Mr Bush is very popular

Hej småbarn idag är det fredag which means helg och ingen skola på ett litet tag. Idag pluggade jag franska (Emma est à Göteborg, elle est suédoise) och flummade litegrann. Lina tyckte det var väldigt intressant att kolla vilken kändis som fick flest träffar på Google, George Bush vann.
Efter skolan rullade jag ner på stan och gick på banken. Ah juste jag gick in på Pastorsexbiditionen, har aldrig varit där förut, för att lämna min anmälan till konfirmation men det var stängt. Kom hem, åt lite överbliven ostkaka och så sitter jag här nu! Hm! Nu ska jag reada lite Elle så hörs vi sedan. Puss

Modette <3

image227


VAFASEN HÖR JAG. Modette ska läggas ned. Oh noes, milt talat. Jag älskar den jäkla tidningen! Två nummer kvar... jag skulle ju ha en hel jävla stapel så man såg det fina diamantmönstret ordentligt goddammit! Alla andra tidningar känns så förbaskat tråkiga och stela i jämförelse...

Andas

image225 


Gah

Godmorgon, it's freezing outside! Nu är jag i skolan och väntar på att alltska börja och att vännerna ska komma. Adjö sålänge :p

Juuust hangin' around



Jag är verkligen bäst på att se nonchalant ut. Jag verkligen utstrålar "jag bara hänger här en stund". Heh, aja. Here's today's outfit.

Tischa: Tiger
Jeans: Cheap Monday

På fossingarna hade jag svarta ballerinaskor och mina nails är röda. Nice.

Intressant fakta om en dag i Jennys liv

Goddag, idag var det måndag och jag pluggade för första gången den här terminen i skolan. Svenska. 
Vi åt lunch och spanade på de nya sexorna, jag fick en liten flumattack och fnissade tills jag grät. Livet är hårt hehe. Jag tycker inte om pannbiffen i skolan, sammanpressat brosk och rens typ. Efter lunch jobbade jag lite mera.

På eftermiddagen bakade jag citronmuffins men tyvärr får jag inte smaka dem själv. Papi missade nämligen sin tandläkartid för typ två veckor sedan och när tandläkaren ringde och bokade en ny tid med honom sa hon typ att straffet var att ta med fikabröd. Jeno anmälde sig frivillig som bakare av fikabröd och pappa valde citron. Så så blev det.
Idag fick även vovven en alldeles egen arla-ko. Han älskar den!

Ha en angenäm kväll

er Jeno

Downtown



Min favvoväska/önskeväska just nu måste vara denna .YSL Downtown. Gillade den redan i våras för snygg eren. Annorlunda form, lite krimskrams på men inte för mycket. Tycker inte jag i alla fall. Mums på den. Ge mig den!

bild: mytheresa

Som om jag inte visste det redan

image222

Oh lala Sveriges mesta hunk. I like it alot.
Gör testet här

Surpuppa?


image221


 
 

Eller kanske bara koncentrerad. Idag hade jag i och för sig en stor luftig tischa över (samma som första skoldagen kom jag på nu... *oOoOpzZzii*) men det blev skitvarmt efter cykelturen hem. Aja. Brillerna (jag ser koncentrerad ut på minibilden också?) lånade jag av Lina, de är så tuffa att jag smäller av. Cyklade med dem hem, de kommer riktigt till sin rätt med en snygg hjälm nertryckt över huvudet, och när Lina cyklade åt ett håll cyklade jag åt ett annat. Hon ska få tillbaka dem på måndag. Tror hon ja. ;)

Linne: H&M
Chinos: xx by Mexx
Halsband: Gammal kedja och grej från öl- läskburk ;)
Brillor: Linas

Bresand

People! Att jag igår antydde att jag skulle vara lite depressed var absolut inget allvarligt. Alla har upp- och nedgångar och det mesta kan man lösa med lite tröstätning eller liknande, jag är expert på det området. Jag är lite chockad över hur stor reaktionen blev, snälla vänner har man. <3

Idag var vi i Bresse. På morgonen var det dimma så jag min nöt tog inte med mig badkläder vilket jag fick ångra. Djupt. Nåväl, jag hade en god baguette med skinka, mozzarella och basilika med mig och det blev ganska nice i alla fall. Vi gjorde lite övningar där, jag och några andra beskrev ordet lycka med kroppen och det blev det klassiska knepet att bokstavera. Jag var C, lite krångligt men alla fattade i alla fall.

