Nytt rum!

Nu skrivs Slumpade Busigheter från ett nytt rum! Wehoo! :D Sängen, skrivbordet, fåtöljen och teven är inflyttade. Kvar är nu bara massa småplock. Nu ska jag plocka in det sista, toodles!

3 gånger Jeno

Väntar på att Let's Dance ska börja igen...

Tre svar på varje fråga. Typ.


Ditt liv:
Roligt, skruvat, känslosamt
Din klädstil:
Enkelt, lite rockchict, tråkigt ibland.
Dina favoritfärger:
Svart, rött och vitt.
Ditt jobb/sysselsättning:
Schizofrent, roligt, muppigt.
Dina fritidsintressen:
Datorer, läsning, vänner.
Din musikstil:
Rock, pop, små uppstickare från diverse musikstilar
Din familj:
Rolig, flummig, bäst.
Ditt hem:
Lite överarbetat, radhus, trevligt.  
Dina favoritsmaker:
Glass, degiga saker, socker i allmänhet.
Ditt utseende:
Fluffhår, pinnighet, långa armar.
Dig själv om tio år:
Succé, romantik, fantastiskt. (I hope...)



 

image80

bild från när jag fortfarande hade mitt "långa" hår. hm.

Dagen

Nu är det äntligen fredag!! :D Weh. Skönt. Blev godkänd på ett franishsteg idag, duktig Jenny. Var asnervös innan men det gick bra! Efteråt... ja. Jag hade Sara som vittne när jag fräschade upp mig lite. Hehe. Sprang i vinden med armarna böjda i nån konstig böj för att lufta mig. xD Hahah.
Apråpå böj, jag gjorde värsta viga grejen i biblioteket. Skulle visa vilken ful färg jag hade på strumporna, de stack upp ur skorna, och då kastade jag upp högerfoten på bordet, eller på kanten av bordet. Det var bara det att jag satt med benen i kors innan dess så det blev helt... skruvat! :S Ibland bendar min body sig på lustiga sätt utan att jag tänker på det. Ingen av vännerna kunde härma min snygga position!
Efter skolan stack jag och Lina ner på stan, vi hittade inget superschnyggt sådär. Spanade efter gröna klänningen men den fann jag ej, tyvärr. Vi käkade en glass på torget, sen kom Linas vänner och Lina cyklade hem med dem. Schyssta bananer. Nä, men jag hade tänkt att stanna kvar på stan i alla fall. Men min glass fick jag käka upp själv! :p
Kastade mig upp på hojjen (hjälm på som vanligt :P) för att cykla hem och vad fick jag se? Jo, en liten mozzie! xD Hon hade lite ärenden att springa på stan så jag joinade henne. Trevligt, trevligt. Sen gjorde vi sällskap hem, hon på moppen och jag på cykeln. :D
Vad händer här hemma då? Pappa och Jacob har nästan precis målat klart. I mitt nya rum. Iiiih! Vi bygger nämligen om och i denna cirkus ska jag få flytta från mitt nuvarande rum till mammas och pappas gamla. Long story, orka dra hela. :p Alla vänner och släktingar är redan sjukt uttjatade på det där. Haha.
Men jag börjar flytta in mörrn i alla fall, kul, kul! Bilder kommer såklart. :D

Jahapp, det blev rätt långt om mest onödig shit. Aja. Nu ska jag beata det, toodles!

Jeno är irriterad!!!

Ibland blir jag så irriterad. På personer. På personer som tror att de är guds gåva till folket och tycker att en kram från dem betyder allt. (nej Lina jag snackar inte om din handvälsignelse idag! xD)
Liksom, det är så jobbigt när man ser på folk att de vet hur populära de är, även om de kanske inte är det. Och de kan alltid tigga en massa saker av en. För att man själv är lägre ner i popularitetsskalan.
För är man lägre ner ska man känna sig hedrad övar att en popluär(are) ens pratar med en. Det ska vara en ära att låna ut pennan, och för att inte tala om borsten/parfymen/ögonskuggan efter idrotten. Det är liksom ett givande givande, men inget tagande! Man får en kram från en populär, och det är allt. Eller kanske ett "gud va' snällt" och inget mer. BLÄ.

Dansklänning!!


Den här skulle va' perfekt att dansa i ju! Rökgrå leggins och jag är redo... 98 spänn på H&M, the mighty barnavdelning. Måste fråga mozzie.

Vår och lyckorus!

image78

Hallå från en vårglad Jeno!!! Älska våren, älska, älska, älska!!! Det borde vara vår året om. Fabulus. Jag och Marie firade med varsin sandwich tillsammans med en småpluggande Sara. Jag och Marie bestämde oss för att rita en hopphage på gången. Sen slängde vi massa stenar på den och hoppade, yay! Sara, Amanda och Nelly joinade efter ett tag men jag och Marie var wayyyy ahead. *evil laugh*. Men i alla fall, våren äger! Blev helt till mig där en stund och gjorde glädjeskutt à la kalvar som släpps ut för första gången på grönbete. (?)
Efter skolan stack jag ut med vovven, sen tog jag några... ehem.... bilder. :p Resultatet ser ni ovan. :p Hihi. Toodles!

Varning; don't watch it

Varning! Titta inte på det här om du är hyfsat känslig mot... gross stuff. :p Jag avråder er verkligen, verkligen verkligen!! Andledningen till att jag länkar dårå är att mina vänner är väldigt nyfikna. Euw det etsar sig verkligen fast på hjärnan! Verkligt gross.

Det här är för er tjejer; klicka här.

