bigga svarta solisar. Weeeh! Jag kände mig som en sportig hollywoodstjärna. Jäää.  

Me want big braclets.... tror jag.

image127


Ingen har väl missat att det ska vara stora armband till våren och här kommer några små godisbitar jag gärna skulle kunna tänka mig! Mest vill jag ha de båda från David and Martin, och de små girafferna såklart (bara pyyyttelite för att ni-vet-vem har dem, mest för att de är så söta!). Men jag är mer en halsbandstjej och har svårt för att släppa mina älskade, långa halsband med både egengjorda berlocker och köpta. Gah.
Har dock spottat några söta saker (armband alltså) på diverse affärer, till exempel ett par fina på den eminenta affären JC som jag ju gillar litegrann. Hm. Vi får se!

Shorts!

Jag mötte upp min kära väninna Sara på stan för en liten stund sedan. Jag, som knappt har några pengar, hade kommit överens med mig själv att endast följa med som smakråd då Sara hade några ärenden att uträtta, men inte blev det så utan ett par H&M-shorts följde med mig hem. Jaja. Min ursäkt är väl att 98 pix för ett par så schnyggga shorts inte är mycket att tjabbla om och att storlekarna verkade gå åt. Nu är de i alla fall i säkert förvar i mr garderob. Yay.


Friday formula

Wehooooo fredag! ^__^ Idag gick vi bara till halv tolv vilket uppskattades ungefär superdupermycket av alla. Så jag gick till skolan, redovisade engelska, åt lunch (slajmig fisk men god sås) och åkte hem. Mihi. Och jag åt minimajs också, just det. Jag fick hicka av dem. XD 
Ida fyller år på måndag, hoppas hon uppskattar min pressie. Annars...! Nej då men nu ska jag nog dekorera det sista på hennes paket. Toodles!

Dagens låt: I wanna have your babies - Natasha Bedingfield

blått är vått och flott och gott och smått och



Weeeeeeh blått är flott! ^__^ Resultatet på da nailz blev väldigt candy blue som de säger i Pimp My Ride, lite karamelligt, metallic-blått sådär. I like it!

Presenter!

image124


Tre presenter
i olika form och storlek ligger här hemma och skramlar. Har precis slagit in den sista! ^__^ Jag tycker det är myyyyyycket roligare att ge än att få, jag bara älskar allt med att köpa presenter! Bäst är det ju om man kommer på något kul, och inslagningen och pysslet runtikring det hela är superkul. Jag är en sån som köper en rulle presentpapper per paket, det måste passa innehållet. Sen använder jag inte rullen igen. Höhö. Jaja. Toodles.

Hey, I put some new shoes on and suddenly everything's right

 


Nya skor dårå! Vita tygisar, som jag velat ha ninjalänge men aldrig tagit mig i kragen och köpt ett par. Men nu har jag ett par i alla fall. Och dessutom fick två svarta små enkla små saker haka på. En höger och en vänster. Sicken tur.  

Låtar.

Favoritlåtarna just nu!  ^_^ Vissa har kanske dykt upp som dagens låt men skitsamma.

Desire - Darin
Come on closer - Jem
And I found this boy - Maia HIrasawa
Lollipop - Mika
All because of you - Ne-Yo
New shoes - Paolo Nutini
Samson - Regina Spector
Girlfriend - Avril Lavigne
Hump de Bump - Red Hot Chili Peppers
Champion - Agnes

Och låten jag aldrig, aldrig kommer tröttna på; Still Your Girl med Robyn! ^__^


But I swear I didn't know for sure

Konstaterar, som ganska många andra bloggare, att det känns som en måndag idag, fast det är onsdag! Hey, it works for me. Jag klagar inte. Inte alls.
Idag satte jag upp nya terminsmål med Zandra, jag satte på toook för låga mål den här terminen! ÅåH mAh GaAaAaAd LiXåM!!!1
Men nu är det ändrat, skönt. Så idag jobbade jag mest franish. PLUSSSSSSSSSSSS att jag har mejlat HOTSPOT en massa frågor!!!! För på det engelskasteget jag är på ska man liksom intervjua en person, då intervjuar jag henne. ^__^ Mihi! Hotspot äger. xD
Nu på eftermiddagen var det tänkt att jag och mozzie skulle gå och få en fästingspruta men nehe, det var tydligen inget "drop-in" grejsegrejs idag där vi skulle ta våra små sprutor. Prutt på er då. Jag som hade förberett mig mentalt hela dagen. Toodles.


Studs!

Nu på eftermiddagen var jag hos Amanda. Sara var också där. Vi hoppade studsmatta, hehe. Skojigt! Sara och Amanda försökte få mig att hoppa normalt men det gick inte. Jag hoppar liksom som en pinne. Tar inte i utan snor de andras studs på något konstigt vis. Jag fattade inte riktigt, men de gjorde det. >.< Aja. Ibland tog vi vilopauser och drog dåliga skämt tills vi storknade. Sen la vi oss ner och sjöng igenom Majas Alfabet. Aah, minnen. Minnen. Fast vi kom inte på hur Lavendel-sången gick! Aurgh, den var ju min favorit! Måste googla. Toodles.

RSS 2.0