Nu ska jag blogga lite mer sen ska jag leka lite soldyrkare en stund. Sayonara!

:'(

shit


Lalalalala

Hej hopp! Igår bloggade jag inget, zorrryyy. Jag pluggade istället. Och just det, på kvällen plockade familjen (inte papi dock, han är i Riga at the moment) kantareller men var kan jag naturligtvis inte säga. Vi fick ihop en skaplig korg i alla fall, namnam.
Idag ska jag finisha mitt plugg och sedan blir det HSM hemma hos Sara. YAY!

Yehyeh

Hej hopp, idag var första skoldagen. Det var ganska nice, vi var i Larsson nästan hela dagen. Makaroner till lunch, uh. Efter skolan letade jag, Sara och Lina present till Linas mor, jag jagade skolsupplies. Hittade tuffa pennor men inget perfekt pennfodral så det fick vara. :p
Fick ett finfint armband från Sara, all the girls har ett likadant! I morgon är det hemstudiedag, jag har börjat skriva lite på en av uppgifterna. Jeppjepp. Godnatt småbarn

I morgon börjar ................... ALLVARET

image218



Skola i morgon... såhär skulle jag gå klädd om jag fick önska.

Tischa:  Ultrasnygg som jag skulle bära oftare än den jag har med den där 'läskiga' tjejen på, vilket är ungefär jämt. Den här är från Urban Outfitters.
Kjol: Först tyckte jag inte alls om färgen men ju mer jag kikar på den, kjolen från American Apparel, så blir jag säkrare på att den är finfin. Fickor i fram - yes.
Skor: Fina ballerinas från H&M - som tyvärr är för breda för mig. Suuuck.
Väska: Jag är förälskad i väskan från Topshop - grym färg och modell.


Flum

Hej! Ikväll är jag och storebror hemma ensamma. :o Mami och papi är på kräftskiva, det ni. Vi ska äta wraps i alla fall, med kyckling och paprika och andra goa grejer! Mums!
Idag var jag och mami på stan, jag köpte leggings, yay! Sedan bakade jag... *trumvirvel* MUFFINS! Sensation. De blev inte brända i alla fall som de blev i... går? Aja, de var smarriga. Sen tittade jag på HSM, vill se tvåan också såklart, ska försöka snylta åt mig en visit hos HSM-prinsessan herself, LINA, så att jag kan spana på den. Jag försökte pussa på Troy på skärmen (ni vet när han snackar med sin pappa innan the big game) men det lyckades inte så bra. "/

På måndag börjar skolan igen. Ska man jubla eller gråta? Närå hähähähöhöåhåhhihihöhöhehöhö skämt åsido liksom alltså jag tycker plugget typ är oki men inte för oki för ja menar man vill ju ha sommarlov året om liksom det skulle juh va mycke bättre men that's life liksom jah menar de kan ju inte va sommar året om iaf så de är liksom ingen idé att ens fundera på de typ men asså man kan ju alltid önska! CIAO BANANAS

Hehe...



Den var god, men som Lina sa, lite vanlig. Jag gillade crunchet, lite mörk choklad kanske. Hade det varit någon kolasås eller nåt i själva glassen som det är i Caramel Chew Chew hade den varit supersmarrig, det blev inte lika mycket och mumsigt som B&J's alltid är. Nåväl! Ingen superfavorit alltså, men väl godkänd!

Intressesmurfen kissar på sig

Sminkar du dig varje morgon?
Typ. Inte på lovet dock. >.<
Tvättar du håret varje morgon?
Nä. Det kan ju inte vara särskilt bra för barret. Varannan, var tredje dag brukar jag tvätta det.
Rena underkläder varje morgon?
Hehe aaaa.
Äter du frukost varje morgon?
Jepp, förut brukade jag glömma det (!) men nu har jag börjat blivit så himla hungrig på mornarna så ja.
Lägger du fram kläder kvällen innan?
Nä, jag är som allra kreativast på morgonen, höhö.
Vad är det första du gör på morgonen?
Pudrar näsan.
Hur lång tid behöver du på dig att bli klar på morgonen?
Egentligen kanske tjugo minuter från det att jag vaknar upp till dess att jag kliver ut från dörren men då hinner jag inte med att sega mig så en timme ungefär.
Surfar du innan du går till jobbet-skolan?
Nä. Det är så långt till havet. (HAHAHAHA)
Är du morgonpigg eller skit-trött?
Aptrött.
Vad har du för sorts väckarklocka?
En röd och fin. Snooze och lampa, ingen digital skit eller nåt.
Lyssna på musik på morgonen?
MTV for life!
Sover du i pyjamas/nattlinne?
Yes. Eller stor t-shirt eller nåt men oftast pyjamas
Läser du tidning på morgonen?
Jo EP om den inte är upptagen, har jag nån annan tidning typ Elle eller Modette brukar jag bläddra i den.


