msn-konversation.

Jeno :
dissar du majbrasan eller?

Ida:
japp

Jeno:
ok.


Blått nagellack??

Är blått nagellack äckel eller cravings? Jag är tveksam. Kanske håller jag mig till svartneonrosa&silver-skalan. Eller? Det kan vara jäkligt schnyggt. Tror jag. Kanske ska pröva, 25 spänn från Depend svider inte supermycket om jag skulle ångra mig! :D Toodles.

Så ska du klä dig i vår!

Jag har plockat ihop ett litet reportage över de mesta it-plaggen och accessoarerna våren -07. Enjoy!


       

Bild ett: Den vadlånga kjolen är ett fantastiskt plagg som kan bäras till nästan allt! Bäst och allra trendigast är det om din kjol är i ett härligt slinkigt material. Bärs med fördel tillsammans med grova kängor, till exempel Dr Martens!
Bild två: Ett par tuffa slitna ljusa jeans är ett måste i vårens och sommarens garderob! Gärna med fransiga hål på knäna, och även vid benslutet ska det vara fransar!
Bild tre: Mysig tröja i grått som förgyller de flesta outfits. Ger en härlig, soft känsla! De bästa är i 60% bomull och 40% polyester.

      

Bild fyra: Med ett slinkigt halterneck-linne blir du hetast på festen! Var inte rädd för att synas, det är bling som gäller i vår! Gärna med dröser av pärlor som det dekorativa hålet på bilden. Och för extra jag-bryr-mig-inte-krydda; låt linnet vara ostrykt!
Bild fem: Ett linne med axelvaddar förändrar, förnyar och förbättrar alla plagg! Med detta fantastiska underlinne blir inte en ända outfit tråkig, detta är vårens absolut hetaste plagg och det ska användas under ALLT - singoalla-toppen, tunikaklänningen, cowboyskjortan och frottéhoodien! Satsa NU!

Accessoarer

           

Bild ett: Nitbältet kan vara vårens bästa accessoar. Häng det på höften - på jeansen tillika finklänningen och du känner dig redan fränare.
Bild två: En tjusig skrärm i en fin färg sätter pricken över i till en annars bohemisk stil. Prova tillsammans med ovan nämnda långkjolen!
Bild tre: Färgade solglasögon har redan smällt stort och överallt syns dessa fantastiska bågar! Lila, rosa, blå, orange - valet är ditt men satsa på färg!
Bild fyra: Det finns inget som är så chict som fluffiga, färgglada hårsnoddar just nu! Bär flera stycken i håret på samma gång, alla i olika färger, nonchalant mismatchat. Eller varför inte på handleden?

Ha en härlig vår och sommar önskar Jenny!

yeeh

Showen var grym! Lina och Anna och alla andra ägde jue! Innan deras (PRO:arna) andra nummer, det var typ helt tyst, så skrek jag och Umundu värsta coolt. "LINAAAAA!" "HEJA LINAAA!" hahaha. Men showen var grym i alla fall. Helt klart värt 40 spänn. ;D

Och plus i kanten för bra musik!

Fråga v 2.0

Fråga v 2.0: Sen när började t-shirt heta tischa?

Dansshow!

Snart ska jag till Amanda för att dels hopppa på hennes snajdiga studsmatta men mest för att vi ska göra sällskap till Joar Blå där Lina ska dansa. Med sin PROiga grupp. Hähä. Anna W ska också dansa, och några andra trevliga flickor från Kunskaps! Ska bli jättetrevligt, jag ska se om jag kan knäppa några kort med min tjockis och blir de inte allt för förskräckliga kanske jag lägger upp dem. Kanske. ;)
Idag har jag powerwalkat en timme med hunden ner till båthuset där mor och bror fejar i båten. Sen åkte vi hem, åt lunch och nu sitter jag här. :D Ska duscheliduscha snart och göra mig i ordning bara så sticker jag sedan. Toodles!

Wehoo



Jag har tappat en tand! Yay!

Fredag!

Ledigt i fyra härliga dagar nu. Trevligt. Idag blev jag godkänd på en franishsteg! Sara och jag skulle redovisa men hon var på Donken med några andra (det var luuuungt eller hur Sara ;) och hon typ glömde bort tiden. Haha. Så jag började själv men sen kom Sara med andan i halsen och ropade "Excuse moi madame! Pardon!!" så fick vi redovisa tillsammans hihi. :D Jag och Sara is the shit(s?) på franish. Jää.
Det har varit gryyymt skönt väder idag! Sol och sol och sol och mera sol. Mycket härligt. Hade inte shortsen på mig, men väl ett par korta uppvikta typ chinos som gick lite över knäet tillsammans med mamas skjorta. Pojkflicka. Hähä.
Nu tittar jag på reprisen av Mycket Mer Än Müsli, det är ju mode på fredagar vilket är lite kul att titta på. En av mina favvobloggare - Eleonore - är ju modeexpert där så det är kul! Mihi. ^__^ Toodles!