Fulschnygga shoes

image77

Jag har en lite udda passion tror jag. Jag älskar liksom fulsnygga skor! Platta, slitna och lite tantiga sådär. Hihi. Det är coolt, people! De här hade jag på mig idag. Mamma rensade garderoben sin igår och hittade dem. De är hennes gamla buggskor. xD Hahahaha. Dessutom fick jag ett superfint bomullsnattlinne, och en undertröja med feta axelvaddar! Hahahahahahaha. Jag ska inte ha på mig den dock, mer bara som en rolig detalj i le garderob. Hihi.

Today

Hellu hellu!
 Idag har varit en najs dag. Jag har övat franish mest. Vid lunch påpekade Marie att köttgrytan var... slem. Jag och Lindblomman (som ju är hemkommen från en skön vecka i Spanien den lyckosten! blev lite avskräckta. Menmen. Efter lunch slöade jag sen blev Sara sockersugen. (skumt, det brukar vara jag som blir det) Så vi glassade, eller tja, jag muffinade, i caféterian. Sen... battlade jag och Lindblom i blå. Hahahaha. Förra gången vi battlade så att säga ägde jag henne men nu ägde hon fasen mig! Shiet, den om mina boobies... den sved! Aouch. Stack hem, gick med vovven i det underbara vädret! och ... ja. Hihi. Toodles!

Turban eller inte turban

image76

(ser inte så fräsch ut men det är söndag!!!) Vad tycker ni om modet med turbaner? Jag tycker det är rätt smokin' ! Nu är sjalen jag använt kanske inte den bästa för ändamålöet men jag gillar det. 
Prövade att ha den på huvet under lunchrundan med hunden. En snubbe som försökte pracka på mig typ mums-mums och strumpor (alltså, väntade han sig att jag skulle haspla upp plånboken och köpa några lådor?) stirrade på mig. Likaså ett äldre par som promenerade, de pratade med varandra och typ deras barnbarn ~ 7 men när jag och Max gick förbi tystnade de... efter några meter sa nån "jo, var var vi..." och så typ fnissade de lite allihopa. Hahaha. Enköping är inte redo för mig än.
Alla kunskapsskolans fashionistas -  vem av er vågar bära turbanen först? Det blir inte jag i alla fall. >.< Hihi. Toodles!

Sommaren!!!!

image75


Bild från någon ö i sommras... Blä, jag längtar till sommaren. Vill ut med nya båten, sola, bada, sitta på klippor långt in på natten och snacka strunt med våra båtkompisar... äta grillat, käka glass, vakna upp i en varm säng och höra vattnet klucka på andra sidan väggen. Jag längtar till och med till de halvfula men ack så bekväma gummisandalerna med kardborreremmar! (bra grepp på klipporna vettu ;) Jaja. Får väl kolla igenom flera bilder tills dess. Toodles.

Waffleday

Idag är det våffeldagen! ^__^ Älska dagar när man firar speciella maträtter... semeldagen, kanelbullens dag... finns det inte nån dag när man käkar Napoleonbakelser aussi? Aja. Jag tycker att dessa dagar borde införas.
Prinsesstårtedagen.
Pannkakstårtans dag.
Fruktsalladens dag.
Sockerkakedagen.

Och lite mer. :D Hihi. Hade våffeldagen varit typ i morgon eller på en annan skoldag hade jag gjort en våffla i lera. Men det är inge kul att bara gå runt med en våffla runt halsen här hemma en random söndag. :-/ Aja.
 
Ni glömmer väl inte att vrida fram klockan en timme? Skönt att det är på en helg i alla fall, orka gå upp en timme tidigare en skoldag. Toodles! 

suck.

I ♥ Minimarket.

 
Smoking Dress

Den här klänningen är sjukt underbar! Vill ha. Vettefan när jag skulle ha den men krisar det kan jag vara extra extra fredagsfin i skolan. Ge mig!!!!

Nej, jag har inte tröttnat på listor än...

Vad heter du?

Jenny.
Vart bor du?
Enköping.
När är du född?
5 juli 1993!!
Beskriv din stil med 3 ord?
Rockigt, bibliotekarie:it och... (hyfsat)enkelt!
Vad innebär mode för dig?
Nu ska jag inte vara smart och babbla på om personlig stil och allt det där, mode är väl... kul!
Vilka är dina favoritaffärer, butiker?
H&M, men även nu på sistone, JC. I'm so unique.
Shoppar du second hand?
Pyttelite. xD Ska försöka hitta ett par trevliga skor!
Vilken är din favoritdesigner?
Filippa K, Chanel, Carin Wester... najs.
Vad är din favorit i vår?
Klänningar! (vill ha meeeraaaa.)
Hur mycket shoppar du för i månaden?
Oj du, det är olika. Men kanske.... 500? Men om mama köper går det nog på lite mer. :p
Dyraste plagget respektive billigaste?
Jeans är nog bland det dyraste. Billigaste måste vara H&M-toppar för runt 50-lappen. :p

Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Hoppas att jag kan shoppa meeera. :D
Brukar du tröstshoppa?
Haha ja. Eller i alla fall köpa nåt litet för att göra mig själv glad. ;)
Högklackat eller lågklackat?
Lågklackat.
Vilken är din drömväska?
En svart Bayswater. Mmmmm.
Vilket blir ditt nästa köp?
Hoppas på en schnygg klänning!
Favoritblogg?
Hotspot is mah husgud!
Vilka är dina stilikoner?