A&F till Sverige



Meh, Abercrombie&Fitch ska öppna butik i Sverige. Det är väl bra tycker jag, men ändå. Då kan man inte skryta lika mycket om sina snyggingar till tischor man fått av Sara och (aunt) Eleonore. Aja!

Vanilla Toffee Crunch!!

Hej på er! Idag är jag ensam hemma, eller ja, Max är ju hemma som mami brukar säga. Jacob är på lan (suuuck) och mami och papi jobbar.
Igår bakade jag muffins men vet ni vad! De blev kolmuffins! Asäckligt, jag brände dem så de blev bara små kolbitar kvar. Uääääh! Efter en smakbit åkte hela skiten rakt ner i sophinken, blä! Ska försöka igen idag, receptet verkade ju så mumsigt. Igår handlade jag och mami förresten, jag köpte... *tumdurudum* en NY BJ's smak! Den här är det, Vanilla Toffee Crunch. Verkar asgod! Ska pröva ikväll om inget oförutsett händer, reflektion kommer senare höhö.
 
CIAO!

Relaxation

image215

Det var längesen jag gjorde en önskeoutfit. Det är ju löjligt kul så jag kör en för i dag. Jag ska inte göra något speciellt utan slappa mest. Håller det här trista vädret i sig vill jag gå klädd så här - mys!!

Tischa: Budskapet är tydligt - relax! Från Topshop.
Kofta: Myssssss! Kofta från Future Classics. Jag älskar den!
Tajts: Grå från H&M.
Halsband: Margot et son escargot - jag smälter...

Babbel

Hejsan hoppsan, idag har jag varit med Lina. Vi fjortisade oss över Zach och jag försökte skriva till en pojke som Lina hade som kontakt på msn. Flera gånger. Men det misslyckades. Till och med när jag lockade med en tia vägrade hon skicka ett endaste litet hjärta. Nåväl.
Jag lämnade också tillbaka en lånebok, Shopaholic I New York. Den var bra (även om man får ryck på Becky för jämnan - sluta shoppa, kvinna!) men den hade lite dåligt slut. Aja.

Snart börjar skolan...

Fishes in the atmosphere

Fiskar, som sagt.

image210

Sara var stolt över sina nya kompizar.



Amanda. Ursöt och samma ögonfärg som orginalet.



Jeno. Bronsig och allmänt skitcool (inte som orginalet alltså ;). Hammarhaj light.

image213

Amanda ser ilsken ut. Jeno... simmar.

image214

Amanda: shit, vi är instängda!
Jeno: äh, chilla.

Slapp

image209


Blev hopplöst förälskad i denna fullkomligt snygga tischa från Velours höstkollektion. Den här måste jag typ ha. Så jäkla perfekt! Color drop heter det tror jag. Mums på den. Slapp, spejsig och SNYGG.

Emofiskar

Hej svejs lingonrace! Idag kom Sara hem från USA så jag och Amanda och hon lekte. Vi åt en glass (moi: daim+choklad) och jag fick en superspejsig plånbok från Billa Bong i födelsedagspresent. ^___^  Jag köpte även en fin hallonröd tröja på JC's rea (45 spänn) och orange nagellack från Depend.
I morgon ska Sara förhoppningsvis köpa fiskar så då ska jag träffa henne igen. Fest! :D

Dagens låt: One hour baby - Fibes oh Fibes! 

Förresten var det varmt idag!! Phew.

jeno utgör inget hot mot fjortisstammen!

Hej vänner. Idag är det ehm lan här hemma. Yes. Far och mor är iväg i båten i goda vänners lag och jag och Max är här hemma och ser efter huset och tja, pojkarna. Hehe. Vi åt den obligatoriska lan-pizzan för en stund sedan (det är fascinerande, jag får liksom vara med i alla viktiga procedurerna på ett lan, utom spelandet då, tänk att en vanlig pizza känns mycket mer... speciell när man vet att det är en lan-pizza!) på Rico's. Utomhus = skönt. Sedan skulle de handla energidrycker på Coop (än en gång, obligatoriska procedurer) och jag följde med.
Därinne var det tre tjejer i min ålder (14) i full fart med att handla tuggummin.  De hade supercoola frisyrer, uppklippta, söndersprayade, ofärgade utväxter. Alla hade samma slip-in skor fast i olika färger (svarta, vita med stenar och gräddvita) och boxarlinnen (babyblå, rosa med prickar, svart) samt läppglans och vitskimrande ögonskugga. Nu till de viktiga: de bitchade mig!