Dagens låt: Jem - Come Closer
Dagens nam: sesamkaka med cocossmak!
Dagens tråkiga:  Att skitkassa 30 seconds from Mars har en låt som Veckans Fresh på MTV och spelas typ hela tiden, HATA.
Dagens roliga: det var jättekul när jag och Sara chillade ute på parkeringen och såå najs med sooolen!
Dagens färg: Ljusblå. ;)
Dagens hangup: Fortfarande Cocou! ;D

(ingen rubrik)

Det är typ sommar ju!! Aaah ma gaaad va härligt. Idag var jag hur trött som helst men det gick över och jag har känt mig allmänt uppåt idag, något jag inte direkt varit under veckan (därav det glesa bloggandet tror jag). Jag och Sara har övat franish mest hela dagen, plus plugg inför provet i morgon. Hur var det nu, konvex spegel förminskar skiten men reflekterar ett större område, konkav förstooorar. Jepp.
I detta nu sitter jag i mina shorts jag köpte på Topshop häromsistens. De är verkligen ninjakorta! Funderar på att ha dem i skolan i morgon, om jag vågar... leggings under, såklart, men de är jättekorta! Gah. Nä, jag vågar nog. Ja det gör jag. Höhö.
Sa jag att det var varmt?

Dagens låt:
snajsiga Black or white - Michael Jackson
Dagens nam: inget ultragott har slunkit ner idag. :(
Dagens tråkiga: Att jag har blivit jättkräsen på skolmaten! Jag som brukar vara en enda stor... mun.
Dagens roliga: hela dagen har varit rolig! :D
Dagens färg: Gul som solen. ^___^
Dagens hangup: Cocou!!

Fråga.

Fråga: sen när började t-shirt heta tee?


Ah, cocou ma cherie!

Shiet vad varmt det är! Jag vet att jag inte ska klaga men SHIT det är varmt. Jag har ont i magen. Skit. Dans som vanligt på tisdagar, sista gången tror jag innan det blir repetitioner och sånt på Joar. Nice!
Nä nu måste jag scanna in frukter med ben och glada fejses till matten. Toodles!

Dagens låt: Stereo Total - J'aime l'amour est trois
Dagens nam: inte var det rigatonin i alla fall. >.<
Dagens tråkiga: Oooh same old same old, som är hemligt!
Dagens roliga: När jag och Sara franishade. HAHA vi har så jäkla skön humor. XD
Dagens färg: Svart. Höhö.
Dagens hangup: Jajusde! À la damen i Ikea-reklamen.

Tivoli yeaaaaaaaah mannen

Hihi, det var jättekul på tivolit. Lite sunkigt, ja, men... det är det ju alltid.

Jag, Amanda och Sara kände oss värsta pimp (eller, tja, jag gjorde det i alla fall!) när vi åkte första karusellen, typ Hulken hette den, man åkte liksom upp och ner och runt i en vagn. Vi var helt ensamma! Det var därfrör jag kände mig pimp, liksom, yo, det här är min karsell, yo. Fast det var pinsamt eftersom att typ 10 pers stod och glodde på oss när vi åkte haha. >.<
Sen åkte vi kopparna, alltid lika kul! Och man blir alltid lite smått illamående, hur länge åker man liksom?! Typ jättelänge, hihi. Efter en sväng med radiobilarna (jag orsakade typ 3 whiplashskador light på Amanda) ville Marie, Nelly, Elin och Sara åka the mighty BATMAAAAAAN! 

Den karusellen, Batman, är liksom enormus och två vagnar som gungar från sida till sida, högre och högre upp för att sedan snurra ett helt varv och, ja ni fattar. Jeno och Umundu tvekar ninjalänge men beslutar sig för att titta på när de andra åker. Jag var nära att kliva på där när de satt och väntade men jag ångrade mig! Men de tyckte den var askul när de klivit av så då hakade jag på den andra gången, och efter viss tvekan gjorde Amanda det aussi! Så hela gänget satt där, jag och Amanda satt längst in, facing each other, och var skiträdda. Sen när vi började gunga skrek jag hela tiden till Amanda (jag kände att det var min plikt att ha lite miniterapi väl på plats) att det går bra och att vi absoluuuut inte stod i 180 graders vinkel 10 meter upp i luften! Hihi det var askul att åka! När man var allra högst upp och hängde upp och ner fick man hålla i sig i säkerhetsgrejsegrejset som fan för att typ inte trilla ut. Det kändes så i alla fall.
Efter denna lilla åktur åkte  kopparna en gång till men snubbarna glömde att ta våra biljetter! Vilket resulterade i att vi åkte en extra karusell, det blev pimpen! :D Sen körde vi Batman en gång till, askuuuul! ^__^

Hihi det var min tivolidag. Askul! :D Yeeeah sunkiga resande mini-tivolin med is the shit. Toodles!

Tivolioutfit, levererad av ingen mindre än moi!