Audrey! Twiggy! Hotspot! xD
När upptäckte du ditt intresse för mode?
När jag började knäppa blöjan på olika sätt för att variera min stil. Men inte fan vet jag!
Vad vill du jobba med i framtiden?
Det växlar. ;)
Favoritplagg just nu?
Fina gråa klänningen jag fått av mozzie - använts megamycket!
Favoritaccessoarer?
Långa halsband... både de jag gjort själv och köpta. :D Iiiih.


Weeeh

Ny layout. Made by moi.

Klar med smyckena. Vad det blev kan jag inte avslöja. Eller jo, det blev ett päron till mig själv. Mer kan jag inte säga. ;D
Jag känner mig så evil....

Jag skriver flummiga inlägg för att jag är alternativ

nu ska jag göra najsiga smycken i lera, först ut är linas bajskorv. hahahahahahaha.

Kunskapsskolan street style

image74

Jag sprang runt med min tjockis till kamera igår och tog reda på vad flickor i sjuan hade på sig... enjoy!

Lina har jeans från Cheap Monday, t-shirt från Part Two, Kofta från Soaked in Luxury. Skorna är ett najsigt reafynd från Duffy (haha ascoolt namn) och halsbandet är från Kicks.
Sara har urgullig blus från Matty (USA, fuskis) rosa linne från H&M jeans från Dr Denim, Converse-skor och halsband från Guldfynd.
Kristina har klänning från H&M, linne från (typ) Triumph, stumpbyxor från okänd märke, skor från Lacoste (syns ej tyvärr) och (nästan uppäten) glass från Magnum!
Anna har gryymt schnygg kofta från Topshop, linne från Gina och jeans från Cheapy. Eller, för er vanliga dödliga, Cheap Monday. ;D
Jag har klänning från Åhléns, linne från H&M, jeans från Acne som inte syns på bilden och halsbandet med flamingon har jag gjort själv. :D

Dryghet

Äntligen fredag kväll. xD Haha idag har jag varit riktigt jävla dryg mot allt och alla. Mwahahaha. Det behövs såna dagar med. Stackars Lina som fick stå ut av 60% av min dryghet. Haha. xD Lovade bland annat att skapa en bajskorv i cerenitlera att ge till henne. Jag är så snäll.
På eftermiddagen drog jag och Mozzie till Hälla. Jag är pank men jag hängde med i alla fall. Mozzie trånade efter svindyra handdukar och jag bara suckade. Stackars Mozzie, jag var dryg även på vår "shoppingrunda". På Ikea sade jag hej till Hjalmars kusiner och trånade efter 5kronors-kanelbulle. Mozzie erbjöd sig att köpa en till mig men jag vågade inte gå och köpa en själv. Mozzie ville inte köpa den åt mig. Haha rätt åt mig som bara varit störig hela dan. xD

Nu ska jag plocka ihop resultatet av gårdagens fotande i skolan. Toodles!

Shake it up, don't you try to hide that feeling

Whoops, inte bloggat på ett tag. :p Har haft annat att göra i mitt upptagna liv. ;) En ny layout är påväg, lär mig steg för steg. Kommer bli ganska egocentrisk, men det är min blogg, right? Mwahahaha ibland är det skönt att vara shallow. Yeah.
Gjorde ett najsigt Kunskapsskolan street-style "reportage" idag för dig, kära blogg, men glömde sladden hemma hos Loi när jag var där i eftermiddag. xD Hehe. Jag har i alla fall gjort om hennes blogglayout, blev väldigt.. rosa!
Nej du nu ska jag fila mer på layouten. Toodles!

Desperate

Just hemkommen från dansen, duschat och klar..  Det var ninjakul! Yet again, Amy Diamond is the zhiiiet. Fett kul dans! Very... schizofren. :P Se den 12-13 maj så fattar ni vad jag snackar om. Man vill ju inte ge ut för mycket ;).
Den är grymt kul att dansa i alla fall! ^__^ Öh ja. Det var väl det.
 Nu är det typ en minut kvar till DH! Weeh. Jag vet inte om jag tycker så mycket om Mike egentligen. Susan kan skita i honom och fortsätta... med engelsmannen. Hans fru kommer typ ändå inte vakna ur koman. xD Och hur ska det gå för Gabriella? Hon är min favorit. De verkar börja gilla varann igen tror jag, hon och mr Solis. Spännandeeee. :D Måste plocka fram chocolate fudge brownien. ;) Toodles!

image73

Den tjugonde mars tjugohundrasju

Hallå! Idag var vi på idrott. Jag suger på handboll. ;) Haha. Men vi spelade killerboll, det är kul! :D Och påväg till idrotten var jag och Marie fetbra på att cykla. Eller, jag cyklade och Marie satt bakpå. :p Illustration, mina vänner, illustration!
image72
Vi cyklade iväg bland husen innan lektionen. Haha. Det ska bli tradition bestämde vi! :D Kapten Jeno och Major Meira. ;) Och Jollen Nelly! Hahahahaha.

Dagens låt: Snickerboa-låten (Från Emil i Lönnerberga)
Dagens smarthet: Jeno skriver om Gustav Fröding. Yesss. >.<
Dagens frustration: MR B!!!!!
Dagens bravo: När jag fick sitta med de populära (inklusive Lina) på basgruppsamlingen!! Dessutom lärde Olivia mig en kool hälsning.
Dagens pinsamma: WhatsUp. Kommentarer överflödiga.

