Dagen

Nu är det äntligen fredag!! :D Weh. Skönt. Blev godkänd på ett franishsteg idag, duktig Jenny. Var asnervös innan men det gick bra! Efteråt... ja. Jag hade Sara som vittne när jag fräschade upp mig lite. Hehe. Sprang i vinden med armarna böjda i nån konstig böj för att lufta mig. xD Hahah.
Apråpå böj, jag gjorde värsta viga grejen i biblioteket. Skulle visa vilken ful färg jag hade på strumporna, de stack upp ur skorna, och då kastade jag upp högerfoten på bordet, eller på kanten av bordet. Det var bara det att jag satt med benen i kors innan dess så det blev helt... skruvat! :S Ibland bendar min body sig på lustiga sätt utan att jag tänker på det. Ingen av vännerna kunde härma min snygga position!
Efter skolan stack jag och Lina ner på stan, vi hittade inget superschnyggt sådär. Spanade efter gröna klänningen men den fann jag ej, tyvärr. Vi käkade en glass på torget, sen kom Linas vänner och Lina cyklade hem med dem. Schyssta bananer. Nä, men jag hade tänkt att stanna kvar på stan i alla fall. Men min glass fick jag käka upp själv! :p
Kastade mig upp på hojjen (hjälm på som vanligt :P) för att cykla hem och vad fick jag se? Jo, en liten mozzie! xD Hon hade lite ärenden att springa på stan så jag joinade henne. Trevligt, trevligt. Sen gjorde vi sällskap hem, hon på moppen och jag på cykeln. :D
Vad händer här hemma då? Pappa och Jacob har nästan precis målat klart. I mitt nya rum. Iiiih! Vi bygger nämligen om och i denna cirkus ska jag få flytta från mitt nuvarande rum till mammas och pappas gamla. Long story, orka dra hela. :p Alla vänner och släktingar är redan sjukt uttjatade på det där. Haha.
Men jag börjar flytta in mörrn i alla fall, kul, kul! Bilder kommer såklart. :D

Jahapp, det blev rätt långt om mest onödig shit. Aja. Nu ska jag beata det, toodles!

Kommentarer

Skriv ner en liten mening till moi!

Hej hopp! Jag heter
Kom ihåg mig för tusan!

och min e-mail är
.
Min tuffa blogg finns här;
.
I alla fall, det jag egentligen ville säga var:

Trackback
RSS 2.0