Det har blivit mycket kollage i sann modebloggar-anda på senaste tiden men jag gör ett till för det är så kojigt. ^__^

image110


I morgon bär det av på ett litet minitivoli och tönt som jag är funderar jag redan på vad jag ska ha på mig. Det ska se nonchigt men inte för nerdressat ut, det ska va snyggt men inte för dyrbart för tänk om man spiller ner sig. En sak är i alla fall säker, jag vill vara lika färgglad som tivolit. Såhär skulle jag gärna se ut! 
Jeans från Acne i en rätt schysst färg - enkla och rätt tråkiga men kan ändå piffas upp. Och kul med nåt annat än bara blått eller svart som jeansfärg.
T-shirt från Trevliga Topshop.
Jacka från samma affär.
Väska från Topshop också, ta mig tusan! Men egentligen är det väldigt opraktiskt med en sån väska på tivoli. Tänk om man fastnar i en karusell med den, hjälp.
Armband från CC Skye. Urschnyggt!
Skor från Converse.

Det blev väldigt matchy matchy med turkost och rosa, hähä. Toodles!

Vad jag har gjort idag i ett nötskal

Lördag aka slappardag idag. Jag har:

lagat lunch helt själv, blev riktigt lyckat.
powerwalkat en timme med mister Max.
tittat på och sjungit/dansat med i Grease.
räknat mina cash.
vickat supermycket på mina två lösa tänder.
nästan fått ihop 600 000 på Neopets. Nästan!
läst igenom både aprilnumrena av Modette och Elle för andra gången


Imorgon blir det tivoli som ju är i stan med tjeejerna. Förhoppningsvis blir det skoj, men det är det ju alltid med dem. <3 Hähä toodles!


And I'm thinking

Äntligen fredag, mycket trevligt. Lyckades redovisa ett engelskasteg och bli godkänd, yippie! Vi görls flummade omkring som vanligt och förgyllde allas vardag som vi brukar. 
Det var allt, I guess. Toodles!

Dagens låt: Makes me wonder - Maroon 5
Dagens nam: Hihi en pannkaka. ^_^
Dagens tråkiga: Att jag är typ pank!
Dagens roliga: Concentration-leken är alltid lika kul. 
Dagens färg: Den här dagen kändes.... orange.  

Läskigt

Ingen megahandling för mig idag. Jacob kör med mozzie istället. Hur ska det gå? Jag och mozzie är ju bäst! Jaja. Nu gick de i alla fall. Mozzie verkar orolig (??) att jag inte ska klara mig. Regnjacka, gå snart, klarar du dig nu, då kommer vi alldeles straxt, vi ska bara handla SEN kommer vi hem och gör mat, okej? Jenny, hör du? Klarar du dig?
Shiet, klart jag gör.


Vänta! Jag tror jag hörde något i hallen... hjälp... det här är läskigt. MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Dagens låt: Girlfriend - Avril Lavigne
Dagens nam: Hehe en havrekaka som mellanmål. xD
Dagens tråkiga: Oj... hm. Hemligt tror jag!
Dagens roliga: Mitt och Lindblommans eviga flum... när ska det ta slut? (hoppas aldrig!) "Har du problem?!" eller "en bra jugoslav". Hahahahahaa.
Dagens färg: Grått. Hata grått väder. Men jag hade i och för sig en grå klänning. Matchy matchy.









Hyllning till GA

Greys Anatomy ikväll! WOHOOOOOOOOO. Dumma hockey och förstöra De Heliga Onsdagarna, förut alltså. Vad föredrar man? Typ fem (eller hur många de nu är) äckligt svettiga buffliga skäggiga stora hockeyspelare:



eller McSteamy, McDreamy och McMeany? (sistnämnda är mitt påhitt för att han är så dum)

      

Kom igen, the choice is ovbious. Självklart väljer man hockeyn! Neeej jag menar Greys. En timme av spänning, kärlek, humor, snyggos, tankar och det kanske är lite lärorikt också? Om man snappar upp allt läkarnsack i alla fall. Det gör inte jag. Mwahahaha. Toodles!

T-t-t-t-t-today

image106


Idag var jag i skolan och tja.. jobbade. Käkade lunch och tydligen var jag pinsam, som vanligt alltså. ;) Varför ska vi kanske inte ta upp här, höhö. Ikväll är det dans för första gången på typ två veckor, tjoho! Och sen är det Desperate, jippie. Vad enformigt mitt liv verkar vara egentligen, i alla fall det jag skriver på bloggen. Samma sak. Måste variera mig litegrann. Och kanske inte BARA skriva vad jag gjort idag. Eller, äh. Toodles.       