Datakunnig någon ? :p

Jag har ett problem!! Asjobbigt; jag kan inte klicka upp miniatyrbilder. Varken på min egen eller på andras bloggar. När jag trycker på en miniatyrbild far jag upp till allra längst upp på bloggen och en # läggs till i adressfältet. Jättestörigt!
Har checkat om det kan ha något att göra med pop-up blockering men min sån är inaktiverad... tror jag i alla fall. :p

Någon vänlig själ därute som kan tänka sig att hjälpa mig? Det uppskattas enormt... :(

Nyköpt

Äntligen klar med den dumma knarkhistorien! ;)

image71


Klänningen jag köpte med Sara idag. Hon köpte en likadan fast i mer Sarig färg - en härlig grön! :D Vitt är mer the style of moi. Enkel och schnygg. Kan nog användas en hel del i sommar! Möjligen även nu, typ över jeans. Eller med tjocka strumpbyxor. Jag vet inte än. xD Aja. Den är rätt najs i alla fall.

Dagen idag

Blaourgh, måste plugga. -_- Anyways, tar ett litet brejk. ;)

Skolan gick bra idag... trodde det var idrott men icke sa nicke, det var det inte. Bajs. Kunde äntligen lämna in bilden. Skönt att ha det ur världen. Lunch; avlånga panbiffar med löksås och lingonsylt. Hallå, när började man kombinera löksås och sylt? Brukar det inte vara brunsås och sylt och löksås... utan sylt? Me confused. :S
Efter skolan drog jag och Sara ner på stan, det är rabattvecka på H&M den här veckan och since vi är båda medlemmar var det ju värt en titt. Hittade inget, vi röjde härliga Lindex istället där vi inte fann något intressant. Åhléns däremot, där hittade GRANO ett silvrigt nagellack. Inte från mitt älskade Depend dock, hur ska det gå? Det är från Mavala. Hoppas att det kan synkronisera med mina andra products från Depend. :p Hittade även en enkel liten klänning. Hundra spänn är inte så mycket att bråka om för en fin klänning så Jeno slog till! Men bild kommer senare, nu måste jag plugga plugga plugga. Toodles!

Ny klänniiing

image70


Vad gör en GRANO om hennes mor och hennes bror ska ner på stan? Följer med, såklart! :p Och vad följde med hem? En klänning. Jihooo! Från JC, svart hängelklänning. Nice. Mozzieqoute: ska du inte ha den mörkblå? Jeno: nej jag vill bara ha svarta kläder, jag är gothare.
Well that makes sense. xD Nej jag är inte gothare, jag är bibliotekarie med halsband av lera (ni noterar väl mr Dougnut på bilden???). Respect. (jag vet att mitt hövve blev kapat men skitsamma)

Toodles.

Om skratt

Nu kom jag på vad det var. ;)

There's this boy. Satt hela lunchen och lyssnade på hans skratt. Mina vänner tycker jag är knäpp som älskar hans skratt. Men det är så fint!
Varför tycker jag att skratt är så nice? Varför tycker jag om en person extra mycket på grund av hans skratt? :S Me confused. Det är ju bara... gnägg, liksom. Jätteskumt.

Jeno
har många skratt. Ska se om jag kan räkna opp några.

1. Hysteri-skriket: Ett gällt skrik, andas in, ett gällt skrik, andas in. Mitt jobbigaste skratt tror jag.
2. "Vanliga" skrattet: Som ovan, fast liksom vanliga skrattningar istället för gälla skrik.
3. Kuckelimuck-skrattet: Haha hihi haha hihi haha hihi... ja, ni fattar.
4. Fejkgarvet: Ehehehe kombinerat med ett leende. Används särskilt när en viss dam drar sina... eh... skämt.

Att skratta är nog min favorithobby. Jag är bäst på att skratta. Att skratta äger. Det är kul, man tränar magmusklerna, man får mindre rynkor i framtiden, det är sjuuuukt charmigt (om man har ett charmigt skratt, som han har!) och det är lätt. Weehooo! Nu ska jag kratta, ehm jag menar skratta, lite.
Toodles!

när det skiter sig.

Hej. Smör och oboy är dagens hangup. Lungt. Det var nåt djupt ämne jag skulle blogga om idag men jag kommer inte ihåg vad det var!! Aaaaaaaarrrrrrrrrrgggggggghhhh.


GRANO filosoferar; kläder

Idag är jag ledig. Jippie! :D Får se om jag pluggar lite, jag tror jag ska göra det men jag får se. ^___^
Igår var det dans, riktigt kul! Älska Amy Diamond liksom. ;-)
Nu är det också bestämt vad vi ska ha på oss. Grönt och grått. Valfria kläder men i de färgerna. Nice. Jag funderar på mina gråa stuprörsjeans som inte är tillräckligt tighta utan mera... fulpåsiga. Kan klippa av dom a bit och ha leggings under? Gröna leggings! Haha! Grön t-shirt and I'm ready. Kanske haka på gråa hängslen som kan hänga och slänga. Eller det blir nog jobbigt att dansa i. Men det skulle va coolt!
Eller så tar jag min gråa klänning. Men vad för grönt skulle jag ha till... nä, det blir kanske ut på stan någon dag och kolla in gröna/gråa kläder. :D Weeho! xD

Toodles!

PS. Har ni hört Beautiful Liar med Beyonce och Shakira? Asbra!


shiiiiet <33

omgzzz azzå man kan typ iinte tiiita på PaReNtAl CoNtRol för de finnz typ aaaazsnygga kiiillar dääär och man bli typ helt kääääär.  <3333333333333

Frisyren + dagen

Hellu!