Missförstå mig inte nu: jag är inte arg för att de de fakto bitchade mig. Jag är frustrerad och irriterad över att de bitchade just mig. Jag förstår inte!! Det är klart att de kände sig överlägsna mig, som dagen till ära var klädd i shorts och urtvättat rosa tischa, osminkad, oborstad (mitt hår lägger sig lite som det vill) och allmänt... vanlig. Men varför??? Varför smålog de och höjde på de välplockade ögonbrynen åt mig, som knappast utgjorde något som helst hot mot deran etablerade fjortisstatus? Jag är aptöntig som analyserar detta, jag vet, men jag tyckte det bara var lustigt. Jag förstår mycket väl om det hade varit någon som liknade dem, kanske en rival från ett annat territorium/läger/stam, men moi?? Jag fattar inte!!

gah

Känner mig lite nere idag... vet inte riktigt vad det är med mig. Åkte ner på stan för att tröstshoppa lite (kände ett starkt behov av lite nya nagellack) men typ allt var sommarstängt så tji fick jag. Ska nog baka en dubbel sats feta chokladmufifns och äta upp allt själv med lite sprutgrädde på eller nåt. Kanske äter jag bara smeten. So long

ingen vill veta var du köpt din tröja

Bara för att jag råkade höra tröj-låten igår nånstans, gjorde den till dagens låt och letade upp den är jag nu helt fast! Haha! När den var poppis skulle man nynna med lite ironiskt typ "åååh vad bra den här är" och himla med ögonen så ingen trodde att man verkligen tyckte om den. 
Men nu tycker jag jättemycket om den haha!  Och fast du flyttat till ett hus, som är öppet, fräscht och ljust, så kommer inga gäster minnas vart det låg. Och fast du lärt dig varje låt, och fast du har en härlig båt, så finns det ingen som vill röra vid din kind!
Hehe. Ursäkta mig, jag förstår om alla hatar låten efter att den blev lite lätt uttjatad för några år sedan. So long!

ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör

Har haft något av en bloggtorka faktiskt. Har inte hänt så värst mycket intressant. (som om allt det jag skriver om är intressant, geez) Nåväl! Idag var jag, pappa och bror hos farmor i Södertälje och fikade lite och Jacob klippte gräset. Vi åt lunch på Max på hemvägen, hehe. Vad är egentligen skillnaden mellan ett Maxmål och ett Orginalmål?? Bara en onödig fråga som gör mig galen i the head. Same shit ju! :(
Aja! Nu ska jag läsa lite om höstmodet i en tidning jag köpte när jag och mami var och handlade nyss. Eller först ska jag googla b-vitamin. Eller kanske vitamin B? Hm. Puss sålänge!

Dagens låt: Ingen vill veta var du köpt din tröja - Raymond och Maria (haha!)

Gårdagens inköp: skor + prydnad

 

Båda från second hand. Tidningen är mycket snygg tycker jag!


Heh

Tjaba tjena hallå! Blir det lika varmt idag? Bra. Då ska jag ligga ute heeeeela dagen och läsa bok. Punkt. Adjö.

Dagens låt: I want to sing - Regina Spektor

Masskonsumtionen personifierad

image200


Jag förstår att det måste ha varit psykiskt jobbigt för er, mina kära läsare, att inte ha fått sett min ekipering när jag tog på mig den. Nåväl, här är den i alla fall, lite i efterhand. Representerar stora kedjor idag. Känns lite... konsumtionshysteri.

Tischa: H&M
Jeans: avklippa jeans från Gina Tricot
Skor: Lindex

This is all what twinkling's about

Hej fina vänner! Idag har jag hängt med Lina, det var festligt! Vi fikade (jag åt "en ehm.. boll!" och drack saft) och hoppade omkring på stan. På Anna-Karins Secondhand fann jag och Lina vintage modemagasin så jag köpte en Nylon med Chloë Sevingy på framsidan, kommer passa excellent i mitt rum, snarare som dekoration än blädderexemplar.
Jag typ tvingade Lina att köpa ett par skor i samma boutique, hon hade inte tänkt köpa dem den nöten! Tur att jag räddade henne, de var ju attans snygga. Jag hade spanat in ett par men hade inte tillräckligt med pengar så jag fick gå en schväng och sen tog jag ut pengar så det blev ju bra. Jag köpte dem alltså, det blev lite förvirrat där. Aja, bild kommer sen!
Sen klippte jag mig (inget spec, bara lite uppfräschning som vanligt) och efter det stack vi hem till Lina och kollade på High School Musical. Det är verkligen en film man kan se om och om och om och om och om och om igen. Sen stack jag hem och nu sitter jag här. Funny.