Dagens låt: Comfort Me - Carla Thomas
Dagens nam: Sista miniDaim:en med vit choklad för några minuter sedan.
Dagens tråkiga: Himla volymer på matten. :(
Dagens roliga: Lunchen! Hahah. xD
Dagens färg: Neonrosa! :D På naglar och visselpipa av cerenitlera. (madebyjacob)


Yeah, nananana

Höhö, andra Stockholmsturen på tre dagar... efter skolan idag tog jag och brodern tåget (som FYI var försenat 11 minuter) och sen tunnelbanan (gaaaah kärlek! <3) till Söder där vi bytte en tröja på den eminenta affären Günters. Sen kollade jag bara in Monki Weekday och H&M sen stack vi hem. Haha vi lämnade inte ens Götgatan. We're tha pros!

Oj just det, det var ju "första" skoldagen idag... rätt nice faktiskt. Brännboll ute på idrottslektionen, trevligt och soligt! Jag, Amanda och Lina försökte psyka de andra genom att göra vågiga, orientaliska rörelser och jag tror det hade viss inverkan

Dagens låt: Darin - Desire
Dagens nam: Godis på väg hem från idrotten.
Dagens suck: att vi inte har spiffy bibblan längre utan lama Linné som basgrupssrum.
Dagens spotting: Jag trodde att jag såg Hotspot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men på sin 'Dagens Outfit' har hon andra kläder på sig än vad tjejen jag såg bar, skit. :p

Nej nu ska jag sticka, toodles! 


Back to school

image104


Kan det vara femte inlägget idag? :o Hjälp. I alla fall, i morgon börjar skolan igen och jag hade inte gråtit om detta låg på min pall när jag vaknade.
T-shirt från Katherine Hamnett. Fingrade på den på Urban Outfitters, dock i svart, men den är nästan ännu snyggare i vitt. Löjligt egentligen att ens fundera över att köpa en t-shirt för 650 spänn men cool är den!
Kjol från Vanessa Bruno. Åh, fickorna, vecken, den är ju perfekt... dessutom är slapp t-shirt och kjol riktigt nice enligt mig!
På naglarna vill jag ha rött. Helst från Depend såklart men Mavala kommer efter.
Skor - gah, Prada!!!
Armbandet är från Kenneth Jay Lane, åh så fint. Jag vill ha det!!!!!!! (och ja, jag skulle ha det i skolan lolz)

and yeah, I'm the ************ princess

Hahahahahahahahahahahahaha jag dööööööööööör.... skulle försöka ta mig in på Depends hemsida men jag skrev .com och kom in på en sida som säljer vuxenblöjor! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAAHAHA.

...

Kunde inte ha sagt det bättre själv. Eller inte.


Det som inhandlades.

image103


Om någon säger tråkigt då jäklar. ;-) Jag har för tusan köpt en röd väska! 

Sthml

Igår var jag och Mozzie i Stockholm hela dagen. Tåget dit var givetvis försenat nästan en halvtimme, och väl på stod vi och fem andra upp hela vägen, precis vid toan som alla på hela tåget skulle besöka. Tågresan tog en timme på grund av två pendeltåg som inte möjliggjorde full hastighet för vårt tåg.
Väl i Stockholm gick allt mycket bra! Vi köpte en tröja till bror och en liten låda cigarrer åt far till att börja med, sen ägnade vi oss helt åt oss själva. ^___^ 
På Weekday provade jag Minimarket-jackan i vitt som satt som en dröm. Likaså Acne-anoraken, helt ljuvlig. Mozzie kunde tänka sig att köpa den till mig, men den hade ingen prislapp och jag sa liksom att den kosta två och två. Hon sa att jag skulle fråga någon för att vara säker men det vågade inte jag. Peepsen på Weekday är så hippa och coola, jag skulle göra bort mig direkt. :p Men jag gick därifrån med ett par grymma helblå Cheap Monday-jeans och en jättemysig kort kofta (verkligen kort, typ magtröja xD) från samma märke.  
Vi röjde H&M på söder, där de bara hade Divided. Jeno fann en sportig vit jacka som var riktigt tuff! Skubbade omkring mera, lunch, tunnelbana (jag älskar att åka tunnelbana! Vet ej varför, de flesta hatar det väl men jag tycker det är asroligt) och röjde Zara utan att hitta något. Sen tog vi väl Åhléns City och NK. Jeno borrar in sig i de Nordiska märkena, får svåra cravings efter en Whyred-kjol som mor inte tyckte var så mycket att hänga i granen.


Dessutom upptäcker jag att jag aldrig, aldrig, aldrig skulle klara av att arbeta på H&M, i alla fall på det som ligger på Kungsgatan eller Drottningatan eller var det nu var. Så stort och så gryyyyymt mycket folk. Jag motades in i en accessoar-hörna och kom inte därifrån, det var ninjaläskigt! Och så är man stressad, stressad, stressad hela tiden. Stackars tjejerna som jobbar där, de måste vara helt trasiga inuti av all stress där. Jag och mozzie kom därifrån med en blå klänning och en röd väska i alla fall. Min nya skolväska, måste hitta någon mer stilren också men en röd kan ju alltid vara kul! Inte superkvalitet direkt men 200 tyckte jag att den kunde vara värd. Sen avslutade vi med en vända på Souk och mega-Topshop. Jag hittade de shorts jag velat ha, de med hög midja, i en fin grå färg. Dessutom var de från "Petite"-avdelningen vilket gjorde att de satt som en smäck! Me lajk.