How is the läge då... Fick några mindre eller större sammanbrott på morgonen angående frisyren, det kändes ok i går men i morse kändes det... bajs. Typ.
Wellie wellie. Jag ska försöka känna lite på den och leva med den. Funkar det inte tar jag ut skilsmässa och byter till en kortare. Jepp. Det är den enda lösningen.
Saker jag liknat mig själv med under dagen: boll, svamp, en liten människa med jättehuvud, mikrofon, och den bästa (mest lik i alla fall) av alla; trattkantarellen.

image65

Aja.


Franish. Gick ok. Jag och Sara fick ha franska med den andra gruppen efter som att de i vår grupp visst gick i
åttan och de var på föreläsning. Guuuud va jobbigt det var... umgås med de på de lägre stegen. Urk. (behöver jag säga att jag skojar? Jag gör det så att ingen blir upprörd.)
På lunchen tror jag att vi skrämde en tjej. Stackars tös. Hon måste ha varit ninjarädd för oss. So sorry! Det var inte meningen, vi bara är så. :p
OCH JAG OCH UMUNDU ÄR KLARA MED VÅR KOLMOJ! Kunskapsbarn, skåda vår heroin-chica (snarare heroin-sunkiga men ändå coola) Gemma Ward precis vid ingången. Oooh vad nöjda vi är. :D Hihi. Snart är det dance, weeh. :D Och sen DH! Ida, varför tittar du inte längre?! Det är asbra ju.

Toodles!


Le new haircut

Nu är det gjort. :p Jeno har... lite hår. Det blev inte som på bilden dock, skulle inte passa med mitt självfall och shit. Har även väldigt lockigt underhår så det skulle inte passa särskilt bra, det hade inte blivit lika "slätt" som på de bilder jag visade.
Istället blev det... bibliotekarie?


image63


Morr på er! En del har frågat om jag är nöjd. Sure. Det är ovant bara. Och det är ju inte som jag tänkt mig. Men det ska nog lösa sig! Frissan sa dessutom att kändes det bajs är det bara att skutta in hos henne så kan vi försöka fixa den ursprungliga frisyren. Jag ska känna mig för. Traumatiskt. ;) Toodles.

Möndag

En timme kvar till klippningen. Har velat fram och tillbaka under hela dagen, sorry mina vänner om jag inte pratat om nåt annat. Larvigt? Jaaa! Herregud, det är ju bara hår. :S Ändå måste jag hålla på och tönta mig sådär. Men jag ska höra med min duktiga frisörska och se vad hon tycker och kan göra. :D Iiih.

Dagens låt: The Attic feat. Therese - The Arrival
Dagens ljud: Surikatfnittret! Forceman och Umundu vet vad jag talar om.
Dagens bravo: Jag cyklade till skolan för första gången den här våren. Yay!
Dagens blä: Att jag säger fett hela tiden. Fett jobbigt liksom.

jag ska nog kalla honom Hjalmar

image61

Vi har köpt en symaskiiiin! Iiih. Me so happy. :D Mammas ultragamla gick bara back... typ. Den funkade i alla fall inte särskilt bra. Idag var jag och mor och pappa på det lilla varuhuset Ikea och de har en symaskin för 600 spänn, bra pris eftersom att vanliga symaskiner brukar kosta det dubbla tror jag. :o I alla fall, jag och bror bestämde oss för att köpa en gemensamt, 300 spänn för en symaskin alltså! Haha vad snål jag låter som räknar och har mig men skit samma. >___<
Jacob är mycket mycket bättre på att sy än vad jag är. Typ värsta MVG-barnet. Men han är mycket noggrannare än jag. Han har i alla fall lovat mig att lära mig lite bättre! Det här var ju fantastiskt!

Ida, kommer du ihåg våra syprojekt? ^___^ Haha vad coola vi var. Det var tider det. Ska försöka slå den där grymma kjolen vi gjorde nurå.

Jeno funderar... hår.

Ska klippa mig på måndag. Är grymt sugen på att klippa mig kort. Riktigt Twiggy-kort. Har ingen aning om jag skulle passa i det eller om jag ens vågar. Jag tror inte att jag vågar. Men håll med om att det är sjukt coolt!

image60

Twiggy, Sienna Miller, modereportage från DV Mode, Twiggy igen. Oooh, pretty pretty. I'll stay in touch om jag klipper av kalufsen.


words I like to shake 'em

Jublar ikapp med Ida över The Arks vinst. Yehooooo! :D De var helt klart bäst, och även om jag visste redan i veckan att de skulle vinna (jag är synsk... not) så var det mycket spännande.
Förvåning: Anna Book fick 1 poäng. Ett enda ynkligt poäng. Trodde hon skulle få mycket mer av folket men icke. Stackars Anna.

Förresten, jag asgarvade åt Luuk igår. Han är så jävla rolig! Bästa skämtet ever: "Och igår delades pris för bästa vädret ut. Vann gjorde... fint väder." HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAAAHHAHA.

Handlat

Healloj!
Familla Vanilla har varit i hufvudstaden på en nicig familjeutflykt + lite handling. Alla var med, hunden också. Pappa löpte nån cigarrgrejsegrejs, Jacob ett par pjucks och Jeno en vårjacka! :D

 

Den är från Zara och precis sådär härligt vårigt prasslig men ändå prydlig. Parkas som jag avgudade förut är lite för slafsigt på mig, men det är fortfarande urfint. Spanade på Acnes fina jacka men 2500 är lite mycket för mig... Anyways, kan ni se miniatyrbilder? Jag kan se dem men inte klicka upp dem, när jag trycker på dem hoppar skärmen upp till översta inlägget. Ninjaskumt. :S
Och så hittade jag en ny doft! Jag var inne på The Body Shop och luktade runt lite. ;D


Hittade denna, Aztique, som luktar fruktigt och härligt men inte för mycket tror jag. Den ingår i en serie som heter Invent Your Scent och man kan kombinera och blanda den med andra snuffs i samma serie om man vill. Men jag nöjde mig med den här, men sen kanske man köper nån mer? :D

Det här har varit en trevlig dag, nu ska jag... vila. Toodles!