Puzzah!

I'd say

Godmorgon kids. Igår tittade jag på Grease och målade naglarna, det var festligt. This is the time, it's the plejs, it's the motion...
Pappa och Jacob ska lägga golv idag. Fint blire! Lina, msn???

Dagens låt: Visit to Vienna - Sahara Hotnights

PS. märktes det att jag ville skriva något men inte hade något att skriva om? Puss!


Huge



Ibland hatar jag verkligen Acne. Varför måste de göra så apfina grejjer hela tiden?? Efter att ha sett den här jackan kommer ingen annan duga i höst. 4 500 kronor. Jo tjena.

PS. jag vet att jag skulle se mongo ut i den men det är skitsamma. *dEt äR aCnE jUuU*

We'll pick the fleurs du mal

Idag cyklade jag och mami ner på stan för att göra några ärenden. På Åhléns hittade mami en tjusig kjol och jag köpte en kofta. Den är väldigt snäll men uppknäppt blir den lite fräsigare. Jag tilltalades av den röda rea-lappen, hehe. Aja, den blir bra i höst!!



Dagens låt: Prayer for the weekend - The Ark

Yoghurt + honung = nammie

image197


Tipsar om en supergod och superenkel liten... dessert! Grekisk tydligen, och supersmarrig. Sleva bara upp lite grekisk yoghurt (går även bra med såndär meze-yoghurt man köper i filpaket) och ringla flytande honung över. Apgott! Det åt jag igår. Förresten, man kan även ha lite valnötter och frukt till. So long, kolastång

Dum disk

Nån plupp i vår diskmaskin hade ramlat ner under en diskning och lagt sig mot värmerören på botten och smält. Så maskinen funkar inte för nuvarande. Därför får vi diska för hand. Mina händer är som små russin eftersom att det är jag som tar disken i vanliga fall. Skit också. Adjö


Marc by Marc Jacobs A/W 07

image196


Min favoritkollektion inför hösten är nog Marc by Marc Jacobs. Inte för att jag har kollat igenom så värst många men kollektionen har ändå imponerat djupt på mig!
Det jag gillar med kollektionen är de fantastiskt fina färgerna och att plaggen känns old school men i ny tappning. Kollektionen har en ständig underton av grunge vilket jag älskar. Lager-på-lager har jag precis insett är sjukt snyggt och det ändå eleganta i plaggen tilltalar mig.

Hoppas hoppas någon av billighetskedjorna tar fram någonting liknande baskern bland annat Caroline Trentini (andra bilden) bar under visningen för den är peeerfa och jag vill ha den. Jag älskar skorna med stora sockar nerstuckna i kombinerat med strumpbyxor, och halsduksfreak som jag är ryser jag av välbehag vid synen av alla välbeklädda halsar och nackar. När det gäller väskorna kan jag för övrigt ta allihopa.

Bilder: style.com

Tha cow

Igår fick jag hem mitt efterlängtade paket... nja. Inte riktigt det paketet, men ett paket i alla fall! Den innehöll... kossan!

image192


Hon är väldigt trevlig, lite skrynklig och tilltufsad dock eftersom att hon kom till mig vakuumförpackad. (!) Hon ska bara återhämta sig lite så är hon nog fullt kry om några dagar. Hon har till och med juver! WOW!

 

Muffinzz

Jag verkar ha gått ner mig i någon form av ett muffins-träsk. Bakade precis de här, supergoda! Men mest gillar jag att sätta ihop egna recept, superskojsigt. ^__^  Har ett vanligt chokladmuffins recept med grund från något från Dagens Muffin men modererad lite av moi. Det blir s-k-i-t-g-o-t-t. Jag älskar muffins!!

Kan inte mitt paket jag beställde häromdan komma hem snart...... gah! Sålänge hänger jag på Modette, fixar lite med min sida där.. hihi. Ni kan ju gissa vad jag heter. So long!


RSS 2.0