Hum ja det var väl det... hem på ett lungt tåg i alla fall, skönt! Ingen jätteshopping direkt men jag är nöjd! Det där var väl riktigt intressant, eller hur? Toodles!


Det växer citronmuffins i min trädgård.

           

Har fotat lite idag! Nu blev inte bilderna de mest fantastiska i världshistorien, det är lite fix och skit som jag måste träna på men jag är ändå nöjd. Det är mycket roligare att fota med den här smidiga snyggingen istället för min egna mr Fatty! (inget ont mot dig vännen men du har ingen bra skärpa och du är inte så snygg)
Så nu ska jag fota och träna ännu mera, antagligen på Jacobs digitala systemis. Det blir najs. Toodles!


Utvärdering

Fick hem papper på vad jag köpt det senaste kvartalet. Kontoutdrag. Läbbigt. Men jag satte mig ner och utvärderade skiten, gick igenom varje köp, vad var det jag köpte?, och så antecknade jag om det var onödiga eller nödvändiga köp. Totalt hade jag 11 onödiga köp (godis, tröstshopping och panikköp) och 13 nödvändiga köp, dit kan kläder jag tycker om och har använt mycket, nagelprylar, tidningar (obs jag räknar VR som onödig, Elle däremot är såå mycket viktigare) och böcker räknas.
Så ska jag göra varje gång jag får hem sånt! Det är bra. Och tur för mig att det goda, de nödvändiga köpen, segrade. Annars hade jag fått skära ner på köpen det här kvartalet, vilket skulle sumpas direkt eftersom att jag far till Stockholm i morgon.


Modette, megahandling och Modette.

image98


Ni är säkert söndertjatade på detta speciella omslag, men jag visar det i alla fall. ;) Första numret av Modette är i alla fall min nu! Har precis läst ledaren, det ser lovande ut! Men så har jag också skyhöga förväntningar. Vi får se!

Nu blire hemmagjord pizza. Jag och mozzie har megahandlat som alltid på torsdagar och trots vissa missöden som när jag tappade ut alla äpplen så kom vi hem hela, men trötta. Nä nu ska jag borra in näsan i Modette, toodles! 

The innocence is gone

Idag vaknade jag kvart över nio! :o Skönt i alla fall. ;) Nu har jag fotat Maxen, ätit lunch, kollat bloggar, ätit påskcandy, tittat på teve... nä nu ska jag plugga. Toodles!

Dagen idag!

Internet har bajsat sig hela dagen! Aurhg.

Men men, jag och Sara har varit på stan idag, vi... hm. ;-) It's a secret! Jaja, i alla fall, utöver detta extremt hemliga så fikade vi med Saras mor och Karen. :D Det var festligt. ^__^
Längtar till 21 april då mr tivoli kan komma och förgylla Enköping. Hehe. Så exklusivt och härligt. :D Längtar till alla de härliga illustrationerna på åkattraktionerna, typ nakna brudar och motorcyklar. Niice.

Jag har fått låna en kamera från pappas jobb, den är fett bra! Nu är ju Jacob fotografen i familjen men jag ska försöka fota lite och inte skryta alltför mycket om det så att inte stereotyperna rubbas för det vill man ju inte.

Det var i och för sig kanske ganska bra att internet bajade sig, då kunde jag koncentrera mig på att skriva. Alltså, jag är en sån där konstnärlig människa, jag mår dåligt när jag har massa grejer i huvudet som jag inte får ur mig, verkligen mår dåligt!! Så jag måste sitta ner i lugn och ro och skriva ut allt. Då får jag ro i själen. Japp. Snart är det GA, toodles!

Tionde april

Back from town. Lämnade tillbaka klänningen, no problemo. Phew. Jag får alltid skuldklänslor när jag lämnar tillbaka saker!!! Liksom, affären förlorar ju på det, under de dagar jag haft klänningen hos mig förlorar de ju eventuellt en kund som ville ha den just i den storleken men den kanske inte fanns. Blä! Jag lånade ju liksom bara klänningen, helt gratis. Det borde stå på kvittot typ "Lugn, du kan lämna tillbaka dina köpta varor så länge du har kvitto och prislapp kvar. Det är ingen fara och det är din rätt som kund att kunna lämna tillbaka köp du ångrar i efterhand. Välkommen till Överskottsbolaget." Typ. :p 
Jaja. Jag hade bestämt i förväg att jag skulle bara gå raka vägen in på JC, lämna tillbaka skiten och cykla hem igen. Men jag röjde Enköpings få butiker i alla fall...