Utmaning.

Blev utmanad av Lina...

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. En del kanske redan vet detta men jag "lider" av tvångstankar. Inget hemskt direkt. Mera bara... wierd.
2. Jag äter aldrig kanterna på mackor. Jag vet inte varför. Det är något jag bara inte gör. På mjukmackor är det för att det smakar så annorlunda. :S Men jag gör det på hårdmackor också, bara ett litet hörn blir kvar. Ibland glömmer jag att städa bort mina kanter. Jacob tog bild på ett av mina små torn en gång. :p
3. När jag blir frustrerad skriker jag HULKEN och låtsas att jag sliter sönder min tröja.
4. Trots att hiphop är min absoluta HATMUSIK tycker jag om att titta på Nick Cannos Wild N' Out eller vad det heter på MTV. Mest för att de är så töntiga. :p
5. Alltid när jag går i trappor tänker jag hela tiden att jag kommer ramla baklänges och ser mig själv ramla för att sedan ligga i en liten hög i början av trappan. I början var det bara i skolans trappor men nu har det börjat bli så hemma också. Läbbigt.
6. Jag sparar nästan alltid mina prislappar från kläder. I alla fall när jag handlar på ett ställe jag inte handlat på förut. Jag har en liten kruka där jag stoppar alla i. Jättewierd. :S

Så det där var ju intressant. *host* Öh.. antar att jag ska utmana sex personer då. Sex pers! Shiet. Mycket. Nåja, jag utmanar... 

Ida
Lill-Madde
Elin
Loi

??? Vågar inte utmana några flera. ;) Hihi GRANO är en fuskis. :p

h a t

Hej hej, nu är jag hemma från skolan igen.. på morgonen hade vi värderingsövningar, kul kul! En fråga fick mig att fundera ganska rejält för mig själv... under hela dagen. Påståendet var något i stil med "man måste ogilla någon för att må bra"
Är det så? Måste man det? Jag tror det. Eller måste inte, men det kan få en att må bra. Jag och Lina och några fler blev insatta i ämnet och diskutera. Lina qoute: man vill gärna vara bättre än den man ogillar, det kan vara skönt att veta att man "är" bättre.
För alla har väl känt den där känslan, man vet riktigt hur dålig personen är och hur mycket bättre man själv är. Självklart är det inte så, men det känns så bra att tänka så. Det känns bra att tänka att jag är så jävla mycket bättre än henne i engelska, hon stavar fan som en kråka, vad har hon på sig egentligen, jag har fan svindyra designjeans på mig idag haha det skulle aldrig den jäveln ha råd med, shit varför gör hon den där minen egentligen?
Alla har väl hatat någon. Man har alltid något emot någon annan. Och det känns bra.

Jag kan tänka mig en, två, tre, fyra.... ja flera personer i alla fall som säkert har något emot mig. Men det skiter jag i. De får faktiskt hata mig om de vill. Jag har världens finaste vänner och jag avskyr också flera personer. Det måste man få göra. Förresten ska man kanske inte berätta för andra vilka man riktigt hatar. Det kan bli så fel. Saker som låter rätt i huvet kan låta hur fel som helst när man säger det. Och folk kan svika.
Jeno säger: hata och må bra, ta hand om dem du älskar och skrik ut ditt hat i kudden på kvällarna. Det gör jag när jag mår skit. The end.

I really shouldn't

Tjing tjong, klockan är snart nio och jag måste snart knyta mig för att orka med allt. Jag måste sova rätt jättemycket för överhuvud taget slå upp ögonen vid sju på morgonen. Men jag har inte bloggat på ett tag så.
Allt är preassure. Jag känner mig rejält stressad. Över vad? Över allt. Skolan mest, såklart. Varför måste allt hända på en gång?! Men Zandra hjälper mig i alla fall. Hon är mitt ljus i skolans mörker! ;)

Mozzie och jag megahandlade idag, mycket bättre att göra det på torsdagarna istället för fredagarna när alla ska handla! Det var bara det att när jag skulle lyfta ut en ninjatung kasse ur bilen så... sprich, kassen brast i botten. Innehållet... ramlade ut. :O Bearniesesås över hela gatan, typ. Grannarna drunknade, bilar blev fullkomligt täckta och folk fick simma eller åka båt för att komma därifrån. Allt var bearniessåsigt. Urk. Närå, men lite sås rann ut. :p
Vi gjorde hemmagjord pizza till middag, det är jättegott! Vanlig pizza är också god men det smakar rätt annorlunda. In a different leauge. :p Nej nu ska jag nog ta och fixa mig för natten. Nattie nattie och toodles såklart!

här ska en rolig text som anspelar på ordet tuesday stå.

HEJ NU ÄR JAG HEMMA.