Blev inte imponerad, direkt. Velade på H&M om hurvida jag skulle köpa ett svart hårband för 14,50:- eller inte. En normal människa hade köpt det utan några krusiduller om den normala människan i fråga ville ha ett svart hårband. Men jag är inte normal så jag  fingrade på det i en minut, hängde tillbaka det, tog upp och fingrade, hängde tillbaka, började gå uppför trappan mot utgången fast sedan ångrade jag mig, tog tag i bandet och gick två steg mot kassan innan jag ångrade mig igen och hängde tillbaka det. Sedan typ sprang jag uppför trappan så att jag inte skulle hinna ångra mig igen. Liksom, vad ska jag med ett svart hårband till? Då är det mycket sötare med gult som jag redan har, så att det syns lite. Det fanns i rött också. Det kanske jag ska hugga istället. Eller, när jag blir rik igen, så kan jag köpa båda! Weeeeh! :D 

Jacob har fiskat idag. Det var fem grader på dagen. Fem fucking grader. Hur fan klarar man sig i en liten gummijolle när det är fem grader? Och det är väl ännu kallare ute på havet. Burr! Nej nu ska jag äta en karamell tror jag. Toodles!
 


I love being boring

             image97          

Clutch från Fendi. Klänning likaså. Skor från Celine. Tråkigt? Yes. Snyggt? Yesssssss.

Arg.

Ibland blir man sådär superduperarg så man bara typ gråter och blää! Klump i halsen och knutna nävar och.... aaaaaaaauuuuuuuuuurrrrrrggggh.
Sen sätter man sig ner, läser något, tittar på teve alternativt bloggar och efter ett tag känns allt mycket bättre. Varför blev man arg från första början? Gå igenom, ja just det så var det, inget speciellt.

Skit också. Den här gången var det inget pyttelitet problem som man bara viftar undan efter sin lugna seans. Kanske för vissa, men inte för mig. För mig är det rätt stort och jobbigt och allt skit. Urk på burk. Adjö.


Dumsnö!

WHAT THE HELL?! Varför snöar det?! Go away förbannade skitäckelsnö, go away!!!!!!!!


Under construction

allt sket sig så jag gör en ny layout. Ser nått wierd ut, nevermind.

UPTADE: Nu är layouten klar. Like it? ^___^ Sara, ska försöka göra en till dej under lovet. ;)

Musiktest igen!

Det här gjorde jag för ett tag sedan... men jag gör det igen. :D

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

NO CHEATING!

How are you feeling today?
Smells like teen spirit

How do your friends see you?
Fat bottomed girls

Will you get married?
With every heartbeat

What is your best friend's theme song?
Never let you go

What is the story of your life?
Hit n? run

What was high school like?
Play that funky music

How can you get ahead in life?
A thousand miles

What is the best thing about your friends?
Cool

What is tonight going to be like?
En himmelsk drog

What is in store for the remainder of this weekend?
Miau Miau

What song describes you?
Champion

To describe your grandparents?
In heaven


How is your life going?
Can?t stop


What song will they play at your funeral?
Another one bites the dust

How does the world see you?
Green light

Will you have a happy life?
Rich Girl

What do your friends really think of you?
Sexy naughty bitchy

Do people secretly lust after you?
Now that you got it 

How can I make myself happy?
Sway

What should you do with your life?
Movie star

Will you ever have children?
Stay real

Hihi sexy naughty bitchy var ju bäst.... xD Och stay real. Hehe.

Om eskortflickedockor

Idag var jag och mamma på leksaksaffären (Nallens Leksaker för er insatta och Enköpingsbor) för att hitta något trevligt att stoppa i ett litet kusinbarns påskägg. Vi hade rätt gott om tid så vi strosade omkring och fick diverse nostalgitripparna.
Men jag blev rätt paff när jag gick igenom tjejhyllan, den rosa. (det där med färger och kön är en annan fråga jag brinner för, den tar vi en annan gång) När jag var liten och det var Barbie för hela slanten var det prinsessor man lekte. Svepte in de blonda dockorna i vackra sidenklänningar med spetsliv som naturligtvis hade en matchande kudde som när man tryckte på spelade den en romantisk vacker melodi.
Men nu! På hyllorna stod stora Bratz-lookalikes med enorma ögon och bröst, minimala midjor och glittriga handväskor, och over-knee-stövlar med hög stilettklack. What the...?! Ska kidsen leka med eskortflickor nu helt plötsligt? Lika besviken blev jag på Barbie-sektionen, även där var det korta glittriga kjolar och höga stövlar. Barbie har tydligen gått från en tjusig prinsessa till en... slut!
Dessutom kunde man bara gå några steg bort för att sedan hamna i Chihuahua-heaven. Överallt mjukishundar med enorma ögon, man kunde köpa både högklackade plastskor och söta tröjor med glitter på till dem, och den allra dyraste utgåvan kom med en glittrig, rosa väska med LV-inspirerade logotyper på. Vafan!
Sen när började småtjejerna leka med bimbo-leksaker? När jag var mindre var högsta drömmen att bli prinsessa, gifta sig med en stilig kille som i de bästa drömmarna hette Ken eller Erik, och få gå runt i sådana där vackra, svepande sidenklänningar! En matchande kudde kunde inte skada heller. Då undrar jag, tänker tjejerna som äger dessa eskortflicke-dockorna att de vill bli som dem när de växer upp? Är högsta drömmen för dem en glittrig LV-väska med en liten skrämd hund i? En kortkort kjol och lösögonfransar och magtröjor?

Blev det för mycket moralkakor nu. Yes, Jeno kan vara seriös också. Det här är verkligen något jag kan sitta och diskutera om i timmar! Visst var Barbiesarna omänskligt propotionerligt byggda på "min" tid, men de var i alla fall inte klädda i sådana kläder... och en sak till, varför vill företagen göra sådana här dockor? De är väl knappast onda professorer som i filmerna där deras enda strävan är att ta över världen eller i alla fall hjärntvätta mänskligheten? Finns det en efterfrågan bland 5-åriga kids på eskortflickedockor, är det en önskan från målgruppen? Var kommer ideérna ifrån? 
Gah nu måste jag sluta innan min måttligt irriterade hjärna sprängs. Godnatt! (och kommentera med din åsikt, jag vill höra!!!!)  

hoppy easter

image95

Ikväll blir det middag med släkten för min (vår) del, trevligt trevligt! :-) Hoppas att ni får en trevlig dag med godis, bus och ÄGG! :D Toodles!

Grönt är skönt

image93


Klänningen jag beställde från H&M kom igår. Fin grön färg och den satt mycket bra. Me nöjd!  Klänningen från JC ska jag däremot lämna tillbaka, när jag tröstshoppar blundar jag för hur den sitter. ;) Hehe.

Påskskattjakt!

Idag har tjejerna varit på besök! Jag bakade chokladmuffins helt själv och bjöd på! :D Utöver det hade jag planerat en skattjakt runt i byggkaoset (vårt hus :p) så mina väninnor fick leta ledtrådar för fullt. "Skatten" visade sig vara en varsin Lindt-kanin med pingla. :D Fast Nelly fick lite annat smått och gott (pyntat med påskfjädrar av moi) since hon har godisförbud. :D
Sen tittade vi på skrattande bebisar innan det var dags för dem att fara hem. Tihi. ^__^ >Toodles!

Topshop

image89

Jag hatar köpstopp.



var det nån som sa tråkigt?

money money money, i want lots of lovely money.

Vart tar mina pengar vägen?! Kollade nyss på kontot, ynka 400 spänn ligger där och skramlar. Hade nästan 700 för bara några dar sedan!! :o Jag vill ha mera pengar...  Köpte en gul t-shirt och två hårband på H&M idag, måste sluta med småköpandet. Nä nu får det fasen bli köptstopp!

Påsklov och DH

Weeehpidoe! P å s k l o v !!!

Nu ska jag chilla hela veckan! Eller i alla fall försöka. Kan hända att jag börjar klättra på väggarna och gör klart engelskan istället. :D Hehe. Men det är väl bra att man tycker skolarbetet är kul, right? Me <3 study. Mwahahahaha. I morgon kommer mina vänninor på besök, tänk att de vågar sig ut på landet! Haha. :D Det blir ju oftast hemma hos dem annars. Men nu ska de få se mitt rum och det övriga byggkaoset. Jippie
 
Shiet va bra Desperate var igår då!!! Jag vet inte om jag tycker att det var bra att Nora dog. På ett sätt avskyr jag henne, men precis när hon dog tyckte jag inte alls hon skulle dö! Stackars hennes dotter, liksom. Men det är väl bättre än en mexikans strippklubb, I guess. :p Och mr Solis och Gabrielle måste bli tillsammans igen! They belong together.  Nä nu blev det lite Ida-varning där. TV-nörd X 10 000.  Hehe. Toodles!

Jag. Älskar. Listor. 4-evaaah.

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? En svart, tråkig från Paris.
2. vad använder du just nu för skor? Svarta Converse, blåa från Northbrook, eller mammas gamla buggisar.
3. favoritfärg på kläder? SVART! ;D
4. favoritmaterial på kläder? Bomull, I guess. (eller cotton som Lina föredrar ;D)
5. favoritaffärer? H&M...
6. favoritmärke? Är det töntigt att säga märken man inte har ett enda plagg från? Chanel, Carin Wester, Minimarket.

GREJER
vad har du för:
2. plånbok?
En röd.
3. smycken? Halsband... just nu; min flamingo.
4. solglasögon? Svarta stora, pilotisar, wayfarers.
5. nagellack? Neonrosa såklart.
6. mp3? Ipod shuffle.
7. mobil? SonyEricsson Z530i.

BLANDAT
1. vad har du i din:
a) jackficka just nu? Den är tom tror jag!
b) handväska eller liknande just nu? *springer och hämtar* vantar loggbok random skolpapper pennfodral mobil glasögonfodral svampbobplåster godispapper en spegel burts bees rosebud busstidtabell och ett hårspänne.
2. vad är du beroende av? Kramar, glass och... att göra halsband i lera.
3. vilken sorts lipsyl använder du? Rosebud eller Burts Bees.
4. vad tror du på? Vem ska jag tro på tro på tro på när, tro på när det är såhär!
5. vad köpte du senast? Topplack från Depend.
6. har du nåt husdjur? Ja, snuttiga snutten Max!
7. vad bor du i? I ett rött radhus.