Sara gjorde värsta skojsiga grejen idag, hon skulle göra en intervju till sitt svenskasteg så då frågade hon mig och Lina om vårens trender. Lina är bättre på sånt än vad jag är men jag hade förberett lite svar så det gick bra tycker jag. En fråga var speciellt rolig, att beskriva vårens(sommarens?) drömoutfit. Mihi. Jag sa typ svarta shorts med hög midja, overzied vitt linne/t-shirt med ett coolt tryck och ett svart tightare linne under, ett brackigt arband et Rayban Wayfares. Nice. :D
Sen hade vi franish, tillsammans med bland annat Loi. ^___^
Lunch (köttbullar, potatis, sås, helt ok men jag hade lite ont i magen >.<) och sen lite bild. Ritade av en gaffel. :S Svårt.
Föreläsning; narkotika och sprit. Hörs man mest dricker man mest. Yes. Och så räcker man upp handen höögt när läraren frågar hur många som faktiskt varit fulla. Högt så att alla ser, och så ska man putta lite på kompisen och skratta. Typ *shiet-va-kul-vi-hade-i-helgen*-blicken. Jaja. It's their choice och inget jag ska lägga mig i.
Nu ska jag pyssla om mina naglar. :D Kanske kan visa lite pictures? Det var längesen jag tog bilder på nåt och la upp. >.< Toodles!


Klädeslista

Yay, ännu en lista! Den här gången en med klädestema. Ooooooooh. :o

Din stil i en mening: Rockchic biblotekarie med modelldrömmar. :D

Stilförebilder: Mozzie, Audrey Hepburn, Caroline Winberg, Twiggy... och moi! ;D

Vilken är din favoritdesigner: Oj. Chanel kanske! (nej, inte för att jag precis har hittat en väska från Chanel utan för att jag älskar Chanels kläder och sånt. :p)

Inspireras du av: Grymma bloggare, människor på stan och folk på outfits.se. ;D

Hösten 2006 - vad gav den dig:
En mer specifik stil tror jag. :S

Vad tror du på inför våren: För mig: enkla klänningar, lösa t-shirts, Converse och ballerinas.

Det bästa basplagget: Jeans pour moi.

Färger just nu: Svart och vitt. :S

Jag vägrar: Päls, för korta tröjor och (alltför) obekvämt.

En ideal outfit: Något man trivs i.

Do's and don'ts: Do: klä dig som du vill och blanda friskt! Don't: kopiera av andra eller köp färdiga outfits direkt från affären.

Ditt senaste köp: I klädesväg, H&M-jeansen. Smycken: den hängda katten.

Tre saker på vårens önskelista: Ballerinaskor en masse, fina klänningar och GULA JEANS!

Egna smycks.

Många bloggare gör sina egna smycken i cerenitlera. Är sugen på att testa jag med. Vad skulle jag göra? Svampbob kanske?

The day of doom.

Helly, idag är det måndag och jag har.. gått i skolan. :p Det var innebandyturnering på idrotten vilket var väldigt skoj! Q:arna (vi) kom på andra plats. Bara för att Y aldrig bytte i laget. *morrspottfräs* Men men! Sen gick vi tillbaka och åt. I typ tystnad. Alla var värsta sega och trötta så vi bara satt och åt lååååångsamt tills det var basgruppsamling.

Det var inte så mycket mer dårå... :p  urk va tråkig jag känner mig! Jaja, jag drar några "dagens" för att sega ut på skiten.

Dagens låt: Ja säjer hej hej! vilken underbar da de e! å man får vara som man e! å bara leeva tillsammans... Från barnprogrammet Arthur.
Dagens <3: Typ klining och massage på läktaren när de andra lagen spelade sina matcher.
Dagens smycke: Halsband med boll!
Dagens nam: Öh... Danonino-youghurt på morgonen?
Dagens nerdieness: Gamla vanliga GRANO!!!

Toodles!


List.

En erfarenhetslista. Hum.

Jag har...

( ) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
( ) varit full
( ) hånglat med någon av samma kön.
(X) varit kär
(X) blivit dumpad
(X) dumpat någon
( ) fått sparken
(X) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån.
(X) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
( ) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(X) ljugit för bekanta om mitt förhållande
(X) varit kär i en lärare
(X) varit kär i en skolkamrat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(X) flygit
( ) spytt i en bar
(/) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi.
( ) åkt snowboard.
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande.
(X) tagit smärtstillande
(X) älskar eller saknar någon just nu
(X) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(X) gjort en snöängel
(X) haft ett te-party
(X) byggt ett sandslott
(X) hoppat i en vattenpöl
(X) lekt uppklädd
(X) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
(X) fuskat när jag spelat spel
(X) varit ensam
(/) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(X) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(X) rört en orm
(X) sovit under stjärnorna
(X) blivit kittlad
(X) blivit missförstådd
(/) tagit hand om ett vilt djur 
(X) vunnit en tävling
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
( ) haft kramp
(X) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(X) hatat mitt utseende
(/) varit vittne till ett brott
(X) ifrågasatt mitt hjärta
(X) varit besatt av post-it lappar
(X) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(X) varit vilse
(X) varit på andra sidan landet
(X) simmat i havet
(X) gråtit mig själv till sömns
(X) lekt polis och rånare
(X) sjungit karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
(X) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(X) busringt (usch det är jättejobbigt när nån busringer)
(X) fångat en snöflinga på tungan
(X) dansat i regn
(X) skrivit ett brev till tomten
(X) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(X) blåst bubblor
(/) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(X) åkt rullskridskor
(X) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa. (VAFAN ÄR DET FÖR FRÅGA)
(x) burit pärlor
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(X) kysst en spegel
(X) sjungit i duschen
( ) burit en svart klänning när jag fick spela nunna
(X) drömt att jag gift mig med någon
( ) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
(/) varit en cheerleader
(/) suttit på ett tak
(X) skrikit så att jag inte fått luft
(/) stannat uppe hela natten
(X) inte duschat på en vecka.
(X) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(X) klättrat i träd
(X) haft en träkoja
(X) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(X) spelat kyckling
(X) blivit puttad i vattnet med kläderna på
( ) blivit tillsagd av en främling att jag är het
( ) brutit ett ben
(X) fångat en fisk och sen ätit den (inte rå som gollum dock ;P)
( ) fångat en fjäril
(XXXX) skrattat så mycket att jag grät
(X) gråtit så mycket att jag skrattade
(X) fuskat på ett prov
(/) haft en Britney Spears-skiva (en singel :p)
(X) glömt någons namn
(X) sovit naken
(/) gjort något olagligt
( ) kört för fort
(X) druckit mjölk direkt ur förpackningen
( ) modifierat denna listan
(X) varit kär i en kille
( ) varit kär i en tjej
(/) lekt pyroman
( ) varit beroende av ficklampsbatteri
(X) ätit köttbullar med mos
(X) känt mig elak
(X) lyssnat på mora träsk
( ) smakat på granbarr
(/) skogsvandrat
(X) badat naken
(/) lyckats välta julgranen
(X) fått en stöt
( ) gjort bort mig på fyllan någon gång
( ) gjort lumpen
(X) gråtit på bussen
( ) haft sex på offentlig plats
(X) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) haft sex i en IKEAsäng
( ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
( ) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner

Hmm...

hej.

Okej...... som sagt har det blivit många små-inlägg, men whatever. Blogg.se har slafsat sönder mitt inre ett tag men nu är det mycket bättre. Blev skrämd av Idas eventuella hackning och bytte raskt lösenord. Scary shit...

Anyways, jag har idag rotat igenom min mors garderob...eller, nja. Hon stannade upp igår precis innan våran megahandling och sa ungefär "Du vet den där väskan... som ni tycker är så ful?" Jeno: ???. Mozzie: "Den är nog en Chanel kom jag på." Jeno: ?!??!?!.
Väl hemma var jag tvungen att rota fram den. Haha vad cool den är och visst är den en Chanel. Mor har fått den av sin syrra i NY för en väldig massa år sedan. Den är väldigt påsig och stor och nästan artybohemisk på något underligt sätt. Cool är den i alla fall, bild kanske kommer sedan. :D

Min msn, quoutar Ida, dissar mig. Blaourgh. Jaja. Nu ska jag kila vidare, toodles!

Snurra min jord igen

Känns som jättelängesedan som jag skrev på riktigt. Spela roll, nu ska jag städa. Toodles.


Skit, nu blev man sugen också....

image57

Yay, min favosmak! Men jag tror jag vet när jag har fått enough. ;D

Gör testet här.

tack tack tack

Har man teknikproblem är inte alltid det bästa att försöka fixa det själv. Det gör jag... nästan aldrig. Ibland skiter jag bara i det, men eftersom att min blogg är messad och det är jättedumt kände jag mig lite extra klemig. Så jag wajnade för Ida istället. Och tror ni inte gullisen fixar det! Tack Idaho. <3


I'm back on track on tha flow ya know

Hellu, jag skriver såhär på morgonen, det har som kanske bekant varit ganska knäppt blogg.se, men nu verkar det bättre. Min blogg ser jättekonstig ut, fattar inte vad problemet är. Kommentarer blir dubbla och det går ninjasegt! Det har tydligen blivit nån ny layoutgrejs på själva blogg.se. Hmmm. Nu ska jag äta frukost, toodles!

My inner fjortiz

Nu ska jag skriva ett djupt inlägg om en allvarlig sak. Nämligen... min inre fjortis. :o Har upptäckt att det senaste året har jag typ till en fjärdedel transformerats till det jag aldrig trodde var möjligt. Jag har, steg för steg, utvecklat en fjortisida. Av mig själv. Hjälp.
Helt plötsligt har jag börjat tycka att Darin är riktigt söt, jag tycker om att trycka ihop fejan tillsammans med mina vänner och plåta oss, jag tuggar tuggummi med öppen mun, jag tycker det ser spiffy ut med två ii:n och jag spelar dum för att försöka roa min omgivning.
WTF?! Jag fyller 14 om fem månader och hjälp. Jag har blivit... jag har blivit som min lärare. Det jag trodde aldrig skulle hända. Det här är creepy. Dessutom ville jag ha neonrosa nagellack häromdagen. Men det var för att hotspot skrev att det är hot. Men måste man inte vara lite fjortis för att tycka att neonrosa är snyggt? Jorå, kom igen, lite. Det eller ravare. Men de kanske bara har neongult/grönt?
Oj, nu kom jag ifrån ämnet. The thing is, det jag förut tyckte var såååå töntigt, är nu.... jag? Hm. Men fjortis är jag nog inte. Inte än. Okej, let's make a list.

Fjortissaker som Jeno gör:
- Tycker om Darin
- Skriver fjortisaktigt, IBLAND
- Spelar dum (IBLAND och iroooniskt)
- Tar kompisbilder
- Heter något med ett <3-hjärta på MSN
- FNISSAR

Fjortissaker som Jeno INTE gör:
- Drar upp stringen
- Klär mig i illrosa "Juicy Couture"-byxor (jag har ett rosa plagg och det är inte illrosa :p)
- Blonderar sönder håret
- Använder rosa/babyblått glittrigt läppglans/ögonskugga
- Röker
- Använder push-up (haha det finns inget att pusha upp)

Det var allt jag kunde komma på. Och det står lika, 6-6. Är jag till hälften fjortis eller kan mina kära läsare komma på något som jag gör/inte gör som är fjortis? Det skulle vara nice om ni kunde hjälpa mig att reda ut det här. :D

PS. Kan fjortisar ha brills? :o

RSS 2.0