Every park bench screams your name

Vårt nya beroende är en blå-leken!!! Så jobbig att lyssna på för oförstående men så rolig att delta i. ^___^ En blå, vaddå, en blå, vaddå, en blå, jaha, en blå, en blå(en röd), vadå... xD svårt att förklara? Yes.
Viskleken är också kul.

Lina: hon liksom stanna upp och kom på att hon skulle ta tre glas och -
Jeno (lagom uttråkad): *pekar på Linas näsa* Du har snor där.  

Hejdå.


Headphones

Det skrevs på Englas blogg om Anna Taschas headphones-halsband... riktigt snygga är de! Jag vill ha det i silver... nam. Ska tydligen även finnas en variant på H&M's herravdelning. Nam.

image88

' här finns ingenting att klaga på '

Jag kanske kan tycka om typ hiphop i alla fall.... Snooks Inga Problem är helt sjukt bra. Säkert favvo-Salem som har nåt med det att göra. Och videon är grymt fin!

       -        jag känner mig snarare som en vingklippt pingvin


The påsk

image87


Omg nu kan ni äntligen slappna av, för jag vet precis vad ni kan ha på er i påsk! Typ. :p Topp från ultimata Hennes och Mauritz, klänning från Chloé (vet/tror ej att man ska ha en top under, särskilt inte från H&M men strunt samma), ballerinas från Marc by Marc Jacobs och den fina clutchen är från Pucci. Snyggt med gult och lila tycker jag. Nu är kanske inte lila vårens trendigaste färg men det skiter vi i! Gult däremot säger de är ju väldigt trendy. ;-)  
Lina, jag utmanar dig att plocka ihop en påskoutfit också! xD

Loi 15

image86


Idag blir fina Loi femton! Jag har känt Loi hela mitt liv och hon var min allra första bästis. Vi delar många minnen tillsammans, många timmar har spenderats med varandra. Barbie, utklädningslekar, dans och mycket annat är vad vi har hållit på med under åren som gått. Loi har varit den självklara vännen i många år och jag är glad att jag har henne som vän! Grattis Loi, hoppas att du får en fin dag. Men min present får du först på fredag! ;) Puss och kram!

Nagellack.

image85

Nu har jag prövat mitt fina neonlack. XD Hehe, det är rätt najs. Mamma skakade förbryllat på huvudet och sa att det såg nästan lite otäckt ut. Jacob associacion blev emos och han sa att det var ugly. Pappa bara rynkade ansiktet.
Nåja, jag matchar nog naglarna med strösslet på min doughnut i morgon. Inget lämnas åt slumpen! Toodles.

Snack + rummet

Phew, har precis sprungit typ mer än 20 gånger upp och ner för trapporna bärandes på travar av böcker. Bra träning inför det läskiga beeptestet i morgon. ;) Men nu är i alla fall vardagsrummet klart, men jag vet inte vilket rum vi ska ta itu med härnäst? Hmmm. 

Nu följer lite bilder på mitt nya rum dårå! Lite tomt på väggarna än så länge, men jag ska spika upp lite trevliga pryttlar där allt eftersom. :D

image81

Hela högerhalvan. :D

image82

Skrivbordet, ni ser väl vad som läses på datorn?

image83

Sängen, det lilla fönstret och fåtöljen med min sexiga grodkudde som jag sytt själv! (visst passar den bra in?)

image84

Max tycker om mitt rum! Resten av rummet skådas i bakgrunden där. Sex bigga garderober. Jag fyllde tre med mina kläder. Aj, aj, det blir shoppingrunda där. ;D Hihi.

Söndag

Nu är klänningen beställd, along with some bastoppar. Weeh!

Söndag idag. Blir en slappardag. Ska busa runt i mitt fina rum! (förlåt att jag tjatar men jag har väntat på det här väldigt länge nu!!)
Pappa har redan börjat greja med mitt gamla rum. Han började riva ner mina snygga illgula blommiga tapeter samtidigt som jag bar ut det sista. Haha. Det är ombyggnation det, peeps! Ingen tid får gå till spillo.

Jag har ont i ryggen, liksom precis i ryggslutet. :( Fick sova första natten i nya rummet med värmedyna, kunde inte sova på grund av det onda. Det gör ont när jag böjer mig aussi. Hmm får nog gå och lägga mig. Toodles!

Ps. Det är ju första april idag! Har inte blivit lurad än... ska nog gömma mig under täcket och komma på onda planer att terrorisera min familj med... en bajskorv i cerenitlera (ja jag är besatt av bajskorvar i cerenitlera) på nya kaklet kanske? Mwahahahaha.

RSS